• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Provincie Friesland

Verhuisbedrijf Provincie Friesland

Sta je op het punt om te verhuizen van of naar Friesland? En ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat jouw inboedel veilig van A naar B kan brengen? Verhuisbedrijf Noord is een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in provincie Friesland. Wij zijn enkel actief in het mooie Noorden en hebben dan ook veel ervaring met verhuizingen in de regio. Of je nu verhuist binnen Friesland, naar een andere stad in Nederland of zelfs naar het buitenland, wij bieden een zorgeloze verhuiservaring!

Verhuisbedrijf regio Friesland

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in de provincie Friesland. Van Heerenveen tot Harlingen: onze verhuizers zijn overal geweest. Naast verhuizingen bieden we ontruimingen, transport en tijdelijke opslag in Friesland

Plaatsen in Friesland:

Verhuisbedrijf provincie Friesland: professioneel én budgetvriendelijk

Bij Verhuisbedrijf Noord geloven we dat een professionele verhuizing niet duur hoeft te zijn. We combineren onze professionele aanpak met budgetvriendelijke tarieven, zodat je kunt profiteren van een goede verhuisservice zonder je budget te overschrijden. Dit maakt ons verhuisbedrijf in Friesland geschikt voor iedereen; ook voor zakelijke klanten. Dus ga je bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuw kantoor? Dan helpen we je hier ook bij.

Verhuisbedrijf Provincie Friesland

Verhuizen van of naar Friesland: dit is onze werkwijze

Wij helpen je bij iedere stap van het verhuisproces: van het inpakken van spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie. Na jarenlange ervaring weten we precies hoe we iedere verhuizing moeten aanpakken, groot of klein. We beschikken over alle nodige hulpmiddelen, zoals transportmiddelen, een verhuislift en verhuisdozen om jouw verhuizing soepel te laten verlopen.

Bovendien verhuizen we niet alleen van en naar Friesland, maar schakel je ons ook in voor verhuizingen in Groningen en Drenthe.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Ontdek onze unieke voordelen

Benieuwd naar onze unieke kenmerken die ons onderscheiden van de rest? Onze ervaren verhuizers hebben jarenlange ervaring en zijn volledig getraind om de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. We behandelen jouw bezittingen met de grootste zorg, van het inpakken en veilig transporteren tot het plaatsen van je spullen op de juiste plek in je nieuwe woning.

Daarnaast zijn we als verhuisbedrijf in Friesland erg flexibel. We begrijpen dat elke verhuizing anders is en specifieke eisen met zich meebrengt. Daarom passen we onze diensten aan op jouw behoeften. Of het nu om een kleine verhuizing naar een studentenkamer of een grote zakelijke verhuizing gaat, we bieden altijd op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw budget.

Altijd de laagste prijs: bekijk onze tarieven

Zoek je een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf in provincie Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. We hanteren altijd een transparante aanpak waarbij we je vooraf een duidelijke offerte sturen. Onze tarieven zijn eerlijk en bevatten geen verborgen kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Bovendien garanderen we altijd de laagste prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek onze betaalbare prijzen.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf provincie Friesland:

  In Noord-Nederland bieden we de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je nergens anders een lagere prijs krijgt. Mocht je toch ergens een lagere offerte ontvangen, dan passen wij onze prijs direct aan!

  We adviseren om je verhuizing van of naar Friesland ruim van tevoren te plannen. Is dit niet mogelijk? Geen zorgen, we doen ook spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

  Onze verhuizers helpen je graag bij het in- en uitpakken van bezittingen. Daarnaast kunnen we je meubels ook opnieuw monteren op de nieuwe locatie. Bovendien bieden we ook andere services, zoals ontruimingen, transport en opslag.

  Hoe lang de verhuizing duurt, hangt voornamelijk af van de afstand tussen de locaties. Je kunt erop rekenen dat de verhuizing binnen één dag klaar is.

  De kans op schade is minimaal aangezien we werken met de beste verhuizers en veiligste hulpmiddelen. Mocht er wel iets beschadigen, dan wordt dit vergoed tot een waarde van €50.000.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?