• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Over ons

Over ons

Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de kwaliteit en betaalbaarheid. We zijn gespecialiseerd in verhuizingen in Noord-Nederland, maar staan ook voor je klaar als je naar de hele andere kant van Nederland, of zelfs het buitenland verhuist. Dus of je nu naar de overkant van de straat of naar het buitenland vertrekt, wij hebben de middelen, diensten en de beste mensen in huis om je spullen snel en voordelig te verhuizen.

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Wij zijn specialist in verhuizen, ontruimen en transport. We snappen dat een verhuizing veel stress met zich meebrengt. Wij zijn er om deze stress weg te nemen en zorgen voor een soepele overgang naar je nieuwe woning. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat je inboedel veilig en snel van A naar B wordt gebracht. We bieden een handige all-in verhuisservice, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen het transport uit te besteden.

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Volledige ontzorging verhuizing

1. Wensen bespreken

Voordat we aan de slag gaan met het maken van een planning bespreken we jouw wensen en behoeften. Wil je de gehele verhuizing uitbesteden inclusief in- en uitpakken? Of kies je voor alleen transport? Ook inventariseren we je inboedel.

2. Planning maken

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het maken van een verhuisplan. Ook ontvang je een offerte op maat zonder verborgen kosten.

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen echt beginnen. Indien gewenst helpen we bij in- en uitpakken, (de)monteren van meubels en laden en lossen. Uiteraard maken we er een leuke dag van.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Waarom Verhuisbedrijf Noord kiezen?

Verhuisbedrijf Noord is een betrouwbare, lokale verhuisservice in het noorden van Nederland. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij een verhuizing zo efficiënt en gemoedelijk kunnen laten verlopen. Bovendien bieden we bij al onze verhuizingen de laagste prijsgarantie. Je kiest dus niet alleen voor een professioneel, maar ook voor een voordelig verhuisbedrijf.

Heb je nog geen verhuisbedrijf gevonden en wil je zo snel mogelijk verhuizen? Wij zijn ook beschikbaar voor spoedverhuizingen.

Goedkoop verhuizen? Vraag een gratis offerte aan

Wil je een professioneel verhuisbedrijf inschakelen, maar niet te veel betalen? Of je nu de volledige verhuizing uit handen wilt geven, of alleen het transport wilt uitbesteden: Verhuisbedrijf Noord staat voor je klaar. We werken onder andere in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook als je naar een andere provincie gaat verhuizen, kun je bij ons terecht. Vraag hieronder een gratis offerte aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over ons:

  Hoe lang een verhuizing precies duurt, is grotendeels afhankelijk van de locaties en de grootte van de inboedel. Wanneer je naar het buitenland gaat, neemt een verhuizing logischerwijs meer tijd in beslag. We geven je altijd van tevoren een reële schatting.

  Ja, wanneer wij jouw spullen verhuizen, ben je altijd verzekerd tegen schade. We vergoeden een schade tot €50.000.

  Naast onze verhuisservice bieden we ook de optie om je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan. Er is altijd een opslagplaats dicht bij jouw woonplaats.

  Ja, het is mogelijk om je verhuizing op korte termijn te plannen. We bieden ook spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

  We bieden verschillende verhuisservices, waaronder in- en uitpakken, transport en het (de)monteren van meubels. Bovendien bieden we naast verhuizingen ook ontruimingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?