Seniorenverhuizing

Verhuizen op latere leeftijd kan best een uitdaging zijn. Want wat neem je nu mee naar een kleinere seniorenwoning? En hoe ga je alles vervoeren? Of het nu gaat om een verhuizing naar een kleinere woning, een seniorenwoning, of een verzorgingshuis, wij bieden een seniorenverhuizing op maat. Onze vriendelijke verhuizers helpen bij het inpakken, organiseren, vervoeren en uitpakken van je bezittingen. Uiteraard gaan wij met grote zorgvuldigheid met je spullen om en zorgen ervoor dat je inboedel veilig van A naar B komt.

Een stressvrije overgang: seniorenverhuizing op maat

Een senioren verhuizing vergt een andere aanpak dan een gewone verhuizing. Wanneer je van een grote woning naar een klein appartement of een verzorgingshuis verhuist, kun je waarschijnlijk niet je hele inboedel meenemen. Daarom is het belangrijk om een selectie te maken. Welke bezittingen neem je mee en wat kan achterblijven?

Verhuisbedrijf Noord helpt je bij het verhuizen van je inboedel naar verschillende plekken. We brengen je persoonlijke bezittingen naar de nieuwe woning en brengen overblijvende spullen naar andere locaties, zoals de kringloop of de vuilstort. We gaan dus meerdere locaties bij langs om alle spullen de juiste plek te geven. Bovendien bieden we altijd seniorenverhuizingen op maat, in heel Nederland.

Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Noord zorgt voor een zorgeloze verhuizing

We proberen de senioren verhuizing zo stressvrij en comfortabel te maken. Indien gewenst nemen we alle verhuistaken uit handen: van het inpakken van spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie. Ook beschikken we over alle benodigde verhuismaterialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verhuisdozen van ons te lenen, maar ook zetten we indien nodig een verhuislift in. Dit is handig aangezien seniorenverhuizingen vaak plaatsvinden op een hogere verdieping.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

De specialist in het Noorden van NL

Of je nu een verhuisbedrijf in Groningen, Friesland of in Drenthe zoekt, wij zijn actief in het hele noorden van het land. De meeste seniorenverhuizingen vinden plaats in dezelfde stad of dorp, maar ook als je naar een hele andere plaats in het land verhuist helpen we je graag. Ons team is goed opgeleid en heeft jarenlange ervaring met senioren verhuizingen. We brengen de bezittingen snel naar de juiste locaties en spullen zijn altijd verzekerd. Dus mocht er wel eens iets beschadigen, dan wordt dit gewoon vergoed.

Hoeveel kost een seniorenverhuizing? Ontdek onze lage prijzen

Hoeveel een seniorenverhuizing kost, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de inboedel, de afstand tussen de verschillende locaties en de gekozen verhuisservice. Bij Verhuisbedrijf Noord streven we ernaar om altijd de laagste prijs te bieden. We bieden zelfs een speciale laagste prijsgarantie. Heb je ergens anders een lagere offerte ontvangen? Wij passen de prijs direct aan. Benieuwd wat je precies betaalt voor een seniorenverhuizing? Vraag hieronder een gratis offerte aan of neem contact op.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over seniorenverhuizingen:

  Ja, Verhuisbedrijf Noord biedt een speciale in- en uitpakservice. Onze verhuizers helpen indien gewenst ook bij het (de)monteren van meubels.

  Naast transport bieden we ook tijdelijke opslag voor bezittingen. Dit is handig voor als je tijdelijk in een tussenwoning zit waar je je volledige inboedel niet kunt opslaan.

  Naast senioren verhuizingen bieden onze verhuizers ook hulp bij het ontruimen en opleveren van een seniorenwoning of kamer in een zorginstelling.

  Ja, we zijn verzekerd. Mocht er tijdens de verhuizing iets beschadigen, dan worden deze spullen tot een waarde van €50.000 vergoed.

  Onze verhuizers proberen alle verhuizingen in één dag af te ronden.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?