Verhuisbedrijf Dokkum

Wil je graag zorgeloos verhuizen naar je nieuwe woning of kantoor in Dokkum? Dokkum is een bekende plaats van de Elfstedentocht en is prachtig om in te wonen. Het inschakelen van verhuisbedrijf Dokkum zorgt voor een snel en soepel verhuisproces, zonder al te veel stress! Wanneer je Verhuisbedrijf Noord inschakelt weet je zeker dat je inboedel veilig aankomt op de nieuwe locatie. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en hebben alle benodigde verhuismaterialen tot beschikking. Ontdek hier de voordelen van een verhuisbedrijf in Dokkum en omgeving!

Verhuisbedrijf regio Dokkum

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Dokkum en omstreken. Van De Woudhorne tot Hogedijken: onze verhuizers hebben veel ervaring in Dokkum. We helpen je graag bij je verhuizing, maar je schakelt ons ook in voor ontruimingen, opslag en transport. 

Wijken:

 • Binnen de Bolwerken
 • Dokkum Noord
 • Fonteinslanden
 • Fugellan
 • Betterwird
 • Hoedemakerspolder
 • De Woudhorne
 • De Trije Terpen
 • Weeshuislanden
 • Jantjeszeepolder
 • Kooilanden
 • Hogedijken

Postcodes:

 • 9101
 • 9102
 • 9103

Snel en goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Dokkum

Wil je besparen op de kosten van je verhuizing? Het inschakelen van een verhuisbedrijf in Dokkum hoeft geen grote uitgavenpost te zijn. We bieden scherpe prijzen, zodat iedereen gebruik kan maken van onze verhuisservice: ook studenten en senioren. Onze verhuizers zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Bovendien beschikken we over alle benodigde hulpmiddelen, zoals verhuisdozen en een verhuislift. Dus ook als je op een hoge verdieping woont, schakel je ons in.

Verhuisbedrijf Dokkum

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Verhuisbedrijf Noord heeft ervaring met verschillende soorten verhuizingen. Je schakelt ons zowel in voor particuliere als zakelijke verhuizingen. Ook als je gaat emigreren helpen we je graag bij het transporteren van je inboedel. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en kunnen je bij elk type verhuizing ontzorgen!

In- en uitpakservice

Een van de belangrijkste onderdelen van een verhuizing is het inpakken en beschermen van je spullen. Wij kunnen je helpen met het zorgvuldig en veilig inpakken van je inboedel.

Laden en lossen

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat je inboedel veilig en efficiënt in de verhuiswagen wordt geplaatst.

Meubels (de)monteren

Wil je het hele verhuisproces uit handen geven? Dan kunnen we je als verhuisbedrijf in Dokkum ook nog helpen bij meubelmontage en demontage.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Gegarandeerd een zorgeloze verhuizing

Een zorgeloze verhuizing zonder stress: dat wil toch iedereen? Met onze kennis en ervaring streven we ernaar om iedere verhuizing van of naar Dokkum zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van het allereerste contact tot de verhuisdag: we zijn altijd bereikbaar en doen ons best om alles vlekkeloos te laten verlopen. We gaan zorgvuldig met je bezittingen om en zorgen dat alle spullen veilig van A naar B worden vervoerd. Bovendien ben je altijd verzekerd tegen eventuele schade; wel zo fijn

Budgetproof verhuizen: de laagste prijsgarantie in Dokkum

Een verhuisbedrijf in Dokkum biedt meerdere voordelen. Zo weet je zeker dat de verhuizing soepel verloopt, maar het bespaart jezelf ook een hoop tijd en moeite. Wil je volledig ontzorgd worden? Maar niet de hoofdprijs betalen voor een verhuisservice? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie in Friesland, Groningen en Drenthe. Ontvang je ergens anders een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs direct aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Dokkum:

  Om de verhuizing zo snel en soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat je voor de verhuisdatum al zo veel mogelijk spullen hebt ingepakt. Indien gewenst helpen onze verhuizers je daarmee. Om het ons team zo makkelijk mogelijk te maken, label je alle dozen met de gewenste bestemming. Zo weten onze verhuizers direct waar de dozen naartoe moeten.

  Hoeveel een verhuisbedrijf in Dokkum kost, is afhankelijk van jouw specifieke wensen, de locaties en de inboedel. Wanneer je alleen voor transport kiest, zijn de kosten voordeliger. Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Je kunt de verhuizing het beste zo vroeg mogelijk doorgeven. Zo weet je zeker dat de gewenste verhuisdatum nog beschikbaar is. Wil je een verhuizing op korte termijn plannen? We doen ook spoedverhuizingen in het Noorden.

  Hoe lang het verhuizen van je spullen van A naar B duurt, hangt af van de afstand tussen de locaties en de omvang van je inboedel. Reken erop dat je verhuizing binnen één dag is afgerond

  Naast een handige in- en uitpakservice en het (de)monteren van meubels bieden we ook andere services. Je schakelt ons in voor ontruimingen, internationale verhuizingen, transport en opslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?