• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Heerenveen

Verhuisbedrijf Heerenveen

Heerenveen staat natuurlijk bekend om de voetbalclub, maar ook door het schaatsen en het ijsstadion Thialf. Ga je binnenkort verhuizen naar Heerenveen, maar wil je niet al te veel geld uitgeven aan een verhuisservice? Een professioneel verhuisbedrijf in Heerenveen inschakelen hoeft helemaal niet duur te zijn. Verhuisbedrijf Noord werkt in Friesland, Groningen en Drenthe met de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat we de laagste prijs in de regio bieden. Verhuisbedrijf Heerenveen staat voor je klaar!

Verhuisbedrijf regio Heerenveen

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Heerenveen en omstreken. Van Skoatterwald tot De Greiden: onze verhuizers kennen Heerenveen op hun duimpje. We helpen je graag bij je verhuizing, maar je schakelt ons ook in voor ontruimingen, opslag en transport in Friesland. 

Wijken:

 • De Greiden
 • Skoatterwald
 • Heerenveen Noord
 • Heerenveen Centrum
 • Heerenveen Zuid
 • De Heide
 • Nijehaske
 • De Akkers
 • Oranjewoud 

Postcodes:

 • 8440
 • 8441
 • 8442
 • 8443
 • 8444
 • 8445
 • 8446
 • 8447
 • 8448

Stressvrij verhuizen van of naar Heerenveen

We begrijpen dat verhuizen spanning en stress met zich mee kan brengen. Daarom bieden we de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen. Of je nu naar Heerenveen verhuist of naar een andere omgeving gaat, wij zorgen ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Je schakelt ons in voor in- en uitpakwerk, transport en het (de)monteren van meubels. We bieden een handige all-in service, maar het is ook mogelijk om zelf een deel van de verhuistaken op je te nemen.

Verhuisbedrijf Heerenveen

Meer dan alleen verhuizen: een persoonlijke aanpak

Bij een verhuizing komt veel kijken. We snappen heel goed dat je graag een aantal taken uit handen wilt nemen. Gelukkig kan dit bij Verhuisbedrijf Noord. We bieden een professionele in- en uitpakdienst aan, zodat jij je kunt focussen op andere taken. Ook helpen we bij het demonteren en monteren van zware meubels, zoals bedden, kasten en tafels. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, maar helpen we ook graag bij het structureren van een zakelijke verhuizing.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Verhuisbedrijf Heerenveen: ontdek onze voordelen

Ons ervaren team van verhuizers staat klaar om al het zware werk uit handen te nemen. We beschikken over alle kennis en ervaring om verhuizingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien garanderen wij een snelle verhuizing. Ook grote inboedels kunnen wij meestal binnen één dag transporteren van A naar B.

Een snelle verhuizing

Kies je voor een verhuisbedrijf in Heerenveen? Dan weet je zeker dat je verhuizing soepel en snel verloopt. Dankzij de kennis en ervaring van onze verhuizers is het mogelijk om je bezittingen in één dag te verhuizen.

Alle verhuismaterialen

Je hoeft geen verhuismaterialen aan te schaffen als je voor een professionele verhuisservice kiest. Verhuisbedrijf Noord beschikt over verhuisdozen, verhuiswagens en verhuisliften om jouw spullen veilig te verhuizen.

Altijd verzekerd

Opgeleide verhuizers weten precies hoe ze jouw inboedel het beste kunnen inpakken en transporteren. Mocht er toch iets beschadigd raken tijdens het transport? Dan wordt dit gewoon vergoed.

Ontdek onze laagste prijsgarantie

Overweeg je om een verhuisbedrijf in Heerenveen in te schakelen? Of je nu de volledige verhuizing uit handen wilt geven of alleen een bedrijf zoekt die het transport kan regelen: wij staan voor je klaar in heel Friesland. Bovendien werken we ook in Groningen en Drenthe. Benieuwd naar onze prijzen? Ontdek onze lage prijzen door een offerte aan te vragen. Beantwoord een aantal vragen en krijg binnen 24 uur een persoonlijke offerte. 

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Heerenveen:

  Verhuisbedrijf Noord neemt indien gewenst je hele verhuizing uit handen: van inpakken tot uitpakken. Het is ook mogelijk om slechts enkele diensten uit te besteden, zoals het transport. Daarnaast bieden we extra services, zoals demontage en montage van meubels.

  De kosten van een verhuizing uitbesteden zijn afhankelijk van de grootte van de verhuizing en de locaties, maar het hoeft niet duur te zijn. Vraag een offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Verhuisbedrijf Noord kan je voorzien van alle handige verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, beschermingsmateriaal, vloerbescherming, transportmiddelen en verhuisliften.

  Ga je binnenkort al verhuizen, maar heb je nog geen verhuisbedrijf kunnen regelen? Wij doen ook spoedverhuizingen in Heerenveen.

  Indien gewenst kun je gebruikmaken van onze opslagfaciliteiten in Friesland. Dit is handig voor als je tussen twee woningen zit en niet de hele inboedel kunt meeverhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?