Bedrijfsontruiming

Ga je verhuizen naar een ander kantoor? Of gaat jouw bedrijfspand sluiten? Wanneer je te maken krijgt met een verhuizing, verbouwing, faillissement of sluiting kun je het bedrijf professioneel laten ontruimen. Verhuisbedrijf Noord is niet alleen gespecialiseerd in verhuizingen, maar ook in woning- en bedrijfsontruimingen. Ons team zorgt ervoor dat jouw bedrijfspand bezemschoon wordt opgeleverd en je bepaalt zelf wat er met je spullen gebeurt.

Wat is bedrijfsontruiming?

Een bedrijfsontruiming is iets anders dan een verhuizing. Bij een verhuizing wordt de inboedel naar een nieuwe locatie gebracht. Een ontruiming bestaat uit het leegruimen van een pand. De inboedel wordt dus verwijderd en vervolgens bewaard, opgeslagen, verhuisd, weggegooid of gedoneerd. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg.

Er zijn verschillende situaties waarin een bedrijfsontruiming uitkomst biedt. Bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen naar een andere locatie en niet de gehele inboedel meeneemt. Ook als het pand gaat sluiten of je te maken hebt gekregen met een faillissement. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je spullen snel en efficiënt worden verwijderd.

Bedrijfsontruiming

Zo gaan wij te werk bij een bedrijfsontruiming

Voor bedrijfspanden die moeten worden ontruimd, hebben we een speciale ontruimingsservice. Onze vakmensen verwijderen de inboedel en brengen deze naar een locatie naar keuze. Ook ruimen we spullen die je niet meer nodig hebt voor je op. Daarnaast bieden we een opslagruimte in de buurt voor overgebleven spullen. We gaan uiteraard altijd zorgvuldig om met je bezittingen en houden persoonlijke spullen altijd apart. Wat de reden van de bedrijfsontruiming ook is, jouw wensen en behoeften staan altijd voorop.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Snel, schoon en professioneel ontruimen

Een bedrijfsontruiming kan een hectische en heftige periode zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de professionaliteit en persoonlijke aandacht. We gaan altijd zorgvuldig om met je bezittingen en hebben respect voor de situatie. Bovendien hebben we al meer dan 350+ tevreden klanten. Zoek je met spoed een professional voor een ontruiming? Ook op korte termijn kunnen we je helpen.

Bedrijf snel laten ontruimen? Vraag nu een offerte aan

Wil je een professioneel bedrijf inhuren voor een bedrijfsontruiming? Bij Verhuisbedrijf Noord werken we alleen met de beste vakmensen en hulpmiddelen om de ontruiming zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd naar de kosten? Je ontvangt altijd een offerte op maat. Vraag hieronder je persoonlijke offerte aan of neem contact op.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over bedrijfsontruiming:

  Hoe lang een bedrijfsontruiming duurt, is afhankelijk van de grootte van de inboedel. We zorgen ervoor dat de ontruiming binnen één dag klaar is.

  Het is mogelijk om een bedrijfspand op korte termijn te laten ontruimen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

  Bij een bedrijfsontruiming wordt een bedrijfspand volledig leeggeruimd. Dit betekent dat alle meubels, apparaten en bezittingen worden verwijderd en vervolgens naar een locatie naar keuze worden gebracht. Het pand wordt bezemschoon opgeleverd.

  Het is mogelijk om de inboedel tijdelijk op te slaan na een bedrijfsontruiming. Dit is handig voor als je nog geen plek hebt voor je bezittingen.

  Naast bedrijfsontruimingen is het ook mogelijk om een woning te laten ontruimen. We zijn daarnaast gespecialiseerd in (internationale) verhuizingen, transport en inboedelopslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?