• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Provincie Drenthe

Verhuisbedrijf Provincie Drenthe

Ben je verliefd geworden op de mooie natuurgebieden in Drenthe? Als je zonder stress naar de noordelijke provincie wilt verhuizen, schakel je verhuisbedrijf provincie Drenthe in. Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verhuizingen in Noord-Nederland. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers en we beschikken over alle benodigde hulpmiddelen, zoals verhuiswagens, verhuisliften en verhuisdozen. Of je nu van of naar Drenthe gaat verhuizen; we bieden je een zorgeloze ervaring!

Verhuisbedrijf regio Drenthe

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in de provincie Drenthe. Plaatsen waar we regelmatig komen zijn Assen, Hoogeveen en Emmen. Je schakelt ons in voor verhuizingen, ontruimingen, transport en opslag van je inboedel. Naast Drenthe zijn we ook actief in Friesland en Groningen. 

Plaatsen:

 • Assen
 • Emmen
 • Hoogeveen
 • Coevorden
 • Meppel
 • Tynaarlo

Zorgeloos verhuizen naar Drenthe

Zorgeloos verhuizen; dat willen we allemaal. Helaas brengt een verhuizing in veel gevallen stress met zich mee. Het is mogelijk om een verhuizing zelf te doen, maar het inschakelen van een verhuisbedrijf biedt meerdere voordelen. Het hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn! Bij Verhuisbedrijf Noord bieden we een goede verhuisservice met budgetvriendelijke tarieven. Dit maakt ons verhuisbedrijf in Drenthe geschikt voor iedereen.

Verhuisbedrijf Provincie Drenthe

Verhuisbedrijf provincie Drenthe: zo gaan wij te werk

Indien gewenst nemen we je hele verhuizing uit handen: van het inpakken van spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie. We werken enkel met de beste verhuizers en verhuismaterialen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen. We behandelen jouw inboedel met de grootste zorg. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigen, dan wordt dit gewoon vergoed.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Wat maakt Verhuisbedrijf Noord uniek?

We begrijpen dat iedere verhuizing anders is. Je ontvangt daarom bij ons altijd een verhuizing op maat. Dit betekent dat je vooraf een persoonlijke offerte krijgt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verborgen kosten. Bovendien ontvang je in Noord-Nederland altijd de laagste prijs. Heb je elders een lagere prijs ontvangen? Laat het ons weten, dan passen wij onze prijs aan! Daarnaast hebben we al meer dan 350 tevreden klanten en veel positieve reviews.

Ontdek onze lage prijzen: vraag nu een offerte aan

Ben je op zoek naar een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf in Drenthe? Of het nu om een particuliere of zakelijke verhuizing gaat; wij zorgen dat je inboedel veilig van A naar B wordt vervoerd. Ook helpen we je graag bij andere verhuistaken, zoals het inpakken van spullen. Ben je benieuwd naar de kosten? We sturen je altijd een persoonlijke offerte, je weet dus altijd waar je aan toe bent. Vraag hieronder een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Drenthe:

  Wanneer je kiest voor Verhuisbedrijf Noord zijn je spullen altijd verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Het is mogelijk om je inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld in een tussenwoning verblijft en al je spullen nog niet mee kan nemen.

  Wij doen ook spoedverhuizingen. Dit betekent dat je op korte termijn je verhuizing bij ons kunt regelen.

  Naast verhuizingen in Drenthe kun je ons ook inschakelen voor internationale verhuizingen, ontruimingen van woningen en bedrijven, transport en opslag van spullen.

  Hoeveel tijd een verhuizing naar of van Drenthe in beslag neemt, is afhankelijk van de afstand tussen de locaties. Onze verhuizers doen hun best om de verhuizing binnen één dag af te ronden.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?