Verhuisservice

Een verhuizing is spannend: het is de start van een nieuw avontuur! Zoek je een professionele verhuisservice in het Noorden van Nederland? Of je nu van plan bent om binnen Groningen, Friesland of Drenthe te verhuizen: wij zorgen ervoor dat je verhuizing soepel verloopt. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en we beschikken over alle benodigde hulpmiddelen, zoals verhuisdozen en verhuisliften.

Wat doet een verhuisservice?

Verhuizen lijkt een simpele klus, maar er komt meer bij kijken dan je wellicht denkt. Het is belangrijk dat je spullen op een veilige manier vervoerd worden. Je wilt natuurlijk niet dat je items beschadigt. Bij onze verhuisservice zijn je kostbare spullen in goede handen. We gaan zorgvuldig om met je bezittingen en gebruiken de juiste inpakmaterialen.

Wil je de verhuizing uitbesteden? Wanneer je ons inschakelt, bespreken we allereerst jouw wensen en behoeften. We bepalen de verhuisdatum en kijken welke verhuismaterialen je nodig hebt. Je ontvangt een offerte op maat en vervolgens kan de verhuizing echt beginnen. En natuurlijk maken we er samen een leuke dag van.

Verhuisservice

Zo gaan wij te werk

Verhuizen lijkt een simpele klus, maar er komt meer bij kijken dan je wellicht denkt. Het is belangrijk dat je spullen op een veilige manier vervoerd worden. Je wilt natuurlijk niet dat je items beschadigt. Bij onze verhuisservice zijn je kostbare spullen in goede handen. We gaan zorgvuldig om met je bezittingen en gebruiken de juiste inpakmaterialen.

Wil je de verhuizing uitbesteden? Wanneer je ons inschakelt, bespreken we allereerst jouw wensen en behoeften. We bepalen de verhuisdatum en kijken welke verhuismaterialen je nodig hebt. Je ontvangt een offerte op maat en vervolgens kan de verhuizing echt beginnen. Uiteraard maken we er samen een leuke dag van.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Altijd de laagste prijs in Noord-Nederland

Wist je dat we in Noord-Nederland de laagste prijsgarantie bieden? Dit betekent dat je nergens anders een lagere prijs ontvangt voor je verhuizing van of naar Friesland, Drenthe of Groningen. Heb je toch een lagere offerte gekregen? Dan passen wij onze prijs direct aan. Ook hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten; we zijn altijd transparant.

Bovendien is het ook mogelijk om je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan. Zit je bijvoorbeeld tussen twee woningen in? Of wil je in delen verhuizen? Dan biedt een verhuisservice met opslag uitkomst.

Hoeveel kost een verhuisservice? Ontdek het hier

Ben je benieuwd naar de kosten van een verhuisservice? Het inhuren van een verhuisbedrijf hoeft niet duur te zijn. We bieden betaalbare services die geschikt zijn voor iedereen. Bovendien hebben we ook ervaring met ontruiming van zowel woningen als bedrijfspanden. Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontdek onze lage tarieven. Neem bij vragen ook gerust contact met ons op.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisservice:

  Verhuisbedrijf Noord is voornamelijk actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Ook als je naar het buitenland wilt verhuizen helpen we je graag.

  Wanneer je ons inschakelt voor je verhuizing zijn je spullen tot een waarde van €50.000 verzekerd. Dus mocht er iets beschadigen, dan krijg je dit vergoed.

  Ja, het is mogelijk om je spullen tijdelijk op te slaan in een van onze opslagfaciliteiten.

  Onze verhuizers zijn flexibel en kunnen daarom ook ingeschakeld worden voor spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

  Naast het verhuizen van je inboedel helpen we je indien gewenst bij het in-en uitpakken van spullen en (de)montage van meubels. Ook zijn we gespecialiseerd in ontruiming, transport en inboedelopslag. 

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?