• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Spoedverhuizing

Spoedverhuizing

Ga je op korte termijn verhuizen en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen, Drenthe of Friesland? Onze verhuizers kunnen je direct helpen. Wij behandelen een spoedverhuizing net zo als onze andere verhuizingen: met de grootste zorg. Ook al brengt een spoedverhuizing ongetwijfeld stress met zich mee, we maken er samen een leuke dag van!

Wanneer een spoedverhuizing?

Moet je met spoed verhuizen? Een spoedverhuizing komt vaak voor door onverwachte omstandigheden, zoals wanneer je woning waterschade heeft opgelopen en je bezittingen zo snel mogelijk verhuisd moeten worden. Ook als je eerder uit je woning moet dan verwacht kun je met spoed een verhuisbedrijf nodig hebben. Gelukkig kunnen onze verhuizers je op korte termijn helpen met verhuizen.

Spoedverhuizing

Verhuisbedrijf Noord: specialist in het Noorden

Tijdens een spoedverhuizing moeten alle verhuistaken in een korte tijd worden uitgevoerd. Je moet al je spullen snel inpakken en hebt geen tijd om de verhuizing voor te bereiden. Dit brengt veel stress met zich mee. Onze verhuizers maken het proces minder stressvol. We helpen je indien gewenst bij het in- en uitpakken van je spullen en regelen het transport naar de nieuwe locatie. Ons team heeft veel ervaring met spoedverhuizingen en gaat gestructureerd te werk. Zo kun je je snel thuis gaan voelen in je nieuwe woning.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Verschillende type verhuizingen

De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord hebben ervaring met verschillende type verhuizingen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor:

Een veelvoorkomende spoedverhuizing is een seniorenverhuizing. Wanneer er een plekje vrij is gekomen in een verzorgingstehuis, moet deze in veel gevallen zo snel mogelijk ingenomen worden. Wij zorgen ervoor dat alle spullen snel naar het verzorgingstehuis worden gebracht. Niet alleen kunnen we de verhuizing direct uitvoeren, het is ook mogelijk om woningontruiming met spoed uit te voeren. Daarnaast bieden we meubeltransport en de optie om een verhuislift te huren.

Spoedverhuizing? Vraag een gratis offerte aan

Wil je zo snel mogelijk verhuizen? Het is bij Verhuisbedrijf Noord mogelijk om op korte termijn een verhuizing te plannen. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. Wanneer we ruimte in onze planning hebben, komen we direct bij je langs. Benieuwd naar de kosten voor een spoedverhuizing? Vraag hieronder een offerte op maat aan. Deze ontvang je binnen 24 uur.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over een spoedverhuizing:

  Hoeveel een spoedverhuizing kost, hangt af van de afstand tussen de locaties en de grootte van de inboedel. Je ontvangt bij ons altijd een offerte op maat en we zijn transparant over onze kosten.

  Hoe snel een verhuizing plaats kan vinden, ligt aan onze bezetting. Hebben we een gaatje in onze planning, dan kan de verhuizing op zeer korte termijn plaatsvinden.

  Naast spoedverhuizingen is het ook mogelijk om een woning of bedrijf met spoed te laten ontruimen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

  Bij verhuizingen bieden we een handige in- en uitpakservice. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in ontruimingen van woningen en bedrijfspanden en bieden we opslag en transport.

  Onze verhuizers behandelen jouw bezittingen met de grootste zorg. Mocht er iets beschadigen? Jouw spullen zijn altijd verzekerd tot een waarde van €50.000 tijdens onze verhuizingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?