• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Ga je verhuizen naar het buitenland? De start van een nieuw avontuur! Je bent volop bezig met het regelen van de praktische zaken; want er valt nu eenmaal veel te regelen wanneer je naar het buitenland vertrekt. Heb je al een verhuisbedrijf gevonden? Je schakelt Verhuisbedrijf Noord niet alleen in voor verhuizingen in Friesland, Drenthe en Groningen, maar ook zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Of je nu naar België, Duitsland of Spanje vertrekt; wij helpen je bij een stressvrije verhuizing naar je nieuwe droomhuis!

Zorgeloos verhuizen naar België, Frankrijk of Duitsland

Verhuizen naar het buitenland is leuk, maar ook spannend! Of je nu gaat emigreren of tijdelijk in een ander land gaat wonen voor werk of studie, er zijn een hoop zaken die je moet regelen. Het is belangrijk dat je een professioneel verhuisbedrijf inschakelt voor het vervoeren van je spullen. Verhuisbedrijf Noord werkt met de beste verhuizers en heeft ervaring met internationale verhuizingen binnen Europa.

Ook als je plannen hebt om binnenkort weer terug naar Nederland te verhuizen, helpen onze verhuizers je graag. We komen op de afgesproken tijd en plek om je bezittingen terug te verhuizen.

Dit zijn landen waar we heen verhuizen:

 • België
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Zwitserland
 • Oostenrijk
Internationale verhuizing

Hoe werkt een internationale verhuizing?

Een internationale verhuizing is anders dan een lokale verhuizing en vergt een goede voorbereiding. Bij ons ontvang je altijd een verhuizing op maat. Dit betekent dat we aan de hand van jouw wensen een realistische planning maken. We bespreken allereerst de verhuisdatum, de bestemming en de omvang van jouw inboedel. Vervolgens maken wij een realistische planning en ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat.

Indien gewenst helpen we je bij het in- en uitpakken van je bezittingen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jouw items zorgvuldig worden verpakt. Zo is de kans op schade minimaal!

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Ook voor zakelijke verhuizingen naar het buitenland

Of je nu naar je droomhuis in het buitenland verhuist of met je bedrijf de grens over gaat: wij zijn zowel gespecialiseerd in particuliere als zakelijke verhuizingen. We behandelen jouw bezittingen altijd met de grootste zorg. Bovendien schakel je ons ook in voor andere diensten, zoals ontruimingen en transport. Een andere handige verhuisservice van Verhuisbedrijf Noord is tijdelijke opslag van je inboedel. Dit is handig voor als je je inboedel niet in één keer wilt of kunt verhuizen.

In 2 minuten een gratis verhuisofferte

Zoek je een professioneel verhuisbedrijf voor jouw verhuizing naar Duitsland, België, Frankrijk of een ander Europees land? Vraag hieronder een gratis offerte aan en krijg een duidelijk beeld van de kosten. Heb je vragen over een internationale verhuizing? Stel ze gerust aan ons. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe avontuur goed begint!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over internationale verhuizing:

  Ben je benieuwd naar de kosten? Wat een internationale verhuizing kost, hangt af van de afstand tussen de locaties en de grootte van jouw inboedel. Ook extra verhuisservices, zoals tijdelijke opslag en in- en uitpakken hebben invloed op de prijs. Vraag een gratis offerte aan en ontvang deze nog binnen 24 uur.

  Aangezien onze verhuizers jarenlange ervaring hebben, is de kans op schade minimaal. Mocht er toch iets beschadigen? Tijdens een verhuizing naar het buitenland zijn jouw spullen en meubels verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Hoe lang een verhuizing naar het buitenland duurt, hangt af van de locatie waar je heen verhuist. Een verhuizing naar Spanje kost natuurlijk meer tijd dan verhuizen naar ons buurland België. We maken van tevoren altijd een realistische planning.

  Het is mogelijk om je bezittingen tijdelijk te laten opslaan in een van onze opslagfaciliteiten. Dit is handig voor als je in delen gaat verhuizen of je inboedel niet in één keer wilt verhuizen.

  We verhuizen naar vrijwel alle landen binnen Europa, waaronder België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?