Transport

Ben je op zoek naar een transportbedrijf voor het verhuizen van je spullen? Verhuisbedrijf Noord zorgt ervoor dat je spullen intact en op tijd op de plaats van bestemming worden geleverd. Wij zijn voornamelijk actief in Groningen, Friesland en Drenthe en onze bussen zijn geschikt voor kleine tot middelgrote verhuizingen. Onze vakmensen zorgen voor een veilig transport van A naar B en je spullen zijn altijd verzekerd!

Spullen verhuizen of verplaatsen? Schakel onze transportservice in

Wil je spullen verhuizen, maar niet de hele verhuizing uitbesteden? Dat kan met onze handige transportservice. Verhuisbedrijf Noord biedt professioneel transport door heel Nederland en Europa. Dus ook als je spullen naar het buitenland moet vervoeren, schakel je ons in. Ideaal voor als je gaat emigreren of tijdelijk verhuisd naar een ander land. We vervoeren goederen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Transport

Hoe werkt onze transportservice?

Wanneer je kiest voor de transportservice van Verhuisbedrijf Noord komen we bij je op locatie met een verhuiswagen. De grootte van deze verhuiswagen is afhankelijk van de omvang van jouw inboedel. Ook zorgen we indien gewenst voor verhuismaterialen, zoals beschermingsmaterialen en een verhuislift. Kun je de hulp van professionele verhuizers gebruiken? Dan brengen we een aantal van onze opgeleide verhuizers mee. Want vele handen maken licht werk! Ook kunnen we je helpen bij het ophalen of vervoeren van zware meubels.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Voordelig spullen verhuizen met Verhuisbedrijf Noord

Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verhuizingen, ontruimingen en opslag. Indien gewenst bieden we je een all-in service, maar het is ook mogelijk om enkele verhuistaken aan ons uit te besteden. Zo kun je ook een deel zelf doen en besparen op de kosten. Wat ons onderscheidt van de rest is onze laagste prijsgarantie. In Noord-Nederland ontvang je altijd de laagste prijs. Verhuizen hoeft niet duur te zijn!

Transport uitbesteden? Vraag direct een offerte aan

Wil je transport uitbesteden? Of je nu een grote of kleine inboedel hebt, wij brengen jouw bezittingen veilig van A naar B. Sneller en goedkoper kan het niet! Transporteer je goederen met Verhuisbedrijf Noord voor de laagste prijs. Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontdek onze vaste lage prijzen. Heb je ergens anders een lagere offerte gekregen? Dan passen wij onze prijs gewoon aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over transport:

  Het uitbesteden van transport tijdens een verhuizing biedt meerdere voordelen. Zo scheelt het je tijd en kun je je concentreren op andere aspecten van de verhuizing. Maar ook worden je bezittingen veilig verpakt, vervoerd en uitgeladen.

  Hoeveel het vervoeren van goederen door Verhuisbedrijf Noord kost, hangt af van de grootte van de inboedel en de afstand van de verhuizing. Vraag gerust een gratis offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie

  Ja, je spullen zijn altijd verzekerd. Wanneer er items beschadigd raken of kwijtraken, krijg je dit tot een bedrag van €50.000 vergoed.

  Hoe lang het transport duurt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties. Wil je met spoed een meubelstuk of je inboedel verplaatsen? Ook dit is mogelijk.

  Je schakelt Verhuisbedrijf Noord ook in voor verhuizingen, ontruimingen en tijdelijke opslag van je spullen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?