• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Heerenveen

Verhuisbedrijf Heerenveen

Heerenveen staat natuurlijk bekend om de voetbalclub, maar ook door het schaatsen en het ijsstadion Thialf. Ga je binnenkort verhuizen naar Heerenveen, maar wil je niet al te veel geld uitgeven aan een verhuisservice? Een professioneel verhuisbedrijf in Heerenveen inschakelen hoeft helemaal niet duur te zijn. Verhuisbedrijf Noord werkt in Friesland, Groningen en Drenthe met de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat we de laagste prijs in de regio bieden. Verhuisbedrijf Heerenveen staat voor je klaar!

Verhuisbedrijf regio Heerenveen

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Heerenveen en omstreken. Van Skoatterwald tot De Greiden: onze verhuizers kennen Heerenveen op hun duimpje. We helpen je graag bij je verhuizing, maar je schakelt ons ook in voor ontruimingen, opslag en transport in Friesland. 

Wijken:

 • De Greiden
 • Skoatterwald
 • Heerenveen Noord
 • Heerenveen Centrum
 • Heerenveen Zuid
 • De Heide
 • Nijehaske
 • De Akkers
 • Oranjewoud 

Postcodes:

 • 8440
 • 8441
 • 8442
 • 8443
 • 8444
 • 8445
 • 8446
 • 8447
 • 8448

Stressvrij verhuizen van of naar Heerenveen

We begrijpen dat verhuizen spanning en stress met zich mee kan brengen. Daarom bieden we de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen. Of je nu naar Heerenveen verhuist of naar een andere omgeving gaat, wij zorgen ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Je schakelt ons in voor in- en uitpakwerk, transport en het (de)monteren van meubels. We bieden een handige all-in service, maar het is ook mogelijk om zelf een deel van de verhuistaken op je te nemen.

Verhuisbedrijf Heerenveen

Meer dan alleen verhuizen: een persoonlijke aanpak

Bij een verhuizing komt veel kijken. We snappen heel goed dat je graag een aantal taken uit handen wilt nemen. Gelukkig kan dit bij Verhuisbedrijf Noord. We bieden een professionele in- en uitpakdienst aan, zodat jij je kunt focussen op andere taken. Ook helpen we bij het demonteren en monteren van zware meubels, zoals bedden, kasten en tafels. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, maar helpen we ook graag bij het structureren van een zakelijke verhuizing.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Verhuisbedrijf Heerenveen: ontdek onze voordelen

Ons ervaren team van verhuizers staat klaar om al het zware werk uit handen te nemen. We beschikken over alle kennis en ervaring om verhuizingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien garanderen wij een snelle verhuizing. Ook grote inboedels kunnen wij meestal binnen één dag transporteren van A naar B.

Een snelle verhuizing

Kies je voor een verhuisbedrijf in Heerenveen? Dan weet je zeker dat je verhuizing soepel en snel verloopt. Dankzij de kennis en ervaring van onze verhuizers is het mogelijk om je bezittingen in één dag te verhuizen.

Alle verhuismaterialen

Je hoeft geen verhuismaterialen aan te schaffen als je voor een professionele verhuisservice kiest. Verhuisbedrijf Noord beschikt over verhuisdozen, verhuiswagens en verhuisliften om jouw spullen veilig te verhuizen.

Altijd verzekerd

Opgeleide verhuizers weten precies hoe ze jouw inboedel het beste kunnen inpakken en transporteren. Mocht er toch iets beschadigd raken tijdens het transport? Dan wordt dit gewoon vergoed.

Ontdek onze laagste prijsgarantie

Overweeg je om een verhuisbedrijf in Heerenveen in te schakelen? Of je nu de volledige verhuizing uit handen wilt geven of alleen een bedrijf zoekt die het transport kan regelen: wij staan voor je klaar in heel Friesland. Bovendien werken we ook in Groningen en Drenthe. Benieuwd naar onze prijzen? Ontdek onze lage prijzen door een offerte aan te vragen. Beantwoord een aantal vragen en krijg binnen 24 uur een persoonlijke offerte. 

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Heerenveen:

  Verhuisbedrijf Noord neemt indien gewenst je hele verhuizing uit handen: van inpakken tot uitpakken. Het is ook mogelijk om slechts enkele diensten uit te besteden, zoals het transport. Daarnaast bieden we extra services, zoals demontage en montage van meubels.

  De kosten van een verhuizing uitbesteden zijn afhankelijk van de grootte van de verhuizing en de locaties, maar het hoeft niet duur te zijn. Vraag een offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Verhuisbedrijf Noord kan je voorzien van alle handige verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, beschermingsmateriaal, vloerbescherming, transportmiddelen en verhuisliften.

  Ga je binnenkort al verhuizen, maar heb je nog geen verhuisbedrijf kunnen regelen? Wij doen ook spoedverhuizingen in Heerenveen.

  Indien gewenst kun je gebruikmaken van onze opslagfaciliteiten in Friesland. Dit is handig voor als je tussen twee woningen zit en niet de hele inboedel kunt meeverhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?