• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Provincie Drenthe

Verhuisbedrijf Provincie Drenthe

Ben je verliefd geworden op de mooie natuurgebieden in Drenthe? Als je zonder stress naar de noordelijke provincie wilt verhuizen, schakel je verhuisbedrijf provincie Drenthe in. Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verhuizingen in Noord-Nederland. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers en we beschikken over alle benodigde hulpmiddelen, zoals verhuiswagens, verhuisliften en verhuisdozen. Of je nu van of naar Drenthe gaat verhuizen; we bieden je een zorgeloze ervaring!

Verhuisbedrijf regio Drenthe

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in de provincie Drenthe. Plaatsen waar we regelmatig komen zijn Assen, Hoogeveen en Emmen. Je schakelt ons in voor verhuizingen, ontruimingen, transport en opslag van je inboedel. Naast Drenthe zijn we ook actief in Friesland en Groningen. 

Plaatsen:

 • Assen
 • Emmen
 • Hoogeveen
 • Coevorden
 • Meppel
 • Tynaarlo

Zorgeloos verhuizen naar Drenthe

Zorgeloos verhuizen; dat willen we allemaal. Helaas brengt een verhuizing in veel gevallen stress met zich mee. Het is mogelijk om een verhuizing zelf te doen, maar het inschakelen van een verhuisbedrijf biedt meerdere voordelen. Het hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn! Bij Verhuisbedrijf Noord bieden we een goede verhuisservice met budgetvriendelijke tarieven. Dit maakt ons verhuisbedrijf in Drenthe geschikt voor iedereen.

Verhuisbedrijf Provincie Drenthe

Verhuisbedrijf provincie Drenthe: zo gaan wij te werk

Indien gewenst nemen we je hele verhuizing uit handen: van het inpakken van spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie. We werken enkel met de beste verhuizers en verhuismaterialen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen. We behandelen jouw inboedel met de grootste zorg. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigen, dan wordt dit gewoon vergoed.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Wat maakt Verhuisbedrijf Noord uniek?

We begrijpen dat iedere verhuizing anders is. Je ontvangt daarom bij ons altijd een verhuizing op maat. Dit betekent dat je vooraf een persoonlijke offerte krijgt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verborgen kosten. Bovendien ontvang je in Noord-Nederland altijd de laagste prijs. Heb je elders een lagere prijs ontvangen? Laat het ons weten, dan passen wij onze prijs aan! Daarnaast hebben we al meer dan 350 tevreden klanten en veel positieve reviews.

Ontdek onze lage prijzen: vraag nu een offerte aan

Ben je op zoek naar een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf in Drenthe? Of het nu om een particuliere of zakelijke verhuizing gaat; wij zorgen dat je inboedel veilig van A naar B wordt vervoerd. Ook helpen we je graag bij andere verhuistaken, zoals het inpakken van spullen. Ben je benieuwd naar de kosten? We sturen je altijd een persoonlijke offerte, je weet dus altijd waar je aan toe bent. Vraag hieronder een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Drenthe:

  Wanneer je kiest voor Verhuisbedrijf Noord zijn je spullen altijd verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Het is mogelijk om je inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld in een tussenwoning verblijft en al je spullen nog niet mee kan nemen.

  Wij doen ook spoedverhuizingen. Dit betekent dat je op korte termijn je verhuizing bij ons kunt regelen.

  Naast verhuizingen in Drenthe kun je ons ook inschakelen voor internationale verhuizingen, ontruimingen van woningen en bedrijven, transport en opslag van spullen.

  Hoeveel tijd een verhuizing naar of van Drenthe in beslag neemt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties. Onze verhuizers doen hun best om de verhuizing binnen één dag af te ronden.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?