Zakelijke verhuizing

Snel en efficiënt verhuizen terwijl jouw bedrijf volledig door blijft draaien: dat is mogelijk! De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord nemen jouw bedrijfsverhuizing compleet uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de kerntaken van je organisatie. Wij zijn zowel gespecialiseerd in particuliere als zakelijke verhuizingen in het Noorden van Nederland en zorgen voor een soepel verhuisproces. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijs; hoe groot jouw inboedel ook is!

Expert in zakelijke verhuizingen in het Noorden

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in het Noorden. Onze verhuizers zijn actief in Friesland, Groningen en Drenthe. Wij beschikken over alles om een zakelijke verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen: van professioneel personeel tot alle nodige materialen, zoals een verhuislift. Iedere verhuizing is anders en daarom bieden wij uitsluitend maatwerk, en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs!

Zakelijke verhuizing

Onze werkwijze bij zakelijk verhuizen

Iedere zakelijke verhuizing vergt een unieke aanpak. Je wilt natuurlijk dat het verhuizen zo soepel mogelijk verloopt, zonder dat je medewerkers en klanten er al te veel last van hebben. Wij nemen indien gewenst het hele proces uit handen en zorgen dat de bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt.

1. Een goede voorbereiding

Eerst bespreken we jouw wensen en kijken we samen naar wat je precies nodig hebt bij de verhuizing. Denk hierbij aan verhuismaterialen, zoals een verhuislift, en het aantal vakmensen die meubels verplaatsen en monteren.

2. Realistische planning maken

Een realistische planning is bij een zakelijke verhuizing erg belangrijk. Verhuisbedrijf Noord combineert jouw wensen met expertise om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We maken een planning waarbij jouw organisatie zo min mogelijk hinder ervaart tijdens het verhuizen. 

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen beginnen. Ons team zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt en je snel aan de slag kan op de nieuwe locatie. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen tijdens het verhuisproces.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

De voordelen van Verhuisbedrijf Noord

Een zakelijke verhuizing vraagt om een goede voorbereiding. Niet alleen moeten spullen efficiënt worden ingepakt, maar ook moeten deze snel en veilig naar de nieuwe locatie worden gebracht. Wij brengen de inboedel van je bedrijf snel naar een nieuwe locatie, zowel intern als extern, en helpen mee bij het in- en uitpakken van spullen. Zo kunnen jij en je medewerkers weer snel aan de slag.

We bieden de laagste prijsgarantie, zodat je weet dat je altijd de beste prijs krijgt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Heb je een lagere prijs ontvangen bij een andere verhuisservice? Laat dit dan aan ons weten, dan passen we onze prijs direct aan.

Altijd de laagste prijs: vraag een gratis offerte aan

Zoek je een professioneel, maar voordelig verhuisbedrijf in het Noorden? Verhuisbedrijf Noord is dé expert in zakelijke verhuizingen. Onze verhuizers nemen indien gewenst al jouw zorgen uit handen: van het maken van een realistische planning tot het uitpakken van spullen op de nieuwe locatie. Dit allemaal tegen een scherp tarief. Vraag hieronder een gratis offerte op maat aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over zakelijke verhuizingen:

  Hoeveel een zakelijke verhuizing kost, is afhankelijk van verschillende aspecten, waaronder de grootte van de inboedel, de afstand tussen de locaties en eventuele in- en uitpakdiensten. Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Wanneer je kiest voor Verhuisbedrijf Noord zijn al je spullen verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Hoeveel tijd een zakelijke verhuizing kost, kan sterk variëren. Uiteraard heeft het te maken met de omvang van het bedrijf en de afstand tussen de oude en nieuwe locatie. We maken van tevoren een duidelijke planning en proberen de verhuizing binnen één dag af te ronden.

  Ja, wij doen ook spoedverhuizingen. Het is dus mogelijk om op korte termijn te verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie.

  Naast extra in- en uitpakservices doen we ook ontruimingen, transport en opslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?