Studentenverhuizing

Ben je student en ga je binnenkort op kamers wonen? Of je nu voor het eerst op kamers gaat wonen, naar een ander studentenhuis gaat verhuizen of juist een appartement hebt gekregen: wij zorgen ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt! Verhuisbedrijf Noord heeft al jarenlang ervaring met studentenverhuizingen en is het goedkoopste verhuisbedrijf van het Noorden.

Dus ga jij op kamers wonen in Leeuwarden, Groningen of een andere studentenstad? Wij bieden betaalbare tarieven, zodat de verhuizing binnen jouw budget past.

Specialist in studentenverhuizingen in het Noorden

Verhuisbedrijf Noord is dé specialist als het gaat om studentenverhuizingen in het Noorden van Nederland. Het studentenleven is duur; we begrijpen dan ook maar al te goed dat een studentenverhuizing vaak gepaard gaat met een beperkt budget. Wij bieden daarom verhuizingen tegen studentenprijzen.

Wanneer je het ouderlijk huis verlaat, heb je waarschijnlijk geen groot budget voor een verhuizing. Dit is ook helemaal niet nodig. Er wordt vaak gedacht dat professioneel verhuizen duur is, maar wij bewijzen het tegendeel. Wij werken snel, efficiënt en tegen een lage prijs.

Studentenverhuizing

Onze werkwijze bij studentenverhuizingen

Hoewel je misschien denkt dat je al je spullen met een auto kunt vervoeren, komt er soms toch net wat meer kijken bij een studentenverhuizing. Om te voorkomen dat je een aantal keer heen en weer moet rijden, kun je een verhuisbedrijf inschakelen. Verhuisbedrijf Noord biedt verschillende handige diensten. Zo kunnen we je onder andere helpen met het inpakken van je spullen en het demonteren en monteren van meubels. Het is ook mogelijk om ons enkel in te schakelen voor het transport.

Bovendien kunnen we je ook voorzien van diverse hulpmiddelen voor je studentenverhuizing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuislift, steekwagen, verhuisdozen en andere handige items.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Verhuisbedrijf Noord: snel én goedkoop

Een studentenverhuizing hoeft niet duur te zijn. Wij werken met vakkundige verhuizers met jarenlange ervaring. Zo weten we precies waar we op moeten letten tijdens iedere verhuizing. Of je nu verhuist naar een nieuwe studentenkamer, een gedeeld appartement of een studentencomplex: wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor iedereen.

Goedkoop

Veel mensen denken dat het inschakelen van een verhuisbedrijf veel geld kost. Dit is niet altijd het geval. Aangezien studenten in de meeste gevallen niet zoveel geld hebben te besteden, bieden wij een speciale studentenservice. Onze tarieven zijn betaalbaar en passen binnen het budget van een student.

Lokaal bedrijf: dus vrijwel geen voorrijkosten!

Verhuisbedrijf Noord is actief in het Noorden van Nederland. Dit betekent dat we veel ervaring hebben met studentenverhuizingen van en naar Leeuwarden, Groningen en andere steden. Aangezien onze verhuizers zich in het noorden bevinden, zijn er vrijwel geen voorrijkosten.

Snel & efficiënt

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met studentenverhuizingen en zijn getraind om snel en efficiënt te werken. We zorgen ervoor dat jouw inboedel snel van A naar B wordt gebracht, zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met je studentenleven!

Naar het buitenland voor stage?

Ga je binnenkort naar het buitenland voor een stage of minor? Wij kunnen je ook helpen bij internationale verhuizingen. We zorgen ervoor dat jouw spullen snel en veilig op de juiste plek aankomen. Of dit nu Barcelona, München of een hele andere stad is: we rijden door heel Europa om studenten te helpen verhuizen. Bovendien zijn jouw spullen altijd verzekerd. Dus mocht er wel iets beschadigen, dan krijg je dit gewoon vergoed.

De goedkoopste in het Noorden: vraag nu een offerte aan

Benieuwd naar onze tarieven voor studentenverhuizingen in het Noorden van Nederland? Wij bieden de laagste prijsgarantie in Groningen, Friesland en Drenthe. Dit betekent dat wij altijd de laagste prijs bieden voor jouw verhuizing. Heb je toch ergens anders een lagere prijs ontvangen? Geef dit aan en dan passen wij onze prijs gelijk aan! Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijs.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over studentenverhuizingen:

  Onze verhuizers zijn in het hele land actief. Dus of je nu naar Groningen, Leiden of Amsterdam gaat verhuizen, wij leveren een betaalbare verhuisservice. We helpen ook studenten met internationale verhuizingen in landen zoals Spanje, Duitsland en Frankrijk.

  Een studentenverhuizing hoeft niet duur te zijn. Wanneer je een kleine inboedel hebt, blijven de kosten vaak beperkt. Onze verhuisservice is betaalbaar en past hierdoor in het budget van een student. Vraag een offerte aan en ontdek de lage prijzen.

  Het is mogelijk om te besparen op een verhuizing door alleen het transport uit te besteden. Een van onze verhuizers helpt je graag bij het vervoeren van je meubels en spullen.

  Hoe lang de verhuizing duurt, is afhankelijk van de locaties en de inboedel. Meestal ronden wij alle verhuizingen binnen één dag af.

  Mocht er iets beschadigen of kwijtraken tijdens de verhuizing, dan ben je hiervoor verzekerd tot een bedrag van €50.000.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?