Verhuisbedrijf Veendam

Heb je een woning gekocht? Gefeliciteerd! Wanneer je gaat verhuizen moet je een hoop regelen; dat hoeven wij je vast niet te vertellen. Om het proces soepel te laten verlopen, schakel je een gecertificeerd verhuisbedrijf in. Zoek je een verhuisbedrijf in Veendam? Of je nu van of naar Veendam gaat verhuizen; Verhuisbedrijf Noord zorgt dat jouw inboedel veilig en snel van A naar B komt. Met onze laagste prijsgarantie garanderen we een scherpe prijs!

Verhuisbedrijf regio: Veendam

Als je op zoek bent naar een professioneel verhuisbedrijf in Veendam en omgeving, maar niet te veel geld uit wilt geven, dan is Verhuisbedrijf Noord de juiste keuze voor jou. Wij zijn een gecertificeerde  verhuisservice in het Noorden van Nederland en werken alleen met de beste verhuizers om jouw spullen veilig van A naar B te brengen.

Wijken:

 • Veendam-Centrum
 • Veendam-Oude Ae
 • Veendam-Middenweg
 • Veendam en omgeving station
 • Veendam-Zuid
 • Veendam-Sorghvliet
 • Veendam-industriegebied
 • Buitenwoel

Postcodes:

 • 9640
 • 9641
 • 9642
 • 9644
 • 9645
 • 9646

Gecertificeerd verhuisbedrijf in Veendam

Of je ons nu wilt inschakelen voor een particuliere of zakelijke verhuizing: onze verhuizers helpen je graag. We bieden je de mogelijkheid om het gehele proces uit handen te geven: van inpakken tot uitpakken. Zo bespaar jij een hoop tijd en energie!

Naast verhuizingen helpen we je ook bij ontruimingen en opslag. Ontruimen lijkt misschien hetzelfde als verhuizen, maar toch is het heel anders. Een ontruimingsbedrijf helpt je bij het verhuizen, maar ook bij het opruimen van spullen die je niet meer nodig hebt. 

Verhuisbedrijf Veendam

Snel, efficiënt en altijd de laagste prijs

De verhuizers van verhuisbedrijf Veendam beschikken over de juiste gereedschappen, hulp- en vervoermiddelen om jouw verhuizing soepel te laten verlopen. Ook als je op een hoge verdieping woont, schakel je ons in. Ongeacht de grootte van de verhuizing staan onze verhuizers klaar om jouw inboedel veilig te vervoeren. We komen je spullen ook nog eens bij je in- of uitpakken als je dat graag wilt. Bovendien bieden we in heel Noord-Nederland de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je nergens anders een lagere prijs krijgt.

Onze scherpe prijzen doen echter niet onder aan de kwaliteit. Onze verhuizers zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring in hun vak. Mocht er weleens iets beschadigen dan vergoeden wij dit gewoon.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Waarom een verhuisbedrijf in Veendam?

Een verhuisservice neemt een hoop zorgen bij je weg. Onze professionele verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij een verhuizing zo efficiënt en snel mogelijk kunnen laten verlopen. Wij zorgen dan ook voor een snelle en gemoedelijke verhuizing. Mocht er wel iets stuk gaan onderweg? Dan is dit gewoon verzekerd.

Heb je nog geen verhuisbedrijf in Veendam gevonden en wil je wel zo snel mogelijk verhuizen? Wij doen ook spoedverhuizingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een gratis offerte aan

Aangezien we een laagste prijsgarantie bieden, kun jij goedkoop verhuizen van of naar Veendam. We zijn altijd transparant over de prijs en je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over verborgen kosten. Heb je ergens anders een lagere prijs ontvangen? Laat het ons dan gerust weten. Dan passen wij onze prijs gewoon aan. Wij helpen je bij een soepele overgang naar je nieuwe woning of kantoor!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Veendam:

  Je kunt je voorbereiden op een verhuizing met Verhuisbedrijf Noord door van tevoren de meeste spullen al in te pakken. Label de dozen zodat de verhuizers precies weten waar de spullen heen moeten. Zo kan de verhuizing nog sneller worden afgerond!

  Een verhuizing duurt in de meeste gevallen één dag. Hoeveel tijd het precies in beslag neemt, ligt voornamelijk aan de afstand tussen de twee locaties en de inboedel.

  Hoeveel een verhuisbedrijf in Veendam kost, is afhankelijk van de afstand en de grootte van de inboedel. Als je enkele verhuistaken zelf doet, kan de prijs voordeliger zijn. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag nu een offerte aan.

  Aangezien we werken met de beste verhuizers en hulpmiddelen is de kans dat jouw spullen beschadigen erg klein. Mocht het toch gebeuren, dan ben je verzekerd tot een bedrag van €50.000.

  Verhuisbedrijf Noord biedt een handige opslagmogelijkheid voor je inboedel. Dit kan van pas komen als je bijvoorbeeld tussen twee woningen zit of al je spullen liever niet in één keer wilt verhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?