• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Veendam

Verhuisbedrijf Veendam

Heb je een woning gekocht? Gefeliciteerd! Wanneer je gaat verhuizen moet je een hoop regelen; dat hoeven wij je vast niet te vertellen. Om het proces soepel te laten verlopen, schakel je een gecertificeerd verhuisbedrijf in. Zoek je een verhuisbedrijf in Veendam? Of je nu van of naar Veendam gaat verhuizen; Verhuisbedrijf Noord zorgt dat jouw inboedel veilig en snel van A naar B komt. Met onze laagste prijsgarantie garanderen we een scherpe prijs!

Verhuisbedrijf regio: Veendam

Als je op zoek bent naar een professioneel verhuisbedrijf in Veendam en omgeving, maar niet te veel geld uit wilt geven, dan is Verhuisbedrijf Noord de juiste keuze voor jou. Wij zijn een gecertificeerde  verhuisservice in het Noorden van Nederland en werken alleen met de beste verhuizers om jouw spullen veilig van A naar B te brengen.

Wijken:

 • Veendam-Centrum
 • Veendam-Oude Ae
 • Veendam-Middenweg
 • Veendam en omgeving station
 • Veendam-Zuid
 • Veendam-Sorghvliet
 • Veendam-industriegebied
 • Buitenwoel

Postcodes:

 • 9640
 • 9641
 • 9642
 • 9644
 • 9645
 • 9646

Gecertificeerd verhuisbedrijf in Veendam

Of je ons nu wilt inschakelen voor een particuliere of zakelijke verhuizing: onze verhuizers helpen je graag. We bieden je de mogelijkheid om het gehele proces uit handen te geven: van inpakken tot uitpakken. Zo bespaar jij een hoop tijd en energie!

Naast verhuizingen helpen we je ook bij ontruimingen en opslag. Ontruimen lijkt misschien hetzelfde als verhuizen, maar toch is het heel anders. Een ontruimingsbedrijf helpt je bij het verhuizen, maar ook bij het opruimen van spullen die je niet meer nodig hebt. 

Verhuisbedrijf Veendam

Snel, efficiënt en altijd de laagste prijs

De verhuizers van verhuisbedrijf Veendam beschikken over de juiste gereedschappen, hulp- en vervoermiddelen om jouw verhuizing soepel te laten verlopen. Ook als je op een hoge verdieping woont, schakel je ons in. Ongeacht de grootte van de verhuizing staan onze verhuizers klaar om jouw inboedel veilig te vervoeren. We komen je spullen ook nog eens bij je in- of uitpakken als je dat graag wilt. Bovendien bieden we in heel Noord-Nederland de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je nergens anders een lagere prijs krijgt.

Onze scherpe prijzen doen echter niet onder aan de kwaliteit. Onze verhuizers zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring in hun vak. Mocht er weleens iets beschadigen dan vergoeden wij dit gewoon.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Waarom een verhuisbedrijf in Veendam?

Een verhuisservice neemt een hoop zorgen bij je weg. Onze professionele verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij een verhuizing zo efficiënt en snel mogelijk kunnen laten verlopen. Wij zorgen dan ook voor een snelle en gemoedelijke verhuizing. Mocht er wel iets stuk gaan onderweg? Dan is dit gewoon verzekerd.

Heb je nog geen verhuisbedrijf in Veendam gevonden en wil je wel zo snel mogelijk verhuizen? Wij doen ook spoedverhuizingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een gratis offerte aan

Aangezien we een laagste prijsgarantie bieden, kun jij goedkoop verhuizen van of naar Veendam. We zijn altijd transparant over de prijs en je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over verborgen kosten. Heb je ergens anders een lagere prijs ontvangen? Laat het ons dan gerust weten. Dan passen wij onze prijs gewoon aan. Wij helpen je bij een soepele overgang naar je nieuwe woning of kantoor!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Veendam:

  Je kunt je voorbereiden op een verhuizing met Verhuisbedrijf Noord door van tevoren de meeste spullen al in te pakken. Label de dozen zodat de verhuizers precies weten waar de spullen heen moeten. Zo kan de verhuizing nog sneller worden afgerond!

  Een verhuizing duurt in de meeste gevallen één dag. Hoeveel tijd het precies in beslag neemt, ligt voornamelijk aan de afstand tussen de twee locaties en de inboedel.

  Hoeveel een verhuisbedrijf in Veendam kost, is afhankelijk van de afstand en de grootte van de inboedel. Als je enkele verhuistaken zelf doet, kan de prijs voordeliger zijn. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag nu een offerte aan.

  Aangezien we werken met de beste verhuizers en hulpmiddelen is de kans dat jouw spullen beschadigen erg klein. Mocht het toch gebeuren, dan ben je verzekerd tot een bedrag van €50.000.

  Verhuisbedrijf Noord biedt een handige opslagmogelijkheid voor je inboedel. Dit kan van pas komen als je bijvoorbeeld tussen twee woningen zit of al je spullen liever niet in één keer wilt verhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?