Over ons

Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de kwaliteit en betaalbaarheid. We zijn gespecialiseerd in verhuizingen in Noord-Nederland, maar staan ook voor je klaar als je naar de hele andere kant van Nederland, of zelfs het buitenland verhuist. Dus of je nu naar de overkant van de straat of naar het buitenland vertrekt, wij hebben de middelen, diensten en de beste mensen in huis om je spullen snel en voordelig te verhuizen.

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Wij zijn specialist in verhuizen, ontruimen en transport. We snappen dat een verhuizing veel stress met zich meebrengt. Wij zijn er om deze stress weg te nemen en zorgen voor een soepele overgang naar je nieuwe woning. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat je inboedel veilig en snel van A naar B wordt gebracht. We bieden een handige all-in verhuisservice, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen het transport uit te besteden.

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Volledige ontzorging verhuizing

1. Wensen bespreken

Voordat we aan de slag gaan met het maken van een planning bespreken we jouw wensen en behoeften. Wil je de gehele verhuizing uitbesteden inclusief in- en uitpakken? Of kies je voor alleen transport? Ook inventariseren we je inboedel.

2. Planning maken

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het maken van een verhuisplan. Ook ontvang je een offerte op maat zonder verborgen kosten.

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen echt beginnen. Indien gewenst helpen we bij in- en uitpakken, (de)monteren van meubels en laden en lossen. Uiteraard maken we er een leuke dag van.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Waarom Verhuisbedrijf Noord kiezen?

Verhuisbedrijf Noord is een betrouwbare, lokale verhuisservice in het noorden van Nederland. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij een verhuizing zo efficiënt en gemoedelijk kunnen laten verlopen. Bovendien bieden we bij al onze verhuizingen de laagste prijsgarantie. Je kiest dus niet alleen voor een professioneel, maar ook voor een voordelig verhuisbedrijf.

Heb je nog geen verhuisbedrijf gevonden en wil je zo snel mogelijk verhuizen? Wij zijn ook beschikbaar voor spoedverhuizingen.

Goedkoop verhuizen? Vraag een gratis offerte aan

Wil je een professioneel verhuisbedrijf inschakelen, maar niet te veel betalen? Of je nu de volledige verhuizing uit handen wilt geven, of alleen het transport wilt uitbesteden: Verhuisbedrijf Noord staat voor je klaar. We werken onder andere in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook als je naar een andere provincie gaat verhuizen, kun je bij ons terecht. Vraag hieronder een gratis offerte aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over ons:

  Hoe lang een verhuizing precies duurt, is grotendeels afhankelijk van de locaties en de grootte van de inboedel. Wanneer je naar het buitenland gaat, neemt een verhuizing logischerwijs meer tijd in beslag. We geven je altijd van tevoren een reële schatting.

  Ja, wanneer wij jouw spullen verhuizen, ben je altijd verzekerd tegen schade. We vergoeden een schade tot €50.000.

  Naast onze verhuisservice bieden we ook de optie om je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan. Er is altijd een opslagplaats dicht bij jouw woonplaats.

  Ja, het is mogelijk om je verhuizing op korte termijn te plannen. We bieden ook spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

  We bieden verschillende verhuisservices, waaronder in- en uitpakken, transport en het (de)monteren van meubels. Bovendien bieden we naast verhuizingen ook ontruimingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?