Kantoorverhuizing

Ga je verhuizen naar een ander pand? Of misschien verhuis je naar een andere verdieping? Een kantoorverhuizing kan een uitdagende klus zijn. Helemaal als je alles zo snel mogelijk wilt regelen. Het inpakken en transporteren van een volledig kantoor, inclusief apparatuur, meubilair en belangrijke documenten vergt een goede aanpak.

Verhuisbedrijf Noord verzorgt al jarenlang kantoorverhuizingen in Noord-Nederland. Ook als je naar een andere locatie in Nederland wilt verhuizen, helpen we je graag. We zorgen ervoor dat jouw zakelijke verhuizing soepel en snel verloopt

Expert in kantoorverhuizing in Noord-Nederland

Je wilt natuurlijk dat een zakelijke verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. Het liefst ook nog zonder al te veel stress. Verhuisbedrijf Noord beschikt over de expertise en middelen om jouw kantoorverhuizing zo soepel mogelijk te laten verhuizen. Onze verhuizers zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in Groningen, Friesland en Drenthe. We bieden bovendien de laagste prijsgarantie!

Kantoorverhuizing

Onze werkwijze bij kantoorverhuizing

Bij een kantoorverhuizing komt veel kijken. Of je nu een groot of een klein kantoor hebt, iedere verhuizing vergt een andere aanpak. Bij Verhuisbedrijf Noord maken we voor iedere klant een realistische planning. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en zorgen we ervoor dat de verhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt, voor jou en je medewerkers.

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Iedere kantoorverhuizing start met een goede voorbereiding. We komen langs om de inboedel te inventariseren en bespreken jouw wensen en behoeften. Zo hebben we het bijvoorbeeld over wanneer de verhuizing plaats moet vinden en of je kantoor tijdens de verhuizing bereikbaar moet blijven of niet.

2. Samen een realistische planning maken

Dan gaan we aan de slag met het maken van een realistische planning. Het is belangrijk dat je werknemers van tevoren op de hoogte worden gebracht over de verhuizing en zo indien mogelijk mee kunnen helpen met inpakken. Bovendien is het ook mogelijk om in fases te verhuizen. Zo blijft jouw kantoor nog bereikbaar tijdens de verhuizing.

3. De kantoorverhuizing uitvoeren

Na het bespreken van jouw wensen en het maken van een realistische planning kan het verhuisproces beginnen. Indien gewenst helpen we met het inpakken en (de)monteren van meubels. We komen op de afgesproken dag en tijd bij je langs om de gehele inboedel te transporteren naar de nieuwe locatie. Dit kan binnen hetzelfde pand zijn, maar ook een externe locatie.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Verhuizing zonder stress met Verhuisbedrijf Noord

Een kantoorverhuizing kan uitdagingen met zich meebrengen. Niet alleen moeten alle spullen netjes worden ingepakt, deze moeten ook veilig en verantwoord worden vervoerd naar de nieuwe locatie. Ook belangrijke documenten mogen natuurlijk niet zoek raken. Het uitbesteden van een verhuizing van het kantoor brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo bespaart het jou en je medewerkers een hoop tijd, zodat jullie weer snel aan de slag kunnen met het runnen van een succesvol bedrijf.

Altijd de laagste prijs: vraag vrijblijvend een offerte aan

Steeds meer mensen kiezen voor het uitbesteden van een kantoorverhuizing aan een professioneel verhuisbedrijf. Ben je op zoek naar een gecertificeerde, maar voordelige verhuisservice in het Noorden van Nederland? Verhuisbedrijf Noord biedt de laagste prijsgarantie! Je betaalt dus nooit te veel voor je verhuizing van of naar Noord-Nederland. Maak je geen zorgen over verborgen kosten. We zijn altijd transparant over onze prijs. Bovendien zijn er zelfs spoedverhuizingen mogelijk. Vraag hieronder snel en eenvoudig een gratis offerte aan en ontvang binnen 24 uur een duidelijke offerte.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over kantoorverhuizing:

  De kosten van een kantoorverhuizing zijn afhankelijk van de grootte van uw inboedel en de afstand tussen beide locaties. Daarnaast heeft het gebruik van verhuismaterialen ook invloed op de prijs. Benieuwd naar de prijzen van een verhuizing? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  We bieden een speciale in- en uitpakservice zodat we je extra kunnen ondersteunen tijdens de verhuizing. Ook (de)monteren we meubels op de oude en nieuwe locatie indien gewenst.

  Een verhuizing van het kantoor uitbesteden is snel en efficiënt. Een verhuisbedrijf beschikt over alle juiste apparatuur en materialen om de verhuizing soepel uit te voeren. Bovendien zijn alle spullen altijd verzekerd.

  Hoeveel tijd een verhuizing in beslag neemt, is afhankelijk van de afstand tussen de twee locaties en de grootte van de inboedel. Meestal ronden wij een kantoorverhuizing in één dag af.

  Het is mogelijk om spullen tijdelijk in onze opslag op te slaan. Dit is handig voor als je alle spullen niet in één keer kunt of wilt verhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?