• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Delfzijl

Verhuisbedrijf Delfzijl

Ben je op zoek naar een professioneel, maar goedkoop verhuisbedrijf Delfzijl en omgeving? Dan zit je goed bij Verhuisbedrijf Noord! Onze verhuizers zorgen voor een stressvrij verhuisproces en brengen jouw spullen en meubels veilig naar een nieuwe woning. Wij werken uitsluitend met de beste verhuizers en bieden een laagste prijs garantie. Je betaalt dus nooit te veel voor jouw verhuizing!

Verhuisbedrijf regio Delfzijl

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Delfzijl en omstreken. Van De Farmsum tot Spijk: onze verhuizers zijn regelmatig te vinden in Delfzijl. We helpen je graag bij je verhuizing, maar bel ons ook gerust voor ontruimingen, opslag en transport.

Wijken:

 • Delfzijl-Centrum
 • Farmsum
 • Delfzijl-Noord
 • Delfzijl-West
 • Fivelzigt
 • Tuikwerd
 • Meedhuizen
 • Uitwierde
 • Eemskanaal
 • Industrieterrein
 • Woldendorp
 • Termunten
 • Termunterzijl
 • Borgsweer 
 • Wagenborgen
 • Bierum
 • Spijk
 • Holwierde
 • Godlinze
 • Losdorp
 • Krewerd

Postcodes:

 • 9930
 • 9931
 • 9932
 • 9933
 • 9934

Professionele verhuizers in Noord-Nederland

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Delfzijl. Wij zijn actief in heel Noord-Nederland, maar voeren voornamelijk klussen uit in Groningen en Drenthe. Je schakelt ons in voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Indien gewenst nemen we alle belangrijke zaken van je uit handen. Zo brengen wij jouw spullen niet alleen veilig van A naar B, maar bieden we ook een handige in- en uitpakservice. Handig als je tijd wilt besparen!

Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing: wij helpen je graag! En dat ook nog eens tegen een lage prijs.

Verhuisbedrijf Delfzijl

Waarom Verhuisbedrijf Noord inschakelen?

Ga je verhuizen van of naar Delfzijl? Onze professionele verhuizers zorgen voor een snelle en gemoedelijke verhuizing. We snappen heel goed dat een verhuizing veel stress met zich meebrengt. We hopen dan ook dat wij het proces iets minder stressvol maken! Heb je nog geen verhuisbedrijf gevonden, maar wil je wel snel verhuizen? Je schakelt Verhuisbedrijf Noord ook in voor spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Laagste prijs garantie in Delfzijl

Zoek je een goedkoop verhuisbedrijf in Delfzijl? Wij bieden onze diensten tegen een scherpe prijs. Voor verhuizingen in Noord-Nederland bieden wij de laagste prijs garantie! Heb je elders een lagere prijs ontvangen? Dan passen wij onze prijs aan.

Maar deze lage prijs doet niets onder aan de kwaliteit van onze verhuisservice. Verhuisbedrijf Noord is een professioneel gecertificeerd bedrijf en brengt jouw inboedel veilig van A naar B. Mocht er wel een keertje iets stuk gaan, dan is dit verzekerd.

Verhuisbedrijf Delfzijl inschakelen? Neem contact op

Ga je verhuizen en zoek je nog een goede verhuisservice? Wij helpen je graag. Indien gewenst nemen we alle belangrijke zaken rondom de verhuizing uit handen. Benieuwd naar de prijs? Neem direct contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Dan sturen wij binnen 24 uur een offerte op maat naar je op. 

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Delfzijl:

  Hoe lang een verhuizing precies duurt, is afhankelijk van de afstand tussen de twee locaties en de omvang van de inboedel. We zorgen ervoor dat je verhuizing in één dag klaar is.

  Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij je inboedel het beste kunnen inpakken en vervoeren. De kans op schade is dan ook minimaal. Mocht er toch iets beschadigen, dan wordt dit vergoed tot een bedrag van €50.000. 

  Het is mogelijk om je inboedel of een deel van je bezittingen bij ons op te slaan. Dit is handig als je in delen wilt verhuizen of in een tussenwoning verblijft.

  Het is mogelijk om met spoed te verhuizen van of naar Delfzijl.

  Naast verhuizingen zijn wij gespecialiseerd in ontruimingen en transport. Ook helpen we je indien gewenst bij het in- en uitpakken van je spullen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?