Transport

Ben je op zoek naar een transportbedrijf voor het verhuizen van je spullen? Verhuisbedrijf Noord zorgt ervoor dat je spullen intact en op tijd op de plaats van bestemming worden geleverd. Wij zijn voornamelijk actief in Groningen, Friesland en Drenthe en onze bussen zijn geschikt voor kleine tot middelgrote verhuizingen. Onze vakmensen zorgen voor een veilig transport van A naar B en je spullen zijn altijd verzekerd!

Spullen verhuizen of verplaatsen? Schakel onze transportservice in

Wil je spullen verhuizen, maar niet de hele verhuizing uitbesteden? Dat kan met onze handige transportservice. Verhuisbedrijf Noord biedt professioneel transport door heel Nederland en Europa. Dus ook als je spullen naar het buitenland moet vervoeren, schakel je ons in. Ideaal voor als je gaat emigreren of tijdelijk verhuisd naar een ander land. We vervoeren goederen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Transport

Hoe werkt onze transportservice?

Wanneer je kiest voor de transportservice van Verhuisbedrijf Noord komen we bij je op locatie met een verhuiswagen. De grootte van deze verhuiswagen is afhankelijk van de omvang van jouw inboedel. Ook zorgen we indien gewenst voor verhuismaterialen, zoals beschermingsmaterialen en een verhuislift. Kun je de hulp van professionele verhuizers gebruiken? Dan brengen we een aantal van onze opgeleide verhuizers mee. Want vele handen maken licht werk! Ook kunnen we je helpen bij het ophalen of vervoeren van zware meubels.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Voordelig spullen verhuizen met Verhuisbedrijf Noord

Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verhuizingen, ontruimingen en opslag. Indien gewenst bieden we je een all-in service, maar het is ook mogelijk om enkele verhuistaken aan ons uit te besteden. Zo kun je ook een deel zelf doen en besparen op de kosten. Wat ons onderscheidt van de rest is onze laagste prijsgarantie. In Noord-Nederland ontvang je altijd de laagste prijs. Verhuizen hoeft niet duur te zijn!

Transport uitbesteden? Vraag direct een offerte aan

Wil je transport uitbesteden? Of je nu een grote of kleine inboedel hebt, wij brengen jouw bezittingen veilig van A naar B. Sneller en goedkoper kan het niet! Transporteer je goederen met Verhuisbedrijf Noord voor de laagste prijs. Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontdek onze vaste lage prijzen. Heb je ergens anders een lagere offerte gekregen? Dan passen wij onze prijs gewoon aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over transport:

  Het uitbesteden van transport tijdens een verhuizing biedt meerdere voordelen. Zo scheelt het je tijd en kun je je concentreren op andere aspecten van de verhuizing. Maar ook worden je bezittingen veilig verpakt, vervoerd en uitgeladen.

  Hoeveel het vervoeren van goederen door Verhuisbedrijf Noord kost, hangt af van de grootte van de inboedel en de afstand van de verhuizing. Vraag gerust een gratis offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie

  Ja, je spullen zijn altijd verzekerd. Wanneer er items beschadigd raken of kwijtraken, krijg je dit tot een bedrag van €50.000 vergoed.

  Hoe lang het transport duurt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties. Wil je met spoed een meubelstuk of je inboedel verplaatsen? Ook dit is mogelijk.

  Je schakelt Verhuisbedrijf Noord ook in voor verhuizingen, ontruimingen en tijdelijke opslag van je spullen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?