• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

Verhuizen op latere leeftijd kan best een uitdaging zijn. Want wat neem je nu mee naar een kleinere seniorenwoning? En hoe ga je alles vervoeren? Of het nu gaat om een verhuizing naar een kleinere woning, een seniorenwoning, of een verzorgingshuis, wij bieden een seniorenverhuizing op maat. Onze vriendelijke verhuizers helpen bij het inpakken, organiseren, vervoeren en uitpakken van je bezittingen. Uiteraard gaan wij met grote zorgvuldigheid met je spullen om en zorgen ervoor dat je inboedel veilig van A naar B komt.

Een stressvrije overgang: seniorenverhuizing op maat

Een senioren verhuizing vergt een andere aanpak dan een gewone verhuizing. Wanneer je van een grote woning naar een klein appartement of een verzorgingshuis verhuist, kun je waarschijnlijk niet je hele inboedel meenemen. Daarom is het belangrijk om een selectie te maken. Welke bezittingen neem je mee en wat kan achterblijven?

Verhuisbedrijf Noord helpt je bij het verhuizen van je inboedel naar verschillende plekken. We brengen je persoonlijke bezittingen naar de nieuwe woning en brengen overblijvende spullen naar andere locaties, zoals de kringloop of de vuilstort. We gaan dus meerdere locaties bij langs om alle spullen de juiste plek te geven. Bovendien bieden we altijd seniorenverhuizingen op maat, in heel Nederland.

Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Noord zorgt voor een zorgeloze verhuizing

We proberen de senioren verhuizing zo stressvrij en comfortabel te maken. Indien gewenst nemen we alle verhuistaken uit handen: van het inpakken van spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie. Ook beschikken we over alle benodigde verhuismaterialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verhuisdozen van ons te lenen, maar ook zetten we indien nodig een verhuislift in. Dit is handig aangezien seniorenverhuizingen vaak plaatsvinden op een hogere verdieping.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

De specialist in het Noorden van NL

Of je nu een verhuisbedrijf in Groningen, Friesland of in Drenthe zoekt, wij zijn actief in het hele noorden van het land. De meeste seniorenverhuizingen vinden plaats in dezelfde stad of dorp, maar ook als je naar een hele andere plaats in het land verhuist helpen we je graag. Ons team is goed opgeleid en heeft jarenlange ervaring met senioren verhuizingen. We brengen de bezittingen snel naar de juiste locaties en spullen zijn altijd verzekerd. Dus mocht er wel eens iets beschadigen, dan wordt dit gewoon vergoed.

Hoeveel kost een seniorenverhuizing? Ontdek onze lage prijzen

Hoeveel een seniorenverhuizing kost, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de inboedel, de afstand tussen de verschillende locaties en de gekozen verhuisservice. Bij Verhuisbedrijf Noord streven we ernaar om altijd de laagste prijs te bieden. We bieden zelfs een speciale laagste prijsgarantie. Heb je ergens anders een lagere offerte ontvangen? Wij passen de prijs direct aan. Benieuwd wat je precies betaalt voor een seniorenverhuizing? Vraag hieronder een gratis offerte aan of neem contact op.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over seniorenverhuizingen:

  Ja, Verhuisbedrijf Noord biedt een speciale in- en uitpakservice. Onze verhuizers helpen indien gewenst ook bij het (de)monteren van meubels.

  Naast transport bieden we ook tijdelijke opslag voor bezittingen. Dit is handig voor als je tijdelijk in een tussenwoning zit waar je je volledige inboedel niet kunt opslaan.

  Naast senioren verhuizingen bieden onze verhuizers ook hulp bij het ontruimen en opleveren van een seniorenwoning of kamer in een zorginstelling.

  Ja, we zijn verzekerd. Mocht er tijdens de verhuizing iets beschadigen, dan worden deze spullen tot een waarde van €50.000 vergoed.

  Onze verhuizers proberen alle verhuizingen in één dag af te ronden.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?