Zakelijke verhuizing

Snel en efficiënt verhuizen terwijl jouw bedrijf volledig door blijft draaien: dat is mogelijk! De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord nemen jouw bedrijfsverhuizing compleet uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de kerntaken van je organisatie. Wij zijn zowel gespecialiseerd in particuliere als zakelijke verhuizingen in het Noorden van Nederland en zorgen voor een soepel verhuisproces. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijs; hoe groot jouw inboedel ook is!

Expert in zakelijke verhuizingen in het Noorden

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in het Noorden. Onze verhuizers zijn actief in Friesland, Groningen en Drenthe. Wij beschikken over alles om een zakelijke verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen: van professioneel personeel tot alle nodige materialen, zoals een verhuislift. Iedere verhuizing is anders en daarom bieden wij uitsluitend maatwerk, en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs!

Zakelijke verhuizing

Onze werkwijze bij zakelijk verhuizen

Iedere zakelijke verhuizing vergt een unieke aanpak. Je wilt natuurlijk dat het verhuizen zo soepel mogelijk verloopt, zonder dat je medewerkers en klanten er al te veel last van hebben. Wij nemen indien gewenst het hele proces uit handen en zorgen dat de bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt.

1. Een goede voorbereiding

Eerst bespreken we jouw wensen en kijken we samen naar wat je precies nodig hebt bij de verhuizing. Denk hierbij aan verhuismaterialen, zoals een verhuislift, en het aantal vakmensen die meubels verplaatsen en monteren.

2. Realistische planning maken

Een realistische planning is bij een zakelijke verhuizing erg belangrijk. Verhuisbedrijf Noord combineert jouw wensen met expertise om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We maken een planning waarbij jouw organisatie zo min mogelijk hinder ervaart tijdens het verhuizen. 

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen beginnen. Ons team zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt en je snel aan de slag kan op de nieuwe locatie. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen tijdens het verhuisproces.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

De voordelen van Verhuisbedrijf Noord

Een zakelijke verhuizing vraagt om een goede voorbereiding. Niet alleen moeten spullen efficiënt worden ingepakt, maar ook moeten deze snel en veilig naar de nieuwe locatie worden gebracht. Wij brengen de inboedel van je bedrijf snel naar een nieuwe locatie, zowel intern als extern, en helpen mee bij het in- en uitpakken van spullen. Zo kunnen jij en je medewerkers weer snel aan de slag.

We bieden de laagste prijsgarantie, zodat je weet dat je altijd de beste prijs krijgt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Heb je een lagere prijs ontvangen bij een andere verhuisservice? Laat dit dan aan ons weten, dan passen we onze prijs direct aan.

Altijd de laagste prijs: vraag een gratis offerte aan

Zoek je een professioneel, maar voordelig verhuisbedrijf in het Noorden? Verhuisbedrijf Noord is dé expert in zakelijke verhuizingen. Onze verhuizers nemen indien gewenst al jouw zorgen uit handen: van het maken van een realistische planning tot het uitpakken van spullen op de nieuwe locatie. Dit allemaal tegen een scherp tarief. Vraag hieronder een gratis offerte op maat aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over zakelijke verhuizingen:

  Hoeveel een zakelijke verhuizing kost, is afhankelijk van verschillende aspecten, waaronder de grootte van de inboedel, de afstand tussen de locaties en eventuele in- en uitpakdiensten. Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Wanneer je kiest voor Verhuisbedrijf Noord zijn al je spullen verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Hoeveel tijd een zakelijke verhuizing kost, kan sterk variëren. Uiteraard heeft het te maken met de omvang van het bedrijf en de afstand tussen de oude en nieuwe locatie. We maken van tevoren een duidelijke planning en proberen de verhuizing binnen één dag af te ronden.

  Ja, wij doen ook spoedverhuizingen. Het is dus mogelijk om op korte termijn te verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie.

  Naast extra in- en uitpakservices doen we ook ontruimingen, transport en opslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?