Verhuisbedrijf Delfzijl

Ben je op zoek naar een professioneel, maar goedkoop verhuisbedrijf Delfzijl en omgeving? Dan zit je goed bij Verhuisbedrijf Noord! Onze verhuizers zorgen voor een stressvrij verhuisproces en brengen jouw spullen en meubels veilig naar een nieuwe woning. Wij werken uitsluitend met de beste verhuizers en bieden een laagste prijs garantie. Je betaalt dus nooit te veel voor jouw verhuizing!

Verhuisbedrijf regio Delfzijl

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Delfzijl en omstreken. Van De Farmsum tot Spijk: onze verhuizers zijn regelmatig te vinden in Delfzijl. We helpen je graag bij je verhuizing, maar bel ons ook gerust voor ontruimingen, opslag en transport.

Wijken:

 • Delfzijl-Centrum
 • Farmsum
 • Delfzijl-Noord
 • Delfzijl-West
 • Fivelzigt
 • Tuikwerd
 • Meedhuizen
 • Uitwierde
 • Eemskanaal
 • Industrieterrein
 • Woldendorp
 • Termunten
 • Termunterzijl
 • Borgsweer 
 • Wagenborgen
 • Bierum
 • Spijk
 • Holwierde
 • Godlinze
 • Losdorp
 • Krewerd

Postcodes:

 • 9930
 • 9931
 • 9932
 • 9933
 • 9934

Professionele verhuizers in Noord-Nederland

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Delfzijl. Wij zijn actief in heel Noord-Nederland, maar voeren voornamelijk klussen uit in Groningen en Drenthe. Je schakelt ons in voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Indien gewenst nemen we alle belangrijke zaken van je uit handen. Zo brengen wij jouw spullen niet alleen veilig van A naar B, maar bieden we ook een handige in- en uitpakservice. Handig als je tijd wilt besparen!

Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing: wij helpen je graag! En dat ook nog eens tegen een lage prijs.

Verhuisbedrijf Delfzijl

Waarom Verhuisbedrijf Noord inschakelen?

Ga je verhuizen van of naar Delfzijl? Onze professionele verhuizers zorgen voor een snelle en gemoedelijke verhuizing. We snappen heel goed dat een verhuizing veel stress met zich meebrengt. We hopen dan ook dat wij het proces iets minder stressvol maken! Heb je nog geen verhuisbedrijf gevonden, maar wil je wel snel verhuizen? Je schakelt Verhuisbedrijf Noord ook in voor spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Laagste prijs garantie in Delfzijl

Zoek je een goedkoop verhuisbedrijf in Delfzijl? Wij bieden onze diensten tegen een scherpe prijs. Voor verhuizingen in Noord-Nederland bieden wij de laagste prijs garantie! Heb je elders een lagere prijs ontvangen? Dan passen wij onze prijs aan.

Maar deze lage prijs doet niets onder aan de kwaliteit van onze verhuisservice. Verhuisbedrijf Noord is een professioneel gecertificeerd bedrijf en brengt jouw inboedel veilig van A naar B. Mocht er wel een keertje iets stuk gaan, dan is dit verzekerd.

Verhuisbedrijf Delfzijl inschakelen? Neem contact op

Ga je verhuizen en zoek je nog een goede verhuisservice? Wij helpen je graag. Indien gewenst nemen we alle belangrijke zaken rondom de verhuizing uit handen. Benieuwd naar de prijs? Neem direct contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Dan sturen wij binnen 24 uur een offerte op maat naar je op. 

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Delfzijl:

  Hoe lang een verhuizing precies duurt, is afhankelijk van de afstand tussen de twee locaties en de omvang van de inboedel. We zorgen ervoor dat je verhuizing in één dag klaar is.

  Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij je inboedel het beste kunnen inpakken en vervoeren. De kans op schade is dan ook minimaal. Mocht er toch iets beschadigen, dan wordt dit vergoed tot een bedrag van €50.000. 

  Het is mogelijk om je inboedel of een deel van je bezittingen bij ons op te slaan. Dit is handig als je in delen wilt verhuizen of in een tussenwoning verblijft.

  Het is mogelijk om met spoed te verhuizen van of naar Delfzijl.

  Naast verhuizingen zijn wij gespecialiseerd in ontruimingen en transport. Ook helpen we je indien gewenst bij het in- en uitpakken van je spullen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?