Spoedverhuizing

Ga je op korte termijn verhuizen en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen, Drenthe of Friesland? Onze verhuizers kunnen je direct helpen. Wij behandelen een spoedverhuizing net zo als onze andere verhuizingen: met de grootste zorg. Ook al brengt een spoedverhuizing ongetwijfeld stress met zich mee, we maken er samen een leuke dag van!

Wanneer een spoedverhuizing?

Moet je met spoed verhuizen? Een spoedverhuizing komt vaak voor door onverwachte omstandigheden, zoals wanneer je woning waterschade heeft opgelopen en je bezittingen zo snel mogelijk verhuisd moeten worden. Ook als je eerder uit je woning moet dan verwacht kun je met spoed een verhuisbedrijf nodig hebben. Gelukkig kunnen onze verhuizers je op korte termijn helpen met verhuizen.

Spoedverhuizing

Verhuisbedrijf Noord: specialist in het Noorden

Tijdens een spoedverhuizing moeten alle verhuistaken in een korte tijd worden uitgevoerd. Je moet al je spullen snel inpakken en hebt geen tijd om de verhuizing voor te bereiden. Dit brengt veel stress met zich mee. Onze verhuizers maken het proces minder stressvol. We helpen je indien gewenst bij het in- en uitpakken van je spullen en regelen het transport naar de nieuwe locatie. Ons team heeft veel ervaring met spoedverhuizingen en gaat gestructureerd te werk. Zo kun je je snel thuis gaan voelen in je nieuwe woning.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost πŸ™‚
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeΓ«venaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Verschillende type verhuizingen

De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord hebben ervaring met verschillende type verhuizingen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor:

Een veelvoorkomende spoedverhuizing is een seniorenverhuizing. Wanneer er een plekje vrij is gekomen in een verzorgingstehuis, moet deze in veel gevallen zo snel mogelijk ingenomen worden. Wij zorgen ervoor dat alle spullen snel naar het verzorgingstehuis worden gebracht. Niet alleen kunnen we de verhuizing direct uitvoeren, het is ook mogelijk om woningontruiming met spoed uit te voeren. Daarnaast bieden we meubeltransport en de optie om een verhuislift te huren.

Spoedverhuizing? Vraag een gratis offerte aan

Wil je zo snel mogelijk verhuizen? Het is bij Verhuisbedrijf Noord mogelijk om op korte termijn een verhuizing te plannen. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. Wanneer we ruimte in onze planning hebben, komen we direct bij je langs. Benieuwd naar de kosten voor een spoedverhuizing? Vraag hieronder een offerte op maat aan. Deze ontvang je binnen 24 uur.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over een spoedverhuizing:

  Hoeveel een spoedverhuizing kost, hangt af van de afstand tussen de locaties en de grootte van de inboedel. Je ontvangt bij ons altijd een offerte op maat en we zijn transparant over onze kosten.

  Hoe snel een verhuizing plaats kan vinden, ligt aan onze bezetting. Hebben we een gaatje in onze planning, dan kan de verhuizing op zeer korte termijn plaatsvinden.

  Naast spoedverhuizingen is het ook mogelijk om een woning of bedrijf met spoed te laten ontruimen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

  Bij verhuizingen bieden we een handige in- en uitpakservice. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in ontruimingen van woningen en bedrijfspanden en bieden we opslag en transport.

  Onze verhuizers behandelen jouw bezittingen met de grootste zorg. Mocht er iets beschadigen? Jouw spullen zijn altijd verzekerd tot een waarde van €50.000 tijdens onze verhuizingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?