• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Type verhuizing

Type verhuizing

Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verschillende type verhuizingen. Je schakelt ons zowel in voor particuliere als zakelijke verhuizingen in het Noorden van Nederland. Ook als je naar het buitenland gaat verhuizen, helpen we je graag bij het transporteren van de inboedel. Onze verhuizers gaan zorgvuldig om met je bezittingen en zorgen dat de gehele inboedel veilig en snel van A naar B wordt gebracht.

Type verhuizingen in Noord-Nederland

Verhuisbedrijf Noord is de specialist in verhuizen en ontruimen in Noord-Nederland. We bieden verschillende type verhuizingen aan, waaronder:

Je schakelt ons in voor alle verhuizen: groot of klein. Of je nu binnen de provincie gaat verhuizen of juist naar de andere kant van Nederland gaat: onze verhuizers zorgen voor een vlotte overgang naar je nieuwe woning of bedrijfspand.

Type Verhuizing

De werkwijze van Verhuisbedrijf Noord

Van studentenverhuizingen tot internationale verhuizingen: we hebben ervaring met diverse type verhuizingen. Of je nu over een grote of kleine inboedel beschikt: onze verhuizers weten precies hoe ze te werk moeten gaan.

Wanneer je voor Verhuisbedrijf Noord kiest, bespreken we eerst samen de wensen. We bepalen de verhuisdatum en bieden handige hulpmiddelen om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verhuizen, zoals verhuisdozen. Samen maken we er een leuke dag van!

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Een vlotte verhuizing in Noord-Nederland

Wil je jouw particuliere verhuizing uitbesteden? Of ga je naar een nieuw kantoor verhuizen? Samen zorgen we ervoor dat het verhuisproces zo soepel mogelijk verloopt. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met diverse type verhuizingen. Iedere verhuizing vergt een andere aanpak en daarom ontvang je altijd een offerte op maat. 

Bovendien kunnen we je ook helpen bij het in- en uitpakken van spullen en bieden we een (de)montage service.

Binnenkort verhuizen? Vraag hier een offerte aan

Wil je een professionele verhuisservice inschakelen? Onze vriendelijke verhuizers staan voor je klaar. We zijn actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Ben je benieuwd naar de kosten? Verhuizen hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij bieden de laagste prijsgarantie in Noord-Nederland. Je betaalt dus nooit te veel voor je verhuizing. Vraag hieronder een offerte aan en ontdek onze betaalbare tarieven.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over type verhuizing:

  Het uitbesteden van jouw verhuizing aan Verhuisbedrijf Noord biedt verschillende voordelen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar je weet ook zeker dat je spullen veilig en efficiënt worden verpakt. Bovendien beschikt een verhuisservice over de juiste apparatuur om meubels en zware voorwerpen veilig te verplaatsen en ben je altijd verzekerd tegen schade.

  Ja, jouw spullen zijn altijd verzekerd tijdens het vervoer als je Verhuisbedrijf Noord inschakelt. Dus mocht er iets beschadigen, dan wordt dit gewoon vergoed

  De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van je inboedel en de afstand tussen de locaties. Vraag hier een gratis offerte aan.

  We bieden ook opslag voor bezittingen. Dit is handig voor als je tijdelijk in een tussenwoning verblijft waar je je volledige inboedel niet kunt opslaan.

  Naast verhuizingen bieden we extra diensten, zoals ontruimingen, transport en opslag. Deze kunnen individueel of samen met een verhuizing worden gekozen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?