• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming

Ga je verhuizen naar een ander kantoor? Of gaat jouw bedrijfspand sluiten? Wanneer je te maken krijgt met een verhuizing, verbouwing, faillissement of sluiting kun je het bedrijf professioneel laten ontruimen. Verhuisbedrijf Noord is niet alleen gespecialiseerd in verhuizingen, maar ook in woning- en bedrijfsontruimingen. Ons team zorgt ervoor dat jouw bedrijfspand bezemschoon wordt opgeleverd en je bepaalt zelf wat er met je spullen gebeurt.

Wat is bedrijfsontruiming?

Een bedrijfsontruiming is iets anders dan een verhuizing. Bij een verhuizing wordt de inboedel naar een nieuwe locatie gebracht. Een ontruiming bestaat uit het leegruimen van een pand. De inboedel wordt dus verwijderd en vervolgens bewaard, opgeslagen, verhuisd, weggegooid of gedoneerd. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg.

Er zijn verschillende situaties waarin een bedrijfsontruiming uitkomst biedt. Bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen naar een andere locatie en niet de gehele inboedel meeneemt. Ook als het pand gaat sluiten of je te maken hebt gekregen met een faillissement. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je spullen snel en efficiënt worden verwijderd.

Bedrijfsontruiming

Zo gaan wij te werk bij een bedrijfsontruiming

Voor bedrijfspanden die moeten worden ontruimd, hebben we een speciale ontruimingsservice. Onze vakmensen verwijderen de inboedel en brengen deze naar een locatie naar keuze. Ook ruimen we spullen die je niet meer nodig hebt voor je op. Daarnaast bieden we een opslagruimte in de buurt voor overgebleven spullen. We gaan uiteraard altijd zorgvuldig om met je bezittingen en houden persoonlijke spullen altijd apart. Wat de reden van de bedrijfsontruiming ook is, jouw wensen en behoeften staan altijd voorop.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Snel, schoon en professioneel ontruimen

Een bedrijfsontruiming kan een hectische en heftige periode zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de professionaliteit en persoonlijke aandacht. We gaan altijd zorgvuldig om met je bezittingen en hebben respect voor de situatie. Bovendien hebben we al meer dan 350+ tevreden klanten. Zoek je met spoed een professional voor een ontruiming? Ook op korte termijn kunnen we je helpen.

Bedrijf snel laten ontruimen? Vraag nu een offerte aan

Wil je een professioneel bedrijf inhuren voor een bedrijfsontruiming? Bij Verhuisbedrijf Noord werken we alleen met de beste vakmensen en hulpmiddelen om de ontruiming zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd naar de kosten? Je ontvangt altijd een offerte op maat. Vraag hieronder je persoonlijke offerte aan of neem contact op.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over bedrijfsontruiming:

  Hoe lang een bedrijfsontruiming duurt, is afhankelijk van de grootte van de inboedel. We zorgen ervoor dat de ontruiming binnen één dag klaar is.

  Het is mogelijk om een bedrijfspand op korte termijn te laten ontruimen. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

  Bij een bedrijfsontruiming wordt een bedrijfspand volledig leeggeruimd. Dit betekent dat alle meubels, apparaten en bezittingen worden verwijderd en vervolgens naar een locatie naar keuze worden gebracht. Het pand wordt bezemschoon opgeleverd.

  Het is mogelijk om de inboedel tijdelijk op te slaan na een bedrijfsontruiming. Dit is handig voor als je nog geen plek hebt voor je bezittingen.

  Naast bedrijfsontruimingen is het ook mogelijk om een woning te laten ontruimen. We zijn daarnaast gespecialiseerd in (internationale) verhuizingen, transport en inboedelopslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?