• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Provincie Groningen

Verhuisbedrijf Provincie Groningen

Heb je een nieuwe woning gekocht? En wil je zonder al te veel stress jouw inboedel verhuizen? Schakel Verhuisbedrijf Noord in voor een veilige verhuizing van jouw meubels en spullen. Ons verhuisbedrijf provincie Groningen is niet alleen betrouwbaar, maar ook goedkoop! We bieden namelijk een laagste prijsgarantie.

Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen in Groningen en omgeving. Onze verhuizers zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt in je nieuwe woning! En er gaat natuurlijk niets boven Groningen!

Verhuisbedrijf provincie Groningen: zonder stress verhuizen

Wij weten als geen ander dat een verhuizing veel stress met zich meebrengt. Maak de verhuisdag iets minder stressvol door een gecertificeerd verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuisbedrijf Noord neemt al jouw zorgen uit handen en brengt jouw inboedel veilig en snel naar je nieuwe woning of kantoor. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing: onze verhuizers weten er wel raad mee. Bovendien bieden we een handige in- en uitpakservice om het je nog makkelijker te maken.

Verhuisbedrijf Provincie Groningen

Plaatsen provincie Groningen:

Waarom Verhuisbedrijf Noord?

Het team van verhuisbedrijf provincie Groningen verhuist jouw inboedel snel naar een nieuwe locatie. Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de snelle service en het vriendelijke personeel. We doen er alles aan om jouw verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heb je haast? Ook schakel je ons in voor spoedverhuizingen in de provincie Groningen.

Verhuisbedrijf in provincie Groningen: ook andere diensten

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen. Indien gewenst nemen we de hele verhuizing uit handig, inclusief in- en uitpakservice. Maar je schakelt ons ook in voor zakelijke verhuizingen en ontruimingen.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Altijd de laagste prijs!

Ga je verhuizen naar Groningen? Of van Groningen naar een andere provincie? Wij zorgen ervoor dat jouw verhuisdag op rolletjes verloopt. Deze service bieden wij tegen een scherpe prijs. Voor verhuizingen in Groningen en omgeving bieden we de laagste prijsgarantie! Heb je een lagere offerte ontvangen? Dan passen wij de prijs gewoon aan. Zo ben je altijd verzekerd van een goedkope verhuizing.

Schakel ons in voor jouw verhuizing in Groningen

Ga je binnenkort verhuizen? En ben je nog op zoek naar een professionele verhuisservice? Of het nu een particuliere of zakelijke verhuizing is: wij helpen je graag met het verhuizen van jouw inboedel. Dit doen wij uiteraard op een veilige manier. Je bent altijd verzekerd tegen schade. Neem direct contact op of vraag een gratis offerte aan. Dan zie je direct dat wij de laagste prijs in heel provincie Groningen bieden.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Groningen:

  Ja, we zijn in heel Groningen actief. Daarnaast werken we ook in Friesland en Drenthe. 

  De kosten van een verhuizing van of naar Groningen zijn afhankelijk van de omvang van de verhuizing en de afstand tussen de locaties. Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

  Het is mogelijk om verhuismaterialen te huren bij Verhuisbedrijf Noord, zoals verhuisdozen en verhuislift.

  Hoe lang een verhuizing in Groningen duurt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties. We zorgen ervoor dat de verhuizing binnen één dag wordt afgerond

  Ja, bij Verhuisbedrijf Noord doen we ook spoedverhuizingen. Dit betekent dat je op korte termijn een verhuizing kunt plannen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?