• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Provincie Friesland

Verhuisbedrijf Provincie Friesland

Sta je op het punt om te verhuizen van of naar Friesland? En ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat jouw inboedel veilig van A naar B kan brengen? Verhuisbedrijf Noord is een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in provincie Friesland. Wij zijn enkel actief in het mooie Noorden en hebben dan ook veel ervaring met verhuizingen in de regio. Of je nu verhuist binnen Friesland, naar een andere stad in Nederland of zelfs naar het buitenland, wij bieden een zorgeloze verhuiservaring!

Verhuisbedrijf regio Friesland

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in de provincie Friesland. Van Heerenveen tot Harlingen: onze verhuizers zijn overal geweest. Naast verhuizingen bieden we ontruimingen, transport en tijdelijke opslag in Friesland

Plaatsen in Friesland:

Verhuisbedrijf provincie Friesland: professioneel én budgetvriendelijk

Bij Verhuisbedrijf Noord geloven we dat een professionele verhuizing niet duur hoeft te zijn. We combineren onze professionele aanpak met budgetvriendelijke tarieven, zodat je kunt profiteren van een goede verhuisservice zonder je budget te overschrijden. Dit maakt ons verhuisbedrijf in Friesland geschikt voor iedereen; ook voor zakelijke klanten. Dus ga je bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuw kantoor? Dan helpen we je hier ook bij.

Verhuisbedrijf Provincie Friesland

Verhuizen van of naar Friesland: dit is onze werkwijze

Wij helpen je bij iedere stap van het verhuisproces: van het inpakken van spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie. Na jarenlange ervaring weten we precies hoe we iedere verhuizing moeten aanpakken, groot of klein. We beschikken over alle nodige hulpmiddelen, zoals transportmiddelen, een verhuislift en verhuisdozen om jouw verhuizing soepel te laten verlopen.

Bovendien verhuizen we niet alleen van en naar Friesland, maar schakel je ons ook in voor verhuizingen in Groningen en Drenthe.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Ontdek onze unieke voordelen

Benieuwd naar onze unieke kenmerken die ons onderscheiden van de rest? Onze ervaren verhuizers hebben jarenlange ervaring en zijn volledig getraind om de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. We behandelen jouw bezittingen met de grootste zorg, van het inpakken en veilig transporteren tot het plaatsen van je spullen op de juiste plek in je nieuwe woning.

Daarnaast zijn we als verhuisbedrijf in Friesland erg flexibel. We begrijpen dat elke verhuizing anders is en specifieke eisen met zich meebrengt. Daarom passen we onze diensten aan op jouw behoeften. Of het nu om een kleine verhuizing naar een studentenkamer of een grote zakelijke verhuizing gaat, we bieden altijd op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw budget.

Altijd de laagste prijs: bekijk onze tarieven

Zoek je een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf in provincie Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. We hanteren altijd een transparante aanpak waarbij we je vooraf een duidelijke offerte sturen. Onze tarieven zijn eerlijk en bevatten geen verborgen kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Bovendien garanderen we altijd de laagste prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek onze betaalbare prijzen.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Friesland:

  In Noord-Nederland bieden we de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je nergens anders een lagere prijs krijgt. Mocht je toch ergens een lagere offerte ontvangen, dan passen wij onze prijs direct aan!

  We adviseren om je verhuizing van of naar Friesland ruim van tevoren te plannen. Is dit niet mogelijk? Geen zorgen, we doen ook spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

  Onze verhuizers helpen je graag bij het in- en uitpakken van bezittingen. Daarnaast kunnen we je meubels ook opnieuw monteren op de nieuwe locatie. Bovendien bieden we ook andere services, zoals ontruimingen, transport en opslag.

  Hoe lang de verhuizing duurt, hangt voornamelijk af van de afstand tussen de locaties. Je kunt erop rekenen dat de verhuizing binnen één dag klaar is.

  De kans op schade is minimaal aangezien we werken met de beste verhuizers en veiligste hulpmiddelen. Mocht er wel iets beschadigen, dan wordt dit vergoed tot een waarde van €50.000.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?