Opslag inboedel

Wil je jouw inboedel opslaan? Misschien omdat je tijdelijk in een tussenwoning verblijft waar je je spullen niet in kwijt kunt? Er zijn verschillende situaties waarin opslag inboedel uitkomst biedt. Ook tijdens een verhuizing is opslag erg praktisch. Bij Verhuisbedrijf Noord bieden we diverse opslagfaciliteiten voor je spullen en meubels. Wij zorgen goed voor je spullen!

Wanneer kies je voor opslag inboedel?

Kun je nog een tijdje niet in je woning intrekken? Of heb je je droomhuis nog niet gevonden, maar wel je huis al verkocht? Opslag van je inboedel zorgt ervoor dat je je bezittingen eenvoudig kunt bewaren tot je naar je nieuwe huis gaat verhuizen. Ook als je je woning aan het verbouwen bent of ruimte tekort komt, kies je voor tijdelijke opslag bij Verhuisbedrijf Noord.

Dit zijn situaties waarin tijdelijke opslag van je inboedel erg handig kan zijn:

 • Wanneer je in een tussenwoning verblijft en geen ruimte hebt voor je hele inboedel.
 • Als je graag in etappes wilt verhuizen in plaats van alles in één keer.
 • Wanneer je al spullen hebt ingepakt voor de verhuizing en deze in de weg staan in huis.
Opslag Inboedel

Inboedelopslag tijdens je verhuizing bij Verhuisbedrijf Noord

Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verhuizingen, maar we bieden ook opslagmogelijkheden aan onze klanten. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe. Hier vind je dan ook altijd een opslagruimte in de buurt. Ons team zorgt ervoor dat jouw spullen veilig worden opgeslagen tijdens de afgesproken periode. Of dit nu een week is of meerdere maanden; je spullen zijn altijd veilig.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

De voordelen van opslag inboedel

Tijdelijke opslag van je inboedel biedt meerdere voordelen. Je hebt niet alleen extra ruimte in je huis, maar ook hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen of diefstal. Bovendien is onze opslag ook erg betaalbaar en hierdoor geschikt voor iedereen. Naast het tijdelijk opslaan van je inboedel helpen we je ook graag met andere diensten en hulpmiddelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld assisteren bij het in- en uitpakken van spullen, maar ook bieden we een verhuislift. Je kunt onze diensten gerust met elkaar combineren.

Inboedelopslag? Ontvang een offerte op maat

Heb je extra ruimte nodig om je inboedel op te slaan? Je kunt altijd gebruikmaken van onze opslagfaciliteiten, ook als je je verhuizing niet bij ons uitbesteed. Ben je benieuwd naar de kosten? Of weet je niet hoe groot jouw inboedelopslag moet zijn? Wij geven je graag advies. Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontvang deze al binnen 24 uur.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over opslag inboedel:

  Je spullen worden door ons beveiligd, maar toch kan een verzekering handig zijn. Heb je een inboedelopslag? Je spullen zijn niet altijd verzekerd als deze in een opslaglocatie liggen. Check dit altijd even bij je verzekeraar.

  Hoeveel een tijdelijke opslag van je inboedel kost, hangt af van de grootte van je inboedel. Vraag hier een offerte aan.

  Naast opslag biedt Verhuisbedrijf Noord hulp bij verhuizingen, ontruimingen en transport. We hebben zowel zakelijke als particuliere klanten.

  Jouw spullen worden beveiligd bij onze opslaglocaties en zijn dus veilig bij ons.

  Moet je met spoed je woning verlaten? Dan is het mogelijk om je spullen direct bij ons op te slaan.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?