Verhuizing

Vele handen maken licht werk! Verhuis je inboedel met Verhuisbedrijf Noord voor de laagste prijs! Elders een lagere offerte? Wij passen de prijs aan. Met onze verhuizing- en ontruimingsdiensten zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Je kunt dus snel beginnen met het uitpakken van de spullen in je nieuwe woning. We bieden verschillende type verhuizingen en zijn actief in heel Noord-Nederland.

Voordelige verhuisservice in Noord-Nederland

Wij zijn dé specialist in verhuizen en ontruimen in het Noorden van Nederland. We begrijpen dat verhuizen veel spanning en stress met zich meebrengt. Onze verhuizers zorgen voor een stressvrije overgang naar je nieuwe woning! Of je nu naar FrieslandGroningen of Drenthe gaat verhuizen of juist van het Noorden naar de andere kant van Nederland gaat: wij zijn er om je volledig te ontzorgen.

Schakel ons in voor transport, opslag, in- en uitpakwerk en het (de)monteren van meubels. We bieden een handige all-in verhuisservice, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor een deel van de verhuistaken.

Verhuizing

Werkwijze verhuizingen Verhuisbedrijf Noord

Je schakelt Verhuisbedrijf Noord in bij diverse type verhuizingen: van studentenverhuizingen tot internationale verhuizingen. We begeleiden je bij het volledige verhuisproces en we zijn 24/7 bereikbaar. Onze opgeleide verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het verhuizen zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Of je nu een grote of kleine inboedel hebt; we beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om de verhuizing soepel te laten verlopen.

1. Wensen bespreken

Allereerst bespreken we jouw wensen en behoeften. We spreken een verhuisdatum af en inventariseren de grootte van jouw inboedel. Vervolgens schatten we in welke hulpmiddelen en hoeveel vakmensen we het beste kunnen inzetten.

2. Planning maken

Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het opstellen van een realistische planning. We bespreken samen de mogelijkheden en maken vervolgens een planning in overleg. 

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen echt beginnen. Op de afgesproken dag en tijd komen onze verhuizers naar je toe om je inboedel naar de nieuwe locatie te brengen. Indien gewenst helpen we je bij het in- en uitpakken van je spullen.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Altijd de laagste prijs in Noord-Nederland

Wil je jouw verhuizing uitbesteden? De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord zorgen ervoor dat jij snel kunt genieten van je nieuwe woning. Bovendien bieden we in Noord-Nederland de laagste prijsgarantie. Je betaalt dus nooit te veel! Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met verschillende type verhuizingen. Je kunt dus rekenen op een professionele en goedkope verhuisservice!

Verhuizen van of naar het Noorden? Vraag nu een gratis offerte aan

Overweeg je om een verhuisbedrijf in te schakelen? Of je nu van of naar het noorden van Nederland gaat verhuizen, onze verhuizers helpen je graag. Vele handen maken licht werk! Benieuwd naar onze prijzen? Verhuis je inboedel met Verhuisbedrijf Noord voor de laagste prijs! Elders een lagere offerte? Wij passen de prijs aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuizingen:

  Hoeveel tijd het verhuizen van jouw inboedel in beslag neemt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties en de grootte van de inboedel. Je kunt erop rekenen dat onze verhuizers binnen één dag klaar zijn.

  Wanneer je kiest voor Verhuisbedrijf Noord zijn jouw spullen verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Het is mogelijk om je inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze opslagruimtes. Dit is handig als je bijvoorbeeld tussen twee woningen in zit.

  Aangezien onze verhuizers erg flexibel zijn, is het mogelijk om een verhuizing op korte termijn te plannen. We doen ook spoedverhuizingen.

  Wij zijn niet alleen een verhuisbedrijf; we zijn ook gespecialiseerd in ontruimingen en transport. Daarnaast bieden we opslagfaciliteiten

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?