• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Of je nu verhuist naar een ander land vanwege werk, familie of gewoon een nieuwe start wilt maken; een internationale verhuizing is de start van een nieuw avontuur. Verhuisbedrijf Noord is niet alleen gespecialiseerd in lokale verhuizingen in Nederland, maar ook helpen we bij verhuizen naar het buitenland. We bieden professionele en uitgebreide verhuisservices om je te helpen bij een vlotte en zorgeloze overgang naar je nieuwe bestemming!

Expert in internationale verhuizingen

Als ervaren verhuisbedrijf kunnen wij de volledige verhuizing naar een ander land uit handen nemen. Met onze ervaring, deskundige team en wereldwijde netwerk van partners zorgen wij voor een soepele en efficiënte verhuizing. Waar je ook naartoe gaat. Van het regelen van de juiste verpakkingsmaterialen tot het (de)monteren van je spullen: we regelen het allemaal voor je! We zorgen ervoor dat verhuizen naar het buitenland snel en efficiënt verloopt, zodat jij je op andere belangrijke zaken kunt richten!

Verhuizen naar het buitenland

Onze werkwijze bij verhuizen naar het buitenland

Waar je ook naartoe gaat: iedere verhuizing is anders. Daarom geven wij je altijd een realistische planning. Hoe de internationale verhuizing er precies uit gaat zien, is afhankelijk van de bestemming van de verhuizing. In de meeste gevallen werken wij bij grotere verhuizingen met een verhuiswagen. Hier passen veel spullen in en uiteraard kunnen er meerdere wagens in worden gezet. Dit is onze werkwijze bij verhuizen naar het buitenland:

1. Wensen bespreken

Allereerst bespreken we samen met jou de details van de internationale verhuizing. Tijdens dit gesprek worden zaken zoals de verhuisdatum, de bestemming, de omvang van de verhuizing en specifieke wensen besproken.

2. Planning maken

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het opstellen van een realistische planning en een offerte op maat.

3. Verpakken en voorbereiden

Bij internationaal verhuizen is het zorgvuldig verpakken van je bezittingen erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je spullen goed worden ingepakt, zodat het risico op beschadigingen minimaal is.

4. Transport

Vervolgens regelen we het transport van je inboedel naar de nieuwe bestemming. Dit kan onder andere worden gedaan met verhuiswagens of een ander transportmiddel, afhankelijk van de bestemming.

5. Levering en uitpakken

Wanneer we op bestemming zijn aangekomen, helpen we bij het uitladen van bezittingen. Indien gewenst plaatsen we de meubels op de juiste plek en helpen we bij het uitpakken.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Waarom Verhuisbedrijf Noord?

Verhuizen naar het buitenland is een leuke en uitdagende ervaring. Wanneer je naar het buitenland gaat verhuizen, komt er een stuk meer kijken bij de voorbereiding en uitvoering van de verhuizing dan bij lokaal verhuizen. Zo kun je bijvoorbeeld niet al je spullen zelf verhuizen. Een verhuisbedrijf kan je helpen bij het plannen en organiseren van het proces.

Benieuwd naar de kosten? Vraag nu een gratis offerte aan

Ben je benieuwd naar de kosten van verhuizen naar het buitenland? Vraag hieronder eenvoudig en snel een gratis offerte aan en krijg een duidelijk beeld van de kosten. We zijn altijd transparant over de prijzen en je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Op basis van je specifieke verhuisbehoeften, de bestemming en de omvang van je inboedel maken wij een offerte op maat. Heb je vragen over internationaal verhuizen? Neem dan ook gerust contact op met onze experts!

  Veel gestelde vragen over verhuizen naar het buitenland:

  Wat een internationale verhuizing kost, hangt af van de afstand, de inboedel, de gekozen verhuisservices en meer. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis offerte aan.

  Je schakelt Verhuisbedrijf Noord in voor verhuizingen van of naar België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje of een ander Europees land.

  Hoe lang een verhuizing naar het buitenland duurt, hangt voornamelijk af van de afstand tussen de twee locaties. Hoe groter de afstand, hoe langer het transport kan duren. Als je voor Verhuisbedrijf Noord kiest, maken we een duidelijke planning en proberen we het hele proces binnen de gewenste tijd af te ronden.

  Ja, je spullen zijn tot een waarde van €50.000 verzekerd tijdens een internationale verhuizing.

  Naast internationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in lokale verhuizingen in Nederland, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast hebben we ervaring met ontruimingen, transport en opslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?