Woningontruiming

Zoek je een professioneel bedrijf voor woningontruiming bij jou in de buurt? Of het nu gaat om een ontruiming van een grote vrijstaande woning of een kleine seniorenkamer: Verhuisbedrijf Noord is de specialist in ontruiming en verhuizen in Noord-Nederland. Onze vakmensen gaan zorgvuldig om met je bezittingen en zorgen ervoor dat het huis bezemschoon wordt opgeleverd. Wat er gebeurd met de spullen? Dat bepaal je helemaal zelf.

Wat doet een ontruimingsbedrijf?

Een ontruimingsbedrijf is anders dan een verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat je inboedel van de huidige woning naar een nieuwe locatie wordt gebracht. Een ontruimingsbedrijf biedt hulp bij het leegmaken en opruimen van de woning.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat zij alle spullen uit de woning halen en naar de gewenste locatie brengen. Zo bieden we een opslagplek voor je inboedel, maar ook kunnen we je spullen een nieuwe bestemming geven of weggooien. Uiteraard houden we alle persoonlijke bezittingen voor je apart.

Woningontruiming

Zo gaan wij te werk bij woningontruiming in Noord-Nederland

Een ontruimingsbedrijf schakel je in wanneer een woning volledig leeg moet worden gehaald. Dit kan zijn na het overlijden van een dierbare, een plotselinge verhuizing of als de huurders plotseling zijn vertrokken. Wat de reden van de ontruiming ook is, wij gaan altijd zorgvuldig om met de bezittingen en jouw wensen staan voorop. We zorgen ervoor dat alle spullen naar de juiste locaties worden gebracht en maken de woning klaar voor oplevering aan een nieuwe bewoner.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Waarom Verhuisbedrijf Noord inschakelen?

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor woningontruiming? Wij staan bekend om onze professionaliteit, lage prijzen en persoonlijke aandacht. Een ontruiming kan een heftige en ingrijpende gebeurtenis zijn. Daarom gaan we altijd respectvol om met de situatie en in overleg wordt er bepaald wat er met de inboedel gebeurt. Zoek je met spoed een ontruimingsbedrijf? Ook dan bel je ons. Het is bovendien ook mogelijk om Verhuisbedrijf Noord in te schakelen voor een bedrijfsontruiming.

Woning laten ontruimen? Vraag nu een offerte aan

Wil je jouw woning of die van een dierbare laten ontruimen? Wij zorgen ervoor dat de woning professioneel wordt ontruimd. Ben je benieuwd naar de kosten van een woningontruiming? In Friesland, Groningen en Drenthe ontvang je altijd een lage prijs. Vraag hieronder een gratis offerte aan of neem contact op bij vragen.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over woningontruiming:

  Hoeveel tijd een woningontruiming in beslag neemt, is afhankelijk van de grootte van de woning en de inboedel. Wij zorgen ervoor dat de ontruiming binnen één dag klaar is.

  worden uit het huis gehaald en vervolgens vervoerd, weggegooid of gedoneerd. Ook wordt de woning bezemschoon opgeleverd zodat deze klaar is voor de volgende bewoner.

  Het is mogelijk om de inboedel tijdelijk op te slaan na een woningontruiming. Dit is vooral handig als je nog geen ruimte hebt voor de spullen.

  Het is mogelijk om een woning op korte termijn te laten ontruimen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Naast woningontruimingen bieden we ook bedrijfsontruimingen. We zijn daarnaast gespecialiseerd in (internationale) verhuizingen, transport en inboedelopslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?