Verhuislift

Ga je verhuizen naar een hogere etage? Of woon je momenteel op de eerste verdieping en wil je jouw meubels op een veilige manier naar beneden tillen? Wanneer je van of naar een woning of appartement op een hogere verdieping gaat verhuizen, is een verhuislift onmisbaar. Een verhuislift maakt het tillen van meubels en zware spullen eenvoudig. Ook ideaal voor als je geen groot trappenhuis hebt!

Het is mogelijk om een lift voor verhuizen met professionele begeleiding te huren, maar je kunt ook de hele verhuizing aan ons uitbesteden.

Verhuislift huren in Friesland, Groningen of Drenthe

Verhuisbedrijf Noord is dé specialist in verhuizingen in Noord-Nederland. We zijn al jarenlang actief in Friesland, Groningen en Drenthe en bieden diverse verhuisservices. Als je op een hogere verdieping woont of geen ruim trappenhuis hebt, kan een verhuislift niet ontbreken tijdens een verhuizing. Bij ons huur je eenvoudig en snel een verhuislift met professionele begeleiding.

Een verhuislift gebruik je voornamelijk om meubels en zware spullen naar beneden of naar boven te tillen, zoals:

 • Witgoed: wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer
 • Grote meubels: bedden, kasten, banken, bureaus
 • Piano’s
 • Apparatuur
 • Verhuisdozen
Verhuislift

Kies voor gemak met Verhuisbedrijf Noord

Als je op grote hoogte woont, is het mogelijk om je inboedel snel en efficiënt te verhuizen met een verhuislift. Onze liften kunnen meubels en verhuisdozen tot 18 meter hoog transporteren. Bij Verhuisbedrijf Noord huur je een verhuislift inclusief professionele begeleiding. Dit betekent dat een van onze ervaren verhuizers de lift op locatie komt bedienen. Zo weet je zeker dat je inboedel veilig van of naar beneden wordt gebracht en is de kans op schade minimaal. Mocht er wel een item of meubelstuk beschadigen, dan ben je hier altijd voor verzekerd.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Voordelen van een verhuislift met begeleiding huren

Wil je jouw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen? Of je nu op de eerste of vierde verdieping woont, wij zorgen ervoor dat je inboedel veilig en vakkundig naar boven of beneden wordt gebracht.

 • Snel en efficiënt verhuizen met de juiste hulpmiddelen
 • Tijd besparen door zware meubels eenvoudig te laten tillen
 • Professionele bediening door een ervaren medewerker
 • De kans op schade is minimaal; en mocht er wel iets beschadigen, wordt dit vergoed
 • Ook met spoed een verhuislift huren is mogelijk

Verhuislift met begeleiding nodig? Offerte op maat

Heb je een verhuislift nodig voor het verhuizen van grote meubels? Of verhuis je met je bedrijf naar een hogere verdieping? We bieden begeleiding bij particuliere en zakelijke verhuizingen. We zijn in heel Nederland actief en kunnen de lift indien gewenst op korte termijn leveren. Benieuwd naar onze tarieven? Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Samen maken we verhuizen veiliger én makkelijker!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuislift huren:

  Hoeveel het huren van een lift kost, hangt af van hoe lang je deze nodig hebt. Vraag een gratis offerte aan en ontvang binnen 24 uur een duidelijke indicatie van de kosten.

  Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met het bedienen van verhuisliften. De kans op schade aan je inboedel is dan ook minimaal. Mocht er toch schade ontstaan, dan wordt dit vergoed tot een bedrag van €50.000.

  Wanneer je gaat verhuizen, heb je diverse verhuismaterialen nodig. Wanneer je meubels en spullen naar of van een etage moet verhuizen, kun je hier het beste een verhuislift voor gebruiken. Daarnaast zijn professionele inpakmaterialen en sterke verhuisdozen onmisbaar tijdens een verhuizing.

  Het is mogelijk om een verhuislift met begeleiding te huren, maar Verhuisbedrijf Noord neemt indien gewenst ook de hele verhuizing uit handen. Zo zorgen we voor het in- en uitpakken van spullen en regelen we het transport. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in ontruimingen en bieden we tijdelijke opslag.

  Verhuisbedrijf Noord is actief in heel Nederland, maar voornamelijk in Groningen, Drenthe en Friesland.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?