Particuliere verhuizing

Of je nu naar een appartement, vrijstaand huis of een studentenkamer gaat verhuizen: je schakelt Verhuisbedrijf Noord in voor al je particuliere verhuizingen. Onze vriendelijke verhuizers zorgen ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt en snel aan de slag kunt met het inrichten van jouw nieuwe woning.

Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen in heel Noord-Nederland. Hoe veel spullen jij ook hebt; wij brengen jouw inboedel veilig van A naar B!

Particulier verhuizen in Noord-Nederland

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Noord-Nederland. Plaatsen waar wij vaak te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld Groningen, Friesland en Drenthe. Alle particuliere verhuizingen, groot of klein, zijn bij ons in goede handen. Wij bieden uitsluitend maatwerk en dat tegen een scherpe prijs. Indien gewenst nemen we alle facetten van het verhuisproces uit handen. Dit betekent dat wij jouw spullen ook in- en uit komen pakken. Dit scheelt jou een hoop tijd!

Particuliere verhuizing

Kleine en grote particuliere verhuizingen in het Noorden

Je schakelt ons in voor grote en kleine particuliere verhuizingen in heel Noord-Nederland. Dus of je nu een hele grote of juist een kleine inboedel hebt: dit maakt ons niets uit. Bovendien bieden wij voor al onze verhuizingen een laagste prijsgarantie. Je betaalt dus nooit te veel. Uiteraard hebben wij rekening gehouden met de verzekering. Mocht er dus wel een keer iets stuk gaan onderweg, dan wordt dit tot €50.000 vergoed.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Waarom Verhuisbedrijf Noord inschakelen?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan zijn er een hoop zaken die je moet regelen. Om het verhuisproces iets minder stressvol te maken, schakel je een professioneel verhuisbedrijf in. Onze verhuizers zorgen voor een snelle en gemoedelijke verhuizing. Zonder dat het veel geld kost! Wij vervoeren jouw spullen van A naar B, maar hier eindigt onze verhuisservice niet. Indien gewenst pakken we de spullen ook voor je uit.

Onze professionals beschikken over alle nodige kennis en ervaring om het verhuisproces zo snel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. We hopen dat we jouw verhuizing iets minder stressvol maken.

Goedkope verhuisservice: vraag een offerte aan

Wil je een professionele, maar goedkope verhuisservice inschakelen voor jouw particuliere verhuizing? Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Naast particuliere verhuizingen schakel je ons ook in voor zakelijke verhuizingen. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in andere diensten.

Benieuwd naar de kosten? Vraag hieronder gerust een gratis offerte aan. Ontvang je ergens anders een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over particuliere verhuizingen:

  De kosten worden bepaald door verschillende factoren, zoals de afstand tussen de locaties, de grootte van de inboedel en de gekozen verhuisservices. Vraag gerust een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Het inhuren van een verhuisbedrijf biedt verschillende voordelen. Zo bespaart het je een hoop tijd en stress, maar ook kun je gebruikmaken van handige verhuismaterialen en zijn al je spullen verzekerd.

  Hoe lang een particuliere verhuizing duurt, is afhankelijk van de grootte van de inboedel en de afstand tussen de locaties. In de meeste gevallen ronden wij een verhuizing binnen één dag af.

  Wanneer je op korte termijn gaat verhuizen, kun je ook bij ons terecht. Lees er meer over op onze pagina over spoedverhuizingen.

  Ja, wanneer je voor Verhuisbedrijf Noord kiest zijn jouw bezittingen tot €50.000 verzekerd.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?