• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Woningontruiming

Woningontruiming

Zoek je een professioneel bedrijf voor woningontruiming bij jou in de buurt? Of het nu gaat om een ontruiming van een grote vrijstaande woning of een kleine seniorenkamer: Verhuisbedrijf Noord is de specialist in ontruiming en verhuizen in Noord-Nederland. Onze vakmensen gaan zorgvuldig om met je bezittingen en zorgen ervoor dat het huis bezemschoon wordt opgeleverd. Wat er gebeurd met de spullen? Dat bepaal je helemaal zelf.

Wat doet een ontruimingsbedrijf?

Een ontruimingsbedrijf is anders dan een verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat je inboedel van de huidige woning naar een nieuwe locatie wordt gebracht. Een ontruimingsbedrijf biedt hulp bij het leegmaken en opruimen van de woning.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat zij alle spullen uit de woning halen en naar de gewenste locatie brengen. Zo bieden we een opslagplek voor je inboedel, maar ook kunnen we je spullen een nieuwe bestemming geven of weggooien. Uiteraard houden we alle persoonlijke bezittingen voor je apart.

Woningontruiming

Zo gaan wij te werk bij woningontruiming in Noord-Nederland

Een ontruimingsbedrijf schakel je in wanneer een woning volledig leeg moet worden gehaald. Dit kan zijn na het overlijden van een dierbare, een plotselinge verhuizing of als de huurders plotseling zijn vertrokken. Wat de reden van de ontruiming ook is, wij gaan altijd zorgvuldig om met de bezittingen en jouw wensen staan voorop. We zorgen ervoor dat alle spullen naar de juiste locaties worden gebracht en maken de woning klaar voor oplevering aan een nieuwe bewoner.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Waarom Verhuisbedrijf Noord inschakelen?

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor woningontruiming? Wij staan bekend om onze professionaliteit, lage prijzen en persoonlijke aandacht. Een ontruiming kan een heftige en ingrijpende gebeurtenis zijn. Daarom gaan we altijd respectvol om met de situatie en in overleg wordt er bepaald wat er met de inboedel gebeurt. Zoek je met spoed een ontruimingsbedrijf? Ook dan bel je ons. Het is bovendien ook mogelijk om Verhuisbedrijf Noord in te schakelen voor een bedrijfsontruiming.

Woning laten ontruimen? Vraag nu een offerte aan

Wil je jouw woning of die van een dierbare laten ontruimen? Wij zorgen ervoor dat de woning professioneel wordt ontruimd. Ben je benieuwd naar de kosten van een woningontruiming? In Friesland, Groningen en Drenthe ontvang je altijd een lage prijs. Vraag hieronder een gratis offerte aan of neem contact op bij vragen.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over woningontruiming:

  Hoeveel tijd een woningontruiming in beslag neemt, is afhankelijk van de grootte van de woning en de inboedel. Wij zorgen ervoor dat de ontruiming binnen één dag klaar is.

  worden uit het huis gehaald en vervolgens vervoerd, weggegooid of gedoneerd. Ook wordt de woning bezemschoon opgeleverd zodat deze klaar is voor de volgende bewoner.

  Het is mogelijk om de inboedel tijdelijk op te slaan na een woningontruiming. Dit is vooral handig als je nog geen ruimte hebt voor de spullen.

  Het is mogelijk om een woning op korte termijn te laten ontruimen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Naast woningontruimingen bieden we ook bedrijfsontruimingen. We zijn daarnaast gespecialiseerd in (internationale) verhuizingen, transport en inboedelopslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?