Verhuizing

Vele handen maken licht werk! Verhuis je inboedel met Verhuisbedrijf Noord voor de laagste prijs! Elders een lagere offerte? Wij passen de prijs aan. Met onze verhuizing- en ontruimingsdiensten zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Je kunt dus snel beginnen met het uitpakken van de spullen in je nieuwe woning. We bieden verschillende type verhuizingen en zijn actief in heel Noord-Nederland.

Voordelige verhuisservice in Noord-Nederland

Wij zijn dé specialist in verhuizen en ontruimen in het Noorden van Nederland. We begrijpen dat verhuizen veel spanning en stress met zich meebrengt. Onze verhuizers zorgen voor een stressvrije overgang naar je nieuwe woning! Of je nu naar FrieslandGroningen of Drenthe gaat verhuizen of juist van het Noorden naar de andere kant van Nederland gaat: wij zijn er om je volledig te ontzorgen.

Schakel ons in voor transport, opslag, in- en uitpakwerk en het (de)monteren van meubels. We bieden een handige all-in verhuisservice, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor een deel van de verhuistaken.

Verhuizing

Werkwijze verhuizingen Verhuisbedrijf Noord

Je schakelt Verhuisbedrijf Noord in bij diverse type verhuizingen: van studentenverhuizingen tot internationale verhuizingen. We begeleiden je bij het volledige verhuisproces en we zijn 24/7 bereikbaar. Onze opgeleide verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het verhuizen zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Of je nu een grote of kleine inboedel hebt; we beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om de verhuizing soepel te laten verlopen.

1. Wensen bespreken

Allereerst bespreken we jouw wensen en behoeften. We spreken een verhuisdatum af en inventariseren de grootte van jouw inboedel. Vervolgens schatten we in welke hulpmiddelen en hoeveel vakmensen we het beste kunnen inzetten.

2. Planning maken

Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het opstellen van een realistische planning. We bespreken samen de mogelijkheden en maken vervolgens een planning in overleg. 

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen echt beginnen. Op de afgesproken dag en tijd komen onze verhuizers naar je toe om je inboedel naar de nieuwe locatie te brengen. Indien gewenst helpen we je bij het in- en uitpakken van je spullen.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Altijd de laagste prijs in Noord-Nederland

Wil je jouw verhuizing uitbesteden? De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord zorgen ervoor dat jij snel kunt genieten van je nieuwe woning. Bovendien bieden we in Noord-Nederland de laagste prijsgarantie. Je betaalt dus nooit te veel! Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met verschillende type verhuizingen. Je kunt dus rekenen op een professionele en goedkope verhuisservice!

Verhuizen van of naar het Noorden? Vraag nu een gratis offerte aan

Overweeg je om een verhuisbedrijf in te schakelen? Of je nu van of naar het noorden van Nederland gaat verhuizen, onze verhuizers helpen je graag. Vele handen maken licht werk! Benieuwd naar onze prijzen? Verhuis je inboedel met Verhuisbedrijf Noord voor de laagste prijs! Elders een lagere offerte? Wij passen de prijs aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuizingen:

  Hoeveel tijd het verhuizen van jouw inboedel in beslag neemt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties en de grootte van de inboedel. Je kunt erop rekenen dat onze verhuizers binnen één dag klaar zijn.

  Wanneer je kiest voor Verhuisbedrijf Noord zijn jouw spullen verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Het is mogelijk om je inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze opslagruimtes. Dit is handig als je bijvoorbeeld tussen twee woningen in zit.

  Aangezien onze verhuizers erg flexibel zijn, is het mogelijk om een verhuizing op korte termijn te plannen. We doen ook spoedverhuizingen.

  Wij zijn niet alleen een verhuisbedrijf; we zijn ook gespecialiseerd in ontruimingen en transport. Daarnaast bieden we opslagfaciliteiten

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?