• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Stadskanaal

Verhuisbedrijf Stadskanaal

Ben je verliefd geworden op het historisch centrum van Stadskanaal? Ga je binnenkort verhuizen naar dit leuke dorp in Groningen en zoek je een gecertificeerd verhuisbedrijf Stadskanaal? Verhuisbedrijf Noord zorgt ervoor dat jouw verhuizing van of naar Stadskanaal soepel verloopt. Onze vriendelijke verhuizers brengen jouw inboedel veilig en snel van A naar B. Bovendien betaal je altijd de laagste prijs dankzij onze laagste prijsgarantie. Wij nemen je verhuizing volledig uit handen!

Verhuisbedrijf regio Stadskanaal

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf Stadskanaal. We zijn actief in diverse wijken, zoals Maarsveld en De Hagen. Indien gewenst nemen we de verhuizing van A tot Z uit handen. Dit doen wij onder andere met onze handige in- en uitpakservice.

Wijken:

 • Stadskanaal Centrum
 • Maarsstee
 • Maarswold
 • Maarsveld
 • De Hagen
 • Vogelwijk en De Borgen
 • Industriegebied Vleddermond
 • Dideldom
 • Parkwijk
 • Stadskanaal Noord
 • Landskant
 • Waterland

Postcodes:

 • 9500
 • 9501
 • 9502
 • 9503

Professioneel verhuisbedrijf Stadskanaal en omgeving

Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen. Onze ervaren verhuizers maken jouw verhuizing van of naar Stadskanaal iets minder stressvol. We zorgen ervoor dat de verhuisdag soepel verloopt en brengen jouw spullen veilig naar de nieuwe locatie. Indien gewenst pakken we de spullen ook nog voor je in en uit, zodat jij je op andere belangrijke taken kunt richten.

Of je ons nu inschakelt voor een particuliere of zakelijke verhuizing: wij hebben ervaring met diverse soorten verhuizingen; zowel groot als klein. Heb je met spoed een verhuisbedrijf in Stadskanaal nodig? Wij zijn flexibel en bieden daarom ook spoedverhuizingen.

Verhuisbedrijf Stadskanaal

Snel en goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Noord

Wij beschikken over alle benodigde gereedschappen, hulp- en transportmiddelen om jouw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen, zelfs als je op een hoge verdieping woont. Hoe groot jouw inboedel ook is, onze deskundige verhuizers staan klaar om jouw bezittingen snel en veilig te vervoeren.

Daarnaast garanderen we de laagste prijs in heel Noord-Nederland. Het is dus zeker mogelijk om een professionele verhuisservice in te schakelen met een klein budget. Ondanks onze scherpe prijzen leveren we altijd kwaliteit. Onze verhuizers zijn getraind en hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Voordelen van een verhuisservice

Het inschakelen van een verhuisbedrijf in Stadskanaal biedt meerdere voordelen. Onze gediplomeerde verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen en weten dus precies hoe zij te werk moeten gaan. Door met de juiste vakmensen en materialen te werken, verloopt de verhuisdag soepel en snel. Bovendien zijn al jouw spullen verzekerd, dus mocht er wel iets onverhoopt stuk gaan, dan wordt dit vergoed.

Bovendien verhuizen we niet alleen van en naar Stadskanaal, maar ook in de rest van de provincie Groningen en Drenthe en Friesland.

Altijd de laagste prijs: vraag hier een offerte aan

Wij helpen je graag bij het verhuizen van je meubels en spullen van of naar Stadskanaal. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jij snel kunt genieten van je nieuwe woning. Bovendien biedt Verhuisbedrijf Noord altijd de laagste prijsgarantie. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een professionele verhuisservice over de vloer krijgt tegen een betaalbare prijs. Heb je elders een lagere prijs ontvangen? Laat dit vooral weten, dan passen wij onze prijs aan. Vraag binnen 1 minuut een gratis offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Stadskanaal:

  We bieden de laagste prijsgarantie in het noorden van Nederland. Dit betekent dat je in Groningen, Friesland en Drenthe altijd de laagste prijs ontvangt.

  We bieden een handige in- en uitpakservice en (de)monteren je meubels op locatie. Ook bieden we andere diensten, zoals ontruimingen, opslag en transport.

  Vraag via het formulier op deze pagina eenvoudig een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een persoonlijke offerte.

  Hoeveel tijd een verhuizing in Stadskanaal in beslag neemt, kan variëren. In de meeste gevallen ronden wij de complete verhuizing binnen één dag af.

  Ga je binnenkort al verhuizen, maar heb je nog geen verhuisservice? Je schakelt ons ook in voor spoedverhuizingen op korte termijn.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?