• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Winschoten

Verhuisbedrijf Winschoten

Winschoten is een gezellige stad die veel te bieden heeft. Ga je binnenkort verhuizen van of naar Winschoten en zoek je een professioneel verhuisbedrijf? Schakel verhuisbedrijf Winschoten in voor een snelle en efficiënte verhuizing. Verhuisbedrijf Noord heeft alle gereedschappen, hulp- en transportmiddelen in huis voor een soepele verhuizing. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen voor een veilig en snel transport van jouw meubilair en spullen.

Verhuisbedrijf regio Winschoten

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winschoten. We zijn actief in verschillende wijken, zoals de Zeeheldenbuurt en Udesweg-Zuid. We bieden voor al onze verhuizingen de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je nooit te veel betaalt voor onze diensten.

Wijken:

 • Winschoten-Centrum
 • Zeeheldenbuurt
 • Winschoten-Noord
 • Winschoten-Zuid
 • Udesweg-Zuid
 • Winschoten-Grintweg
 • Winschoten-Bomenbuurt
 • Winschoten-Sint Vitusholt-Lanengebied
 • Winschoten-industriegebied
 • Verspreide huizen Winschoten

Postcodes:

 • 9670
 • 9671
 • 9672
 • 9673
 • 9674
 • 9675

Verhuisbedrijf Winschoten nodig?

Ben je op zoek naar een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winschoten, maar wil je niet te veel betalen? Wij bieden een professionele en goedkope verhuisservice in het Noorden van het land. Verhuisbedrijf Noord werkt uitsluitend met de beste verhuizers en zorgt ervoor dat jouw inboedel veilig naar jouw nieuwe woning wordt gebracht.

Of je ons nu wilt inschakelen voor een particuliere of zakelijke verhuizing; wij hebben jarenlange ervaring met diverse soorten verhuizingen. We nemen het hele proces uit handen, van inpakken tot uitpakken, zodat jij tijd en energie bespaart.

Verhuisbedrijf Winschoten

Efficiënte werkwijze Verhuisbedrijf Noord

Aangezien we jarenlange ervaring hebben met verhuizingen hebben wij de meest efficiënte werkwijze ontwikkeld. We beschikken over de beste verhuizers, transportmiddelen en gereedschappen om jouw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Ook als je op een hoge etage woont. Zo gaan wij te werk:

1. Wensen bespreken

Allereerst bespreken we samen jouw wensen en inventariseren we de grootte van jouw inboedel. Zo weten wij precies welke hulpmiddelen en hoeveel vakmensen wij het beste kunnen inzetten.

2. Planning maken

Aan de hand van jouw wensen en de grootte van jouw inboedel maken we een realistische planning.

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen beginnen. Onze verhuizers komen op de afgesproken dag en tijd naar jouw locatie om de inboedel te transporteren.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Snel en goedkoop verhuizen

Of je nu van of naar Winschoten wilt verhuizen; je schakelt Verhuisbedrijf Noord in voor alle verhuizingen in Groningen, Drenthe en Friesland. We zijn niet alleen expert in particuliere verhuizingen, maar helpen ook graag bij het verhuizen van de inboedel van jouw kantoor of instelling.

Vraag een offerte aan en ontdek onze lage prijzen

Verhuisbedrijf Noord is een professioneel gecertificeerd verhuisbedrijf in Winschoten en omgeving. Of je nu net naar Groningen verhuist of het mooie Noorden gaat verlaten; onze verhuizers zorgen ervoor dat je snel van je nieuwe woning kunt genieten. Vraag hieronder binnen een minuut een gratis offerte aan. Dan sturen we binnen 24 uur de verwachte kosten naar je toe.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Winschoten:

  Het is mogelijk om op korte termijn te verhuizen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. Ook spoedverhuizingen zijn mogelijk.

  We bieden verschillende verhuisservices: van inpakken tot uitpakken. We kunnen de gehele verhuizing uit handen nemen, maar het is ook mogelijk om ons alleen in te schakelen voor het transport. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden.

  Je kunt je spullen tijdelijk opslaan in een van onze opslagfaciliteiten in de buurt.

  Hoe lang een verhuizing van of naar Winschoten duurt, is afhankelijk van de locaties en de grootte van de inboedel. Je kunt erop rekenen dat de verhuizing binnen één dag is afgerond.

  Jouw bezittingen zijn tot een waarde van €50.000 verzekerd tijdens het verhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?