• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Dokkum

Verhuisbedrijf Dokkum

Wil je graag zorgeloos verhuizen naar je nieuwe woning of kantoor in Dokkum? Dokkum is een bekende plaats van de Elfstedentocht en is prachtig om in te wonen. Het inschakelen van verhuisbedrijf Dokkum zorgt voor een snel en soepel verhuisproces, zonder al te veel stress! Wanneer je Verhuisbedrijf Noord inschakelt weet je zeker dat je inboedel veilig aankomt op de nieuwe locatie. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en hebben alle benodigde verhuismaterialen tot beschikking. Ontdek hier de voordelen van een verhuisbedrijf in Dokkum en omgeving!

Verhuisbedrijf regio Dokkum

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Dokkum en omstreken. Van De Woudhorne tot Hogedijken: onze verhuizers hebben veel ervaring in Dokkum. We helpen je graag bij je verhuizing, maar je schakelt ons ook in voor ontruimingen, opslag en transport. 

Wijken:

 • Binnen de Bolwerken
 • Dokkum Noord
 • Fonteinslanden
 • Fugellan
 • Betterwird
 • Hoedemakerspolder
 • De Woudhorne
 • De Trije Terpen
 • Weeshuislanden
 • Jantjeszeepolder
 • Kooilanden
 • Hogedijken

Postcodes:

 • 9101
 • 9102
 • 9103

Snel en goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Dokkum

Wil je besparen op de kosten van je verhuizing? Het inschakelen van een verhuisbedrijf in Dokkum hoeft geen grote uitgavenpost te zijn. We bieden scherpe prijzen, zodat iedereen gebruik kan maken van onze verhuisservice: ook studenten en senioren. Onze verhuizers zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Bovendien beschikken we over alle benodigde hulpmiddelen, zoals verhuisdozen en een verhuislift. Dus ook als je op een hoge verdieping woont, schakel je ons in.

Verhuisbedrijf Dokkum

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Verhuisbedrijf Noord heeft ervaring met verschillende soorten verhuizingen. Je schakelt ons zowel in voor particuliere als zakelijke verhuizingen. Ook als je gaat emigreren helpen we je graag bij het transporteren van je inboedel. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en kunnen je bij elk type verhuizing ontzorgen!

In- en uitpakservice

Een van de belangrijkste onderdelen van een verhuizing is het inpakken en beschermen van je spullen. Wij kunnen je helpen met het zorgvuldig en veilig inpakken van je inboedel.

Laden en lossen

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat je inboedel veilig en efficiënt in de verhuiswagen wordt geplaatst.

Meubels (de)monteren

Wil je het hele verhuisproces uit handen geven? Dan kunnen we je als verhuisbedrijf in Dokkum ook nog helpen bij meubelmontage en demontage.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Gegarandeerd een zorgeloze verhuizing

Een zorgeloze verhuizing zonder stress: dat wil toch iedereen? Met onze kennis en ervaring streven we ernaar om iedere verhuizing van of naar Dokkum zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van het allereerste contact tot de verhuisdag: we zijn altijd bereikbaar en doen ons best om alles vlekkeloos te laten verlopen. We gaan zorgvuldig met je bezittingen om en zorgen dat alle spullen veilig van A naar B worden vervoerd. Bovendien ben je altijd verzekerd tegen eventuele schade; wel zo fijn

Budgetproof verhuizen: de laagste prijsgarantie in Dokkum

Een verhuisbedrijf in Dokkum biedt meerdere voordelen. Zo weet je zeker dat de verhuizing soepel verloopt, maar het bespaart jezelf ook een hoop tijd en moeite. Wil je volledig ontzorgd worden? Maar niet de hoofdprijs betalen voor een verhuisservice? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie in Friesland, Groningen en Drenthe. Ontvang je ergens anders een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs direct aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Dokkum:

  Om de verhuizing zo snel en soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat je voor de verhuisdatum al zo veel mogelijk spullen hebt ingepakt. Indien gewenst helpen onze verhuizers je daarmee. Om het ons team zo makkelijk mogelijk te maken, label je alle dozen met de gewenste bestemming. Zo weten onze verhuizers direct waar de dozen naartoe moeten.

  Hoeveel een verhuisbedrijf in Dokkum kost, is afhankelijk van jouw specifieke wensen, de locaties en de inboedel. Wanneer je alleen voor transport kiest, zijn de kosten voordeliger. Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen.

  Je kunt de verhuizing het beste zo vroeg mogelijk doorgeven. Zo weet je zeker dat de gewenste verhuisdatum nog beschikbaar is. Wil je een verhuizing op korte termijn plannen? We doen ook spoedverhuizingen in het Noorden.

  Hoe lang het verhuizen van je spullen van A naar B duurt, hangt af van de afstand tussen de locaties en de omvang van je inboedel. Reken erop dat je verhuizing binnen één dag is afgerond

  Naast een handige in- en uitpakservice en het (de)monteren van meubels bieden we ook andere services. Je schakelt ons in voor ontruimingen, internationale verhuizingen, transport en opslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?