Verhuisbedrijf Appingedam

Een verhuizing zonder al te veel stress: ja, het kan echt! Wij zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van je nieuwe woning. Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf Appingedam en biedt een professionele én goedkope verhuisservice. Met onze laagste prijsgarantie weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor het verhuizen van je inboedel.

Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen voor bedrijven en particulieren in Noord-Nederland. Hoe groot jouw inboedel ook is, wij zorgen ervoor dat deze veilig van A naar B komt!

Verhuisbedrijf regio Appingedam

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Appingedam en omstreken. Van het Centrum tot Eemskanaal: onze verhuizers hebben veel ervaring in het puntje van Groningen. We helpen je graag bij je verhuizing, maar je belt ons ook voor ontruimingen, opslag en transport. 

Wijken:

 • Appingedam-Centrum
 • Appingedam-Oost
 • Appingedam-West
 • Verspreide huizen Damsterdiep en Eemskanaal
 • Verspreide huizen ten noorden van het Damsterdiep
 • Verspreide huizen ten zuiden van Eemskanaal.

Postcodes:

 • 9900
 • 9901
 • 9902
 • 9903

Gecertificeerd verhuisbedrijf in Appingedam

Ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf, maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerde verhuisservice in het Noorden van Nederland. Wij werken uitsluitend met de beste verhuizers en brengen jouw spullen veilig van A naar B.

Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen. Wij willen het verhuisproces iets minder stressvol maken. Dit doen wij met onze snelle verhuizingen en handige inpakservice. We staan 24/7 voor je klaar en zijn ook beschikbaar voor spoedverhuizingen. En dit alles tegen een lage prijs!

Verhuisbedrijf Appingedam

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Wanneer je gaat verhuizen, moet je veel zaken regelen. Om het proces iets minder stressvol te maken, schakel je een verhuisbedrijf in. Professionele verhuizers zorgen ervoor dat jouw spullen veilig van A naar B worden vervoerd. Dus je hoeft zelf niet in de weer te gaan met zware dozen! Bovendien zijn al jouw spullen vergoed. Mocht er onderweg iets stuk gaan? Dan wordt dit netjes opgelost.

De verhuizers van Verhuisbedrijf Noord beschikken daarnaast over alle nodige kennis en ervaring. Zij weten precies waar ze op moeten letten en hoe ze het beste om kunnen gaan met jouw dierbare spullen.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Wij zijn meer dan alleen een verhuisservice

Indien gewenst nemen we jouw hele verhuizing uit handen, inclusief handige inpakservice. Maar wij zijn meer dan een verhuisservice. Je schakelt ons ook in voor ontruimingen en transport. Dus wil je bijvoorbeeld je kantoor in Appingedam bezemschoon opleveren? Dan zorgen wij daarvoor! We bieden de volgende services:

Altijd de laagste prijs! Vraag een gratis offerte aan

Wil je een professioneel, maar goedkoop verhuisbedrijf in Appingedam inschakelen? Verhuisbedrijf Noord werkt met de laagste prijs garantie. Wij verhuizen jouw inboedel tegen de laagste prijs, maar bieden tegelijkertijd ook de beste service. Je kunt altijd rekenen op ervaren en vriendelijk personeel! Heb je ergens anders een lagere prijs ontvangen? Laat dit weten, want dan passen wij onze prijs direct aan. Vraag hieronder een gratis offerte aan en dan sturen wij een duidelijke prijsindicatie naar je op!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Appingedam:

  We kunnen niet zo 1-2-3 zeggen hoe lange en verhuizing in Appingedam duurt. Maar reken erop dat het in één dag klaar is!

  Wij zijn verzekerd tegen schade tot €50.000. Je spullen worden dus gewoon vergoed wanneer er iets beschadigt. 

  Zit je tussen twee woningen in? Of wil je je inboedel in delen verhuizen? Wij zijn een verhuisservice met opslagmogelijkheid. Je kunt je spullen dus tijdelijk bij ons opslaan.

  Wij bieden een speciale spoedservice voor verhuizingen die snel moeten worden uitgevoerd.

  Naast verhuizen helpen we je indien gewenst bij het in- en uitpakken van spullen en het (de)monteren van meubels. Ook kun je ons inschakelen voor ontruimen en transport.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?