Verhuislift

Ga je verhuizen naar een hogere etage? Of woon je momenteel op de eerste verdieping en wil je jouw meubels op een veilige manier naar beneden tillen? Wanneer je van of naar een woning of appartement op een hogere verdieping gaat verhuizen, is een verhuislift onmisbaar. Een verhuislift maakt het tillen van meubels en zware spullen eenvoudig. Ook ideaal voor als je geen groot trappenhuis hebt!

Het is mogelijk om een lift voor verhuizen met professionele begeleiding te huren, maar je kunt ook de hele verhuizing aan ons uitbesteden.

Verhuislift huren in Friesland, Groningen of Drenthe

Verhuisbedrijf Noord is dé specialist in verhuizingen in Noord-Nederland. We zijn al jarenlang actief in Friesland, Groningen en Drenthe en bieden diverse verhuisservices. Als je op een hogere verdieping woont of geen ruim trappenhuis hebt, kan een verhuislift niet ontbreken tijdens een verhuizing. Bij ons huur je eenvoudig en snel een verhuislift met professionele begeleiding.

Een verhuislift gebruik je voornamelijk om meubels en zware spullen naar beneden of naar boven te tillen, zoals:

 • Witgoed: wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer
 • Grote meubels: bedden, kasten, banken, bureaus
 • Piano’s
 • Apparatuur
 • Verhuisdozen
Verhuislift

Kies voor gemak met Verhuisbedrijf Noord

Als je op grote hoogte woont, is het mogelijk om je inboedel snel en efficiënt te verhuizen met een verhuislift. Onze liften kunnen meubels en verhuisdozen tot 18 meter hoog transporteren. Bij Verhuisbedrijf Noord huur je een verhuislift inclusief professionele begeleiding. Dit betekent dat een van onze ervaren verhuizers de lift op locatie komt bedienen. Zo weet je zeker dat je inboedel veilig van of naar beneden wordt gebracht en is de kans op schade minimaal. Mocht er wel een item of meubelstuk beschadigen, dan ben je hier altijd voor verzekerd.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Voordelen van een verhuislift met begeleiding huren

Wil je jouw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen? Of je nu op de eerste of vierde verdieping woont, wij zorgen ervoor dat je inboedel veilig en vakkundig naar boven of beneden wordt gebracht.

 • Snel en efficiënt verhuizen met de juiste hulpmiddelen
 • Tijd besparen door zware meubels eenvoudig te laten tillen
 • Professionele bediening door een ervaren medewerker
 • De kans op schade is minimaal; en mocht er wel iets beschadigen, wordt dit vergoed
 • Ook met spoed een verhuislift huren is mogelijk

Verhuislift met begeleiding nodig? Offerte op maat

Heb je een verhuislift nodig voor het verhuizen van grote meubels? Of verhuis je met je bedrijf naar een hogere verdieping? We bieden begeleiding bij particuliere en zakelijke verhuizingen. We zijn in heel Nederland actief en kunnen de lift indien gewenst op korte termijn leveren. Benieuwd naar onze tarieven? Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Samen maken we verhuizen veiliger én makkelijker!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuislift huren:

  Hoeveel het huren van een lift kost, hangt af van hoe lang je deze nodig hebt. Vraag een gratis offerte aan en ontvang binnen 24 uur een duidelijke indicatie van de kosten.

  Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met het bedienen van verhuisliften. De kans op schade aan je inboedel is dan ook minimaal. Mocht er toch schade ontstaan, dan wordt dit vergoed tot een bedrag van €50.000.

  Wanneer je gaat verhuizen, heb je diverse verhuismaterialen nodig. Wanneer je meubels en spullen naar of van een etage moet verhuizen, kun je hier het beste een verhuislift voor gebruiken. Daarnaast zijn professionele inpakmaterialen en sterke verhuisdozen onmisbaar tijdens een verhuizing.

  Het is mogelijk om een verhuislift met begeleiding te huren, maar Verhuisbedrijf Noord neemt indien gewenst ook de hele verhuizing uit handen. Zo zorgen we voor het in- en uitpakken van spullen en regelen we het transport. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in ontruimingen en bieden we tijdelijke opslag.

  Verhuisbedrijf Noord is actief in heel Nederland, maar voornamelijk in Groningen, Drenthe en Friesland.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?