• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Appingedam

Verhuisbedrijf Appingedam

Een verhuizing zonder al te veel stress: ja, het kan echt! Wij zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van je nieuwe woning. Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf Appingedam en biedt een professionele én goedkope verhuisservice. Met onze laagste prijsgarantie weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor het verhuizen van je inboedel.

Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen voor bedrijven en particulieren in Noord-Nederland. Hoe groot jouw inboedel ook is, wij zorgen ervoor dat deze veilig van A naar B komt!

Verhuisbedrijf regio Appingedam

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Appingedam en omstreken. Van het Centrum tot Eemskanaal: onze verhuizers hebben veel ervaring in het puntje van Groningen. We helpen je graag bij je verhuizing, maar je belt ons ook voor ontruimingen, opslag en transport. 

Wijken:

 • Appingedam-Centrum
 • Appingedam-Oost
 • Appingedam-West
 • Verspreide huizen Damsterdiep en Eemskanaal
 • Verspreide huizen ten noorden van het Damsterdiep
 • Verspreide huizen ten zuiden van Eemskanaal.

Postcodes:

 • 9900
 • 9901
 • 9902
 • 9903

Gecertificeerd verhuisbedrijf in Appingedam

Ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf, maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerde verhuisservice in het Noorden van Nederland. Wij werken uitsluitend met de beste verhuizers en brengen jouw spullen veilig van A naar B.

Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen. Wij willen het verhuisproces iets minder stressvol maken. Dit doen wij met onze snelle verhuizingen en handige inpakservice. We staan 24/7 voor je klaar en zijn ook beschikbaar voor spoedverhuizingen. En dit alles tegen een lage prijs!

Verhuisbedrijf Appingedam

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Wanneer je gaat verhuizen, moet je veel zaken regelen. Om het proces iets minder stressvol te maken, schakel je een verhuisbedrijf in. Professionele verhuizers zorgen ervoor dat jouw spullen veilig van A naar B worden vervoerd. Dus je hoeft zelf niet in de weer te gaan met zware dozen! Bovendien zijn al jouw spullen vergoed. Mocht er onderweg iets stuk gaan? Dan wordt dit netjes opgelost.

De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord beschikken daarnaast over alle nodige kennis en ervaring. Zij weten precies waar ze op moeten letten en hoe ze het beste om kunnen gaan met jouw dierbare spullen.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Wij zijn meer dan alleen een verhuisservice

Indien gewenst nemen we jouw hele verhuizing uit handen, inclusief handige inpakservice. Maar wij zijn meer dan een verhuisservice. Je schakelt ons ook in voor ontruimingen en transport. Dus wil je bijvoorbeeld je kantoor in Appingedam bezemschoon opleveren? Dan zorgen wij daarvoor! We bieden de volgende services:

Altijd de laagste prijs! Vraag een gratis offerte aan

Wil je een professioneel, maar goedkoop verhuisbedrijf in Appingedam inschakelen? Verhuisbedrijf Noord werkt met de laagste prijs garantie. Wij verhuizen jouw inboedel tegen de laagste prijs, maar bieden tegelijkertijd ook de beste service. Je kunt altijd rekenen op ervaren en vriendelijk personeel! Heb je ergens anders een lagere prijs ontvangen? Laat dit weten, want dan passen wij onze prijs direct aan. Vraag hieronder een gratis offerte aan en dan sturen wij een duidelijke prijsindicatie naar je op!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Appingedam:

  We kunnen niet zo 1-2-3 zeggen hoe lange en verhuizing in Appingedam duurt. Maar reken erop dat het in één dag klaar is!

  Wij zijn verzekerd tegen schade tot €50.000. Je spullen worden dus gewoon vergoed wanneer er iets beschadigt. 

  Zit je tussen twee woningen in? Of wil je je inboedel in delen verhuizen? Wij zijn een verhuisservice met opslagmogelijkheid. Je kunt je spullen dus tijdelijk bij ons opslaan.

  Wij bieden een speciale spoedservice voor verhuizingen die snel moeten worden uitgevoerd.

  Naast verhuizen helpen we je indien gewenst bij het in- en uitpakken van spullen en het (de)monteren van meubels. Ook kun je ons inschakelen voor ontruimen en transport.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?