Ontruiming

Verhuisbedrijf Noord is de specialist in verhuizen en ontruimen. We zijn onder andere gespecialiseerd in de ontruiming van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Ons team gaat zorgvuldig om met je bezittingen en zorgt ervoor dat alle spullen naar de juiste plek worden gebracht.

Meer dan alleen een verhuisbedrijf: ook ontruimingen

Wanneer je op zoek bent naar iemand om je te helpen verhuizen, zul je verschillende verhuis- en ontruimingsbedrijven tegenkomen. Hoewel ze misschien allemaal hetzelfde lijken te doen, is een ontruimingsbedrijf eigenlijk heel anders dan een verhuisbedrijf.

In de basis neemt een verhuisbedrijf alles wat je wilt verhuizen mee van jouw huidige pand naar een nieuw pand. Ze brengen je inboedel van A naar B. Een ontruimingsbedrijf daarentegen helpt je ook met het opruimen van de spullen die je niet meer nodig hebt.

Ontruiming

Werkwijze Verhuisbedrijf Noord bij woning ontruiming

Voor panden die moeten worden ontruimd, bieden we een speciale ontruimingsservice. We zorgen ervoor dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd en ook ruimen we de spullen die je niet meer nodig hebt op. We bieden een speciale opslagmogelijkheid voor spullen, maar ook kunnen we de inboedel een nieuwe bestemming geven. Samen zorgen we ervoor dat de woning helemaal klaar is voor de nieuwe bewoner.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Altijd persoonlijke aandacht

Verhuisbedrijf Noord staat bekend om zijn lage prijzen, maar ook om de persoonlijke aandacht. We snappen dat woningontruiming een heftige en treurige gebeurtenis kan zijn. Onze vakmensen respecteren jouw wensen en gaan ten allen tijde zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. Of het nu gaat om het overlijden van een dierbare, een verhuizing naar een zorginstelling of een andere situatie waarbij een woning moet worden ontruimd: je ontvangt van ons altijd een offerte op maat.

Woning laten ontruimen? Vraag een gratis offerte aan

Is er een dierbare overleden? Of verhuist er iemand in jouw kring naar een zorginstelling? Ons team zorgt ervoor dat de desbetreffende woning professioneel wordt ontruimd. Benieuwd naar de kosten? In Noord-Nederland bieden we altijd de laagste prijs! Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Elders een lagere offerte? Wij passen de prijs aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over ontruiming:

  Een ontruimingsbedrijf schakel je in voor het ontruimen en leegmaken van woningen, kantoren en andere panden. Alle meubels en bezettingen worden verwijderd en vervolgens, indien gewenst, vervoerd, weggegooid of gedoneerd.

  Onze vakmensen zorgen ervoor dat het ontruimen binnen één dag wordt afgerond.

  Verhuisbedrijf Noord biedt verschillende soorten ontruimingen, waaronder het ontruimen van een standaard woonhuis, een seniorenwoning of zorgkamer en kantoorruimte.

  Ja, het is mogelijk om specifieke spullen zelf te houden. Je bepaalt zelf welke items je wilt houden en welke niet.

  Ja, we bieden de mogelijkheid om de inboedel tijdelijk op te slaan. Dit is handig voor als je nog geen ruimte hebt voor alle bezittingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?