Particuliere verhuizing

Of je nu naar een appartement, vrijstaand huis of een studentenkamer gaat verhuizen: je schakelt Verhuisbedrijf Noord in voor al je particuliere verhuizingen. Onze vriendelijke verhuizers zorgen ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt en snel aan de slag kunt met het inrichten van jouw nieuwe woning.

Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen in heel Noord-Nederland. Hoe veel spullen jij ook hebt; wij brengen jouw inboedel veilig van A naar B!

Particulier verhuizen in Noord-Nederland

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Noord-Nederland. Plaatsen waar wij vaak te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld Groningen, Friesland en Drenthe. Alle particuliere verhuizingen, groot of klein, zijn bij ons in goede handen. Wij bieden uitsluitend maatwerk en dat tegen een scherpe prijs. Indien gewenst nemen we alle facetten van het verhuisproces uit handen. Dit betekent dat wij jouw spullen ook in- en uit komen pakken. Dit scheelt jou een hoop tijd!

Particuliere verhuizing

Kleine en grote particuliere verhuizingen in het Noorden

Je schakelt ons in voor grote en kleine particuliere verhuizingen in heel Noord-Nederland. Dus of je nu een hele grote of juist een kleine inboedel hebt: dit maakt ons niets uit. Bovendien bieden wij voor al onze verhuizingen een laagste prijsgarantie. Je betaalt dus nooit te veel. Uiteraard hebben wij rekening gehouden met de verzekering. Mocht er dus wel een keer iets stuk gaan onderweg, dan wordt dit tot €50.000 vergoed.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Waarom Verhuisbedrijf Noord inschakelen?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan zijn er een hoop zaken die je moet regelen. Om het verhuisproces iets minder stressvol te maken, schakel je een professioneel verhuisbedrijf in. Onze verhuizers zorgen voor een snelle en gemoedelijke verhuizing. Zonder dat het veel geld kost! Wij vervoeren jouw spullen van A naar B, maar hier eindigt onze verhuisservice niet. Indien gewenst pakken we de spullen ook voor je uit.

Onze professionals beschikken over alle nodige kennis en ervaring om het verhuisproces zo snel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. We hopen dat we jouw verhuizing iets minder stressvol maken.

Goedkope verhuisservice: vraag een offerte aan

Wil je een professionele, maar goedkope verhuisservice inschakelen voor jouw particuliere verhuizing? Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Naast particuliere verhuizingen schakel je ons ook in voor zakelijke verhuizingen. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in andere diensten.

Benieuwd naar de kosten? Vraag hieronder gerust een gratis offerte aan. Ontvang je ergens anders een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over particuliere verhuizingen:

  De kosten worden bepaald door verschillende factoren, zoals de afstand tussen de locaties, de grootte van de inboedel en de gekozen verhuisservices. Vraag gerust een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Het inhuren van een verhuisbedrijf biedt verschillende voordelen. Zo bespaart het je een hoop tijd en stress, maar ook kun je gebruikmaken van handige verhuismaterialen en zijn al je spullen verzekerd.

  Hoe lang een particuliere verhuizing duurt, is afhankelijk van de grootte van de inboedel en de afstand tussen de locaties. In de meeste gevallen ronden wij een verhuizing binnen één dag af.

  Wanneer je op korte termijn gaat verhuizen, kun je ook bij ons terecht. Lees er meer over op onze pagina over spoedverhuizingen.

  Ja, wanneer je voor Verhuisbedrijf Noord kiest zijn jouw bezittingen tot €50.000 verzekerd.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?