• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Of je nu verhuist naar een ander land vanwege werk, familie of gewoon een nieuwe start wilt maken; een internationale verhuizing is de start van een nieuw avontuur. Verhuisbedrijf Noord is niet alleen gespecialiseerd in lokale verhuizingen in Nederland, maar ook helpen we bij verhuizen naar het buitenland. We bieden professionele en uitgebreide verhuisservices om je te helpen bij een vlotte en zorgeloze overgang naar je nieuwe bestemming!

Expert in internationale verhuizingen

Als ervaren verhuisbedrijf kunnen wij de volledige verhuizing naar een ander land uit handen nemen. Met onze ervaring, deskundige team en wereldwijde netwerk van partners zorgen wij voor een soepele en efficiënte verhuizing. Waar je ook naartoe gaat. Van het regelen van de juiste verpakkingsmaterialen tot het (de)monteren van je spullen: we regelen het allemaal voor je! We zorgen ervoor dat verhuizen naar het buitenland snel en efficiënt verloopt, zodat jij je op andere belangrijke zaken kunt richten!

Verhuizen naar het buitenland

Onze werkwijze bij verhuizen naar het buitenland

Waar je ook naartoe gaat: iedere verhuizing is anders. Daarom geven wij je altijd een realistische planning. Hoe de internationale verhuizing er precies uit gaat zien, is afhankelijk van de bestemming van de verhuizing. In de meeste gevallen werken wij bij grotere verhuizingen met een verhuiswagen. Hier passen veel spullen in en uiteraard kunnen er meerdere wagens in worden gezet. Dit is onze werkwijze bij verhuizen naar het buitenland:

1. Wensen bespreken

Allereerst bespreken we samen met jou de details van de internationale verhuizing. Tijdens dit gesprek worden zaken zoals de verhuisdatum, de bestemming, de omvang van de verhuizing en specifieke wensen besproken.

2. Planning maken

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het opstellen van een realistische planning en een offerte op maat.

3. Verpakken en voorbereiden

Bij internationaal verhuizen is het zorgvuldig verpakken van je bezittingen erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je spullen goed worden ingepakt, zodat het risico op beschadigingen minimaal is.

4. Transport

Vervolgens regelen we het transport van je inboedel naar de nieuwe bestemming. Dit kan onder andere worden gedaan met verhuiswagens of een ander transportmiddel, afhankelijk van de bestemming.

5. Levering en uitpakken

Wanneer we op bestemming zijn aangekomen, helpen we bij het uitladen van bezittingen. Indien gewenst plaatsen we de meubels op de juiste plek en helpen we bij het uitpakken.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Waarom Verhuisbedrijf Noord?

Verhuizen naar het buitenland is een leuke en uitdagende ervaring. Wanneer je naar het buitenland gaat verhuizen, komt er een stuk meer kijken bij de voorbereiding en uitvoering van de verhuizing dan bij lokaal verhuizen. Zo kun je bijvoorbeeld niet al je spullen zelf verhuizen. Een verhuisbedrijf kan je helpen bij het plannen en organiseren van het proces.

Benieuwd naar de kosten? Vraag nu een gratis offerte aan

Ben je benieuwd naar de kosten van verhuizen naar het buitenland? Vraag hieronder eenvoudig en snel een gratis offerte aan en krijg een duidelijk beeld van de kosten. We zijn altijd transparant over de prijzen en je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Op basis van je specifieke verhuisbehoeften, de bestemming en de omvang van je inboedel maken wij een offerte op maat. Heb je vragen over internationaal verhuizen? Neem dan ook gerust contact op met onze experts!

  Veel gestelde vragen over verhuizen naar het buitenland:

  Wat een internationale verhuizing kost, hangt af van de afstand, de inboedel, de gekozen verhuisservices en meer. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis offerte aan.

  Je schakelt Verhuisbedrijf Noord in voor verhuizingen van of naar België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje of een ander Europees land.

  Hoe lang een verhuizing naar het buitenland duurt, hangt voornamelijk af van de afstand tussen de twee locaties. Hoe groter de afstand, hoe langer het transport kan duren. Als je voor Verhuisbedrijf Noord kiest, maken we een duidelijke planning en proberen we het hele proces binnen de gewenste tijd af te ronden.

  Ja, je spullen zijn tot een waarde van €50.000 verzekerd tijdens een internationale verhuizing.

  Naast internationale verhuizingen zijn we gespecialiseerd in lokale verhuizingen in Nederland, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast hebben we ervaring met ontruimingen, transport en opslag.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?