• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Stadskanaal

Verhuisbedrijf Stadskanaal

Ben je verliefd geworden op het historisch centrum van Stadskanaal? Ga je binnenkort verhuizen naar dit leuke dorp in Groningen en zoek je een gecertificeerd verhuisbedrijf Stadskanaal? Verhuisbedrijf Noord zorgt ervoor dat jouw verhuizing van of naar Stadskanaal soepel verloopt. Onze vriendelijke verhuizers brengen jouw inboedel veilig en snel van A naar B. Bovendien betaal je altijd de laagste prijs dankzij onze laagste prijsgarantie. Wij nemen je verhuizing volledig uit handen!

Verhuisbedrijf regio Stadskanaal

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf Stadskanaal. We zijn actief in diverse wijken, zoals Maarsveld en De Hagen. Indien gewenst nemen we de verhuizing van A tot Z uit handen. Dit doen wij onder andere met onze handige in- en uitpakservice.

Wijken:

 • Stadskanaal Centrum
 • Maarsstee
 • Maarswold
 • Maarsveld
 • De Hagen
 • Vogelwijk en De Borgen
 • Industriegebied Vleddermond
 • Dideldom
 • Parkwijk
 • Stadskanaal Noord
 • Landskant
 • Waterland

Postcodes:

 • 9500
 • 9501
 • 9502
 • 9503

Professioneel verhuisbedrijf Stadskanaal en omgeving

Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen. Onze ervaren verhuizers maken jouw verhuizing van of naar Stadskanaal iets minder stressvol. We zorgen ervoor dat de verhuisdag soepel verloopt en brengen jouw spullen veilig naar de nieuwe locatie. Indien gewenst pakken we de spullen ook nog voor je in en uit, zodat jij je op andere belangrijke taken kunt richten.

Of je ons nu inschakelt voor een particuliere of zakelijke verhuizing: wij hebben ervaring met diverse soorten verhuizingen; zowel groot als klein. Heb je met spoed een verhuisbedrijf in Stadskanaal nodig? Wij zijn flexibel en bieden daarom ook spoedverhuizingen.

Verhuisbedrijf Stadskanaal

Snel en goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Noord

Wij beschikken over alle benodigde gereedschappen, hulp- en transportmiddelen om jouw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen, zelfs als je op een hoge verdieping woont. Hoe groot jouw inboedel ook is, onze deskundige verhuizers staan klaar om jouw bezittingen snel en veilig te vervoeren.

Daarnaast garanderen we de laagste prijs in heel Noord-Nederland. Het is dus zeker mogelijk om een professionele verhuisservice in te schakelen met een klein budget. Ondanks onze scherpe prijzen leveren we altijd kwaliteit. Onze verhuizers zijn getraind en hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Voordelen van een verhuisservice

Het inschakelen van een verhuisbedrijf in Stadskanaal biedt meerdere voordelen. Onze gediplomeerde verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen en weten dus precies hoe zij te werk moeten gaan. Door met de juiste vakmensen en materialen te werken, verloopt de verhuisdag soepel en snel. Bovendien zijn al jouw spullen verzekerd, dus mocht er wel iets onverhoopt stuk gaan, dan wordt dit vergoed.

Bovendien verhuizen we niet alleen van en naar Stadskanaal, maar ook in de rest van de provincie Groningen en Drenthe en Friesland.

Altijd de laagste prijs: vraag hier een offerte aan

Wij helpen je graag bij het verhuizen van je meubels en spullen van of naar Stadskanaal. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jij snel kunt genieten van je nieuwe woning. Bovendien biedt Verhuisbedrijf Noord altijd de laagste prijsgarantie. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een professionele verhuisservice over de vloer krijgt tegen een betaalbare prijs. Heb je elders een lagere prijs ontvangen? Laat dit vooral weten, dan passen wij onze prijs aan. Vraag binnen 1 minuut een gratis offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Stadskanaal:

  We bieden de laagste prijsgarantie in het noorden van Nederland. Dit betekent dat je in Groningen, Friesland en Drenthe altijd de laagste prijs ontvangt.

  We bieden een handige in- en uitpakservice en (de)monteren je meubels op locatie. Ook bieden we andere diensten, zoals ontruimingen, opslag en transport.

  Vraag via het formulier op deze pagina eenvoudig een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een persoonlijke offerte.

  Hoeveel tijd een verhuizing in Stadskanaal in beslag neemt, kan variëren. In de meeste gevallen ronden wij de complete verhuizing binnen één dag af.

  Ga je binnenkort al verhuizen, maar heb je nog geen verhuisservice? Je schakelt ons ook in voor spoedverhuizingen op korte termijn.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?