• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Winschoten

Verhuisbedrijf Winschoten

Winschoten is een gezellige stad die veel te bieden heeft. Ga je binnenkort verhuizen van of naar Winschoten en zoek je een professioneel verhuisbedrijf? Schakel verhuisbedrijf Winschoten in voor een snelle en efficiënte verhuizing. Verhuisbedrijf Noord heeft alle gereedschappen, hulp- en transportmiddelen in huis voor een soepele verhuizing. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen voor een veilig en snel transport van jouw meubilair en spullen.

Verhuisbedrijf regio Winschoten

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winschoten. We zijn actief in verschillende wijken, zoals de Zeeheldenbuurt en Udesweg-Zuid. We bieden voor al onze verhuizingen de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je nooit te veel betaalt voor onze diensten.

Wijken:

 • Winschoten-Centrum
 • Zeeheldenbuurt
 • Winschoten-Noord
 • Winschoten-Zuid
 • Udesweg-Zuid
 • Winschoten-Grintweg
 • Winschoten-Bomenbuurt
 • Winschoten-Sint Vitusholt-Lanengebied
 • Winschoten-industriegebied
 • Verspreide huizen Winschoten

Postcodes:

 • 9670
 • 9671
 • 9672
 • 9673
 • 9674
 • 9675

Verhuisbedrijf Winschoten nodig?

Ben je op zoek naar een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winschoten, maar wil je niet te veel betalen? Wij bieden een professionele en goedkope verhuisservice in het Noorden van het land. Verhuisbedrijf Noord werkt uitsluitend met de beste verhuizers en zorgt ervoor dat jouw inboedel veilig naar jouw nieuwe woning wordt gebracht.

Of je ons nu wilt inschakelen voor een particuliere of zakelijke verhuizing; wij hebben jarenlange ervaring met diverse soorten verhuizingen. We nemen het hele proces uit handen, van inpakken tot uitpakken, zodat jij tijd en energie bespaart.

Verhuisbedrijf Winschoten

Efficiënte werkwijze Verhuisbedrijf Noord

Aangezien we jarenlange ervaring hebben met verhuizingen hebben wij de meest efficiënte werkwijze ontwikkeld. We beschikken over de beste verhuizers, transportmiddelen en gereedschappen om jouw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Ook als je op een hoge etage woont. Zo gaan wij te werk:

1. Wensen bespreken

Allereerst bespreken we samen jouw wensen en inventariseren we de grootte van jouw inboedel. Zo weten wij precies welke hulpmiddelen en hoeveel vakmensen wij het beste kunnen inzetten.

2. Planning maken

Aan de hand van jouw wensen en de grootte van jouw inboedel maken we een realistische planning.

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen beginnen. Onze verhuizers komen op de afgesproken dag en tijd naar jouw locatie om de inboedel te transporteren.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Snel en goedkoop verhuizen

Of je nu van of naar Winschoten wilt verhuizen; je schakelt Verhuisbedrijf Noord in voor alle verhuizingen in Groningen, Drenthe en Friesland. We zijn niet alleen expert in particuliere verhuizingen, maar helpen ook graag bij het verhuizen van de inboedel van jouw kantoor of instelling.

Vraag een offerte aan en ontdek onze lage prijzen

Verhuisbedrijf Noord is een professioneel gecertificeerd verhuisbedrijf in Winschoten en omgeving. Of je nu net naar Groningen verhuist of het mooie Noorden gaat verlaten; onze verhuizers zorgen ervoor dat je snel van je nieuwe woning kunt genieten. Vraag hieronder binnen een minuut een gratis offerte aan. Dan sturen we binnen 24 uur de verwachte kosten naar je toe.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Winschoten:

  Het is mogelijk om op korte termijn te verhuizen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. Ook spoedverhuizingen zijn mogelijk.

  We bieden verschillende verhuisservices: van inpakken tot uitpakken. We kunnen de gehele verhuizing uit handen nemen, maar het is ook mogelijk om ons alleen in te schakelen voor het transport. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden.

  Je kunt je spullen tijdelijk opslaan in een van onze opslagfaciliteiten in de buurt.

  Hoe lang een verhuizing van of naar Winschoten duurt, is afhankelijk van de locaties en de grootte van de inboedel. Je kunt erop rekenen dat de verhuizing binnen één dag is afgerond.

  Jouw bezittingen zijn tot een waarde van €50.000 verzekerd tijdens het verhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?