• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Studentenverhuizing

Studentenverhuizing

Ben je student en ga je binnenkort op kamers wonen? Of je nu voor het eerst op kamers gaat wonen, naar een ander studentenhuis gaat verhuizen of juist een appartement hebt gekregen: wij zorgen ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt! Verhuisbedrijf Noord heeft al jarenlang ervaring met studentenverhuizingen en is het goedkoopste verhuisbedrijf van het Noorden.

Dus ga jij op kamers wonen in Leeuwarden, Groningen of een andere studentenstad? Wij bieden betaalbare tarieven, zodat de verhuizing binnen jouw budget past.

Specialist in studentenverhuizingen in het Noorden

Verhuisbedrijf Noord is dé specialist als het gaat om studentenverhuizingen in het Noorden van Nederland. Het studentenleven is duur; we begrijpen dan ook maar al te goed dat een studentenverhuizing vaak gepaard gaat met een beperkt budget. Wij bieden daarom verhuizingen tegen studentenprijzen.

Wanneer je het ouderlijk huis verlaat, heb je waarschijnlijk geen groot budget voor een verhuizing. Dit is ook helemaal niet nodig. Er wordt vaak gedacht dat professioneel verhuizen duur is, maar wij bewijzen het tegendeel. Wij werken snel, efficiënt en tegen een lage prijs.

Studentenverhuizing

Onze werkwijze bij studentenverhuizingen

Hoewel je misschien denkt dat je al je spullen met een auto kunt vervoeren, komt er soms toch net wat meer kijken bij een studentenverhuizing. Om te voorkomen dat je een aantal keer heen en weer moet rijden, kun je een verhuisbedrijf inschakelen. Verhuisbedrijf Noord biedt verschillende handige diensten. Zo kunnen we je onder andere helpen met het inpakken van je spullen en het demonteren en monteren van meubels. Het is ook mogelijk om ons enkel in te schakelen voor het transport.

Bovendien kunnen we je ook voorzien van diverse hulpmiddelen voor je studentenverhuizing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuislift, steekwagen, verhuisdozen en andere handige items.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Verhuisbedrijf Noord: snel én goedkoop

Een studentenverhuizing hoeft niet duur te zijn. Wij werken met vakkundige verhuizers met jarenlange ervaring. Zo weten we precies waar we op moeten letten tijdens iedere verhuizing. Of je nu verhuist naar een nieuwe studentenkamer, een gedeeld appartement of een studentencomplex: wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor iedereen.

Goedkoop

Veel mensen denken dat het inschakelen van een verhuisbedrijf veel geld kost. Dit is niet altijd het geval. Aangezien studenten in de meeste gevallen niet zoveel geld hebben te besteden, bieden wij een speciale studentenservice. Onze tarieven zijn betaalbaar en passen binnen het budget van een student.

Lokaal bedrijf: dus vrijwel geen voorrijkosten!

Verhuisbedrijf Noord is actief in het Noorden van Nederland. Dit betekent dat we veel ervaring hebben met studentenverhuizingen van en naar Leeuwarden, Groningen en andere steden. Aangezien onze verhuizers zich in het noorden bevinden, zijn er vrijwel geen voorrijkosten.

Snel & efficiënt

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met studentenverhuizingen en zijn getraind om snel en efficiënt te werken. We zorgen ervoor dat jouw inboedel snel van A naar B wordt gebracht, zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met je studentenleven!

Naar het buitenland voor stage?

Ga je binnenkort naar het buitenland voor een stage of minor? Wij kunnen je ook helpen bij internationale verhuizingen. We zorgen ervoor dat jouw spullen snel en veilig op de juiste plek aankomen. Of dit nu Barcelona, München of een hele andere stad is: we rijden door heel Europa om studenten te helpen verhuizen. Bovendien zijn jouw spullen altijd verzekerd. Dus mocht er wel iets beschadigen, dan krijg je dit gewoon vergoed.

De goedkoopste in het Noorden: vraag nu een offerte aan

Benieuwd naar onze tarieven voor studentenverhuizingen in het Noorden van Nederland? Wij bieden de laagste prijsgarantie in Groningen, Friesland en Drenthe. Dit betekent dat wij altijd de laagste prijs bieden voor jouw verhuizing. Heb je toch ergens anders een lagere prijs ontvangen? Geef dit aan en dan passen wij onze prijs gelijk aan! Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijs.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over studentenverhuizingen:

  Onze verhuizers zijn in het hele land actief. Dus of je nu naar Groningen, Leiden of Amsterdam gaat verhuizen, wij leveren een betaalbare verhuisservice. We helpen ook studenten met internationale verhuizingen in landen zoals Spanje, Duitsland en Frankrijk.

  Een studentenverhuizing hoeft niet duur te zijn. Wanneer je een kleine inboedel hebt, blijven de kosten vaak beperkt. Onze verhuisservice is betaalbaar en past hierdoor in het budget van een student. Vraag een offerte aan en ontdek de lage prijzen.

  Het is mogelijk om te besparen op een verhuizing door alleen het transport uit te besteden. Een van onze verhuizers helpt je graag bij het vervoeren van je meubels en spullen.

  Hoe lang de verhuizing duurt, is afhankelijk van de locaties en de inboedel. Meestal ronden wij alle verhuizingen binnen één dag af.

  Mocht er iets beschadigen of kwijtraken tijdens de verhuizing, dan ben je hiervoor verzekerd tot een bedrag van €50.000.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?