• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Provincie Groningen

Verhuisbedrijf Provincie Groningen

Heb je een nieuwe woning gekocht? En wil je zonder al te veel stress jouw inboedel verhuizen? Schakel Verhuisbedrijf Noord in voor een veilige verhuizing van jouw meubels en spullen. Ons verhuisbedrijf provincie Groningen is niet alleen betrouwbaar, maar ook goedkoop! We bieden namelijk een laagste prijsgarantie.

Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen in Groningen en omgeving. Onze verhuizers zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt in je nieuwe woning! En er gaat natuurlijk niets boven Groningen!

Verhuisbedrijf provincie Groningen: zonder stress verhuizen

Wij weten als geen ander dat een verhuizing veel stress met zich meebrengt. Maak de verhuisdag iets minder stressvol door een gecertificeerd verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuisbedrijf Noord neemt al jouw zorgen uit handen en brengt jouw inboedel veilig en snel naar je nieuwe woning of kantoor. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing: onze verhuizers weten er wel raad mee. Bovendien bieden we een handige in- en uitpakservice om het je nog makkelijker te maken.

Verhuisbedrijf Provincie Groningen

Plaatsen provincie Groningen:

Waarom Verhuisbedrijf Noord?

Het team van verhuisbedrijf provincie Groningen verhuist jouw inboedel snel naar een nieuwe locatie. Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de snelle service en het vriendelijke personeel. We doen er alles aan om jouw verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heb je haast? Ook schakel je ons in voor spoedverhuizingen in de provincie Groningen.

Verhuisbedrijf in provincie Groningen: ook andere diensten

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen. Indien gewenst nemen we de hele verhuizing uit handig, inclusief in- en uitpakservice. Maar je schakelt ons ook in voor zakelijke verhuizingen en ontruimingen.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Altijd de laagste prijs!

Ga je verhuizen naar Groningen? Of van Groningen naar een andere provincie? Wij zorgen ervoor dat jouw verhuisdag op rolletjes verloopt. Deze service bieden wij tegen een scherpe prijs. Voor verhuizingen in Groningen en omgeving bieden we de laagste prijsgarantie! Heb je een lagere offerte ontvangen? Dan passen wij de prijs gewoon aan. Zo ben je altijd verzekerd van een goedkope verhuizing.

Schakel ons in voor jouw verhuizing in Groningen

Ga je binnenkort verhuizen? En ben je nog op zoek naar een professionele verhuisservice? Of het nu een particuliere of zakelijke verhuizing is: wij helpen je graag met het verhuizen van jouw inboedel. Dit doen wij uiteraard op een veilige manier. Je bent altijd verzekerd tegen schade. Neem direct contact op of vraag een gratis offerte aan. Dan zie je direct dat wij de laagste prijs in heel provincie Groningen bieden.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Groningen:

  Ja, we zijn in heel Groningen actief. Daarnaast werken we ook in Friesland en Drenthe. 

  De kosten van een verhuizing van of naar Groningen zijn afhankelijk van de omvang van de verhuizing en de afstand tussen de locaties. Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

  Het is mogelijk om verhuismaterialen te huren bij Verhuisbedrijf Noord, zoals verhuisdozen en verhuislift.

  Hoe lang een verhuizing in Groningen duurt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties. We zorgen ervoor dat de verhuizing binnen één dag wordt afgerond

  Ja, bij Verhuisbedrijf Noord doen we ook spoedverhuizingen. Dit betekent dat je op korte termijn een verhuizing kunt plannen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?