Verhuisservice

Een verhuizing is spannend: het is de start van een nieuw avontuur! Zoek je een professionele verhuisservice in het Noorden van Nederland? Of je nu van plan bent om binnen Groningen, Friesland of Drenthe te verhuizen: wij zorgen ervoor dat je verhuizing soepel verloopt. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en we beschikken over alle benodigde hulpmiddelen, zoals verhuisdozen en verhuisliften.

Wat doet een verhuisservice?

Verhuizen lijkt een simpele klus, maar er komt meer bij kijken dan je wellicht denkt. Het is belangrijk dat je spullen op een veilige manier vervoerd worden. Je wilt natuurlijk niet dat je items beschadigt. Bij onze verhuisservice zijn je kostbare spullen in goede handen. We gaan zorgvuldig om met je bezittingen en gebruiken de juiste inpakmaterialen.

Wil je de verhuizing uitbesteden? Wanneer je ons inschakelt, bespreken we allereerst jouw wensen en behoeften. We bepalen de verhuisdatum en kijken welke verhuismaterialen je nodig hebt. Je ontvangt een offerte op maat en vervolgens kan de verhuizing echt beginnen. En natuurlijk maken we er samen een leuke dag van.

Verhuisservice

Zo gaan wij te werk

Verhuizen lijkt een simpele klus, maar er komt meer bij kijken dan je wellicht denkt. Het is belangrijk dat je spullen op een veilige manier vervoerd worden. Je wilt natuurlijk niet dat je items beschadigt. Bij onze verhuisservice zijn je kostbare spullen in goede handen. We gaan zorgvuldig om met je bezittingen en gebruiken de juiste inpakmaterialen.

Wil je de verhuizing uitbesteden? Wanneer je ons inschakelt, bespreken we allereerst jouw wensen en behoeften. We bepalen de verhuisdatum en kijken welke verhuismaterialen je nodig hebt. Je ontvangt een offerte op maat en vervolgens kan de verhuizing echt beginnen. Uiteraard maken we er samen een leuke dag van.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Altijd de laagste prijs in Noord-Nederland

Wist je dat we in Noord-Nederland de laagste prijsgarantie bieden? Dit betekent dat je nergens anders een lagere prijs ontvangt voor je verhuizing van of naar Friesland, Drenthe of Groningen. Heb je toch een lagere offerte gekregen? Dan passen wij onze prijs direct aan. Ook hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten; we zijn altijd transparant.

Bovendien is het ook mogelijk om je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan. Zit je bijvoorbeeld tussen twee woningen in? Of wil je in delen verhuizen? Dan biedt een verhuisservice met opslag uitkomst.

Hoeveel kost een verhuisservice? Ontdek het hier

Ben je benieuwd naar de kosten van een verhuisservice? Het inhuren van een verhuisbedrijf hoeft niet duur te zijn. We bieden betaalbare services die geschikt zijn voor iedereen. Bovendien hebben we ook ervaring met ontruiming van zowel woningen als bedrijfspanden. Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontdek onze lage tarieven. Neem bij vragen ook gerust contact met ons op.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisservice:

  Verhuisbedrijf Noord is voornamelijk actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Ook als je naar het buitenland wilt verhuizen helpen we je graag.

  Wanneer je ons inschakelt voor je verhuizing zijn je spullen tot een waarde van €50.000 verzekerd. Dus mocht er iets beschadigen, dan krijg je dit vergoed.

  Ja, het is mogelijk om je spullen tijdelijk op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten.

  Onze verhuizers zijn flexibel en kunnen daarom ook ingeschakeld worden voor spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

  Naast het verhuizen van je inboedel helpen we je indien gewenst bij het in-en uitpakken van spullen en (de)montage van meubels. Ook zijn we gespecialiseerd in ontruiming, transport en inboedelopslag. 

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?