• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Ga je verhuizen naar het buitenland? De start van een nieuw avontuur! Je bent volop bezig met het regelen van de praktische zaken; want er valt nu eenmaal veel te regelen wanneer je naar het buitenland vertrekt. Heb je al een verhuisbedrijf gevonden? Je schakelt Verhuisbedrijf Noord niet alleen in voor verhuizingen in Friesland, Drenthe en Groningen, maar ook zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Of je nu naar België, Duitsland of Spanje vertrekt; wij helpen je bij een stressvrije verhuizing naar je nieuwe droomhuis!

Zorgeloos verhuizen naar België, Frankrijk of Duitsland

Verhuizen naar het buitenland is leuk, maar ook spannend! Of je nu gaat emigreren of tijdelijk in een ander land gaat wonen voor werk of studie, er zijn een hoop zaken die je moet regelen. Het is belangrijk dat je een professioneel verhuisbedrijf inschakelt voor het vervoeren van je spullen. Verhuisbedrijf Noord werkt met de beste verhuizers en heeft ervaring met internationale verhuizingen binnen Europa.

Ook als je plannen hebt om binnenkort weer terug naar Nederland te verhuizen, helpen onze verhuizers je graag. We komen op de afgesproken tijd en plek om je bezittingen terug te verhuizen.

Dit zijn landen waar we heen verhuizen:

 • België
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Zwitserland
 • Oostenrijk
Internationale verhuizing

Hoe werkt een internationale verhuizing?

Een internationale verhuizing is anders dan een lokale verhuizing en vergt een goede voorbereiding. Bij ons ontvang je altijd een verhuizing op maat. Dit betekent dat we aan de hand van jouw wensen een realistische planning maken. We bespreken allereerst de verhuisdatum, de bestemming en de omvang van jouw inboedel. Vervolgens maken wij een realistische planning en ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat.

Indien gewenst helpen we je bij het in- en uitpakken van je bezittingen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jouw items zorgvuldig worden verpakt. Zo is de kans op schade minimaal!

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Ook voor zakelijke verhuizingen naar het buitenland

Of je nu naar je droomhuis in het buitenland verhuist of met je bedrijf de grens over gaat: wij zijn zowel gespecialiseerd in particuliere als zakelijke verhuizingen. We behandelen jouw bezittingen altijd met de grootste zorg. Bovendien schakel je ons ook in voor andere diensten, zoals ontruimingen en transport. Een andere handige verhuisservice van Verhuisbedrijf Noord is tijdelijke opslag van je inboedel. Dit is handig voor als je je inboedel niet in één keer wilt of kunt verhuizen.

In 2 minuten een gratis verhuisofferte

Zoek je een professioneel verhuisbedrijf voor jouw verhuizing naar Duitsland, België, Frankrijk of een ander Europees land? Vraag hieronder een gratis offerte aan en krijg een duidelijk beeld van de kosten. Heb je vragen over een internationale verhuizing? Stel ze gerust aan ons. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe avontuur goed begint!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over internationale verhuizing:

  Ben je benieuwd naar de kosten? Wat een internationale verhuizing kost, hangt af van de afstand tussen de locaties en de grootte van jouw inboedel. Ook extra verhuisservices, zoals tijdelijke opslag en in- en uitpakken hebben invloed op de prijs. Vraag een gratis offerte aan en ontvang deze nog binnen 24 uur.

  Aangezien onze verhuizers jarenlange ervaring hebben, is de kans op schade minimaal. Mocht er toch iets beschadigen? Tijdens een verhuizing naar het buitenland zijn jouw spullen en meubels verzekerd tot een waarde van €50.000.

  Hoe lang een verhuizing naar het buitenland duurt, hangt af van de locatie waar je heen verhuist. Een verhuizing naar Spanje kost natuurlijk meer tijd dan verhuizen naar ons buurland België. We maken van tevoren altijd een realistische planning.

  Het is mogelijk om je bezittingen tijdelijk te laten opslaan in een van onze opslagfaciliteiten. Dit is handig voor als je in delen gaat verhuizen of je inboedel niet in één keer wilt verhuizen.

  We verhuizen naar vrijwel alle landen binnen Europa, waaronder België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?