• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Kantoorverhuizing

Kantoorverhuizing

Ga je verhuizen naar een ander pand? Of misschien verhuis je naar een andere verdieping? Een kantoorverhuizing kan een uitdagende klus zijn. Helemaal als je alles zo snel mogelijk wilt regelen. Het inpakken en transporteren van een volledig kantoor, inclusief apparatuur, meubilair en belangrijke documenten vergt een goede aanpak.

Verhuisbedrijf Noord verzorgt al jarenlang kantoorverhuizingen in Noord-Nederland. Ook als je naar een andere locatie in Nederland wilt verhuizen, helpen we je graag. We zorgen ervoor dat jouw zakelijke verhuizing soepel en snel verloopt

Expert in kantoorverhuizing in Noord-Nederland

Je wilt natuurlijk dat een zakelijke verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. Het liefst ook nog zonder al te veel stress. Verhuisbedrijf Noord beschikt over de expertise en middelen om jouw kantoorverhuizing zo soepel mogelijk te laten verhuizen. Onze verhuizers zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in Groningen, Friesland en Drenthe. We bieden bovendien de laagste prijsgarantie!

Kantoorverhuizing

Onze werkwijze bij kantoorverhuizing

Bij een kantoorverhuizing komt veel kijken. Of je nu een groot of een klein kantoor hebt, iedere verhuizing vergt een andere aanpak. Bij Verhuisbedrijf Noord maken we voor iedere klant een realistische planning. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en zorgen we ervoor dat de verhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt, voor jou en je medewerkers.

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Iedere kantoorverhuizing start met een goede voorbereiding. We komen langs om de inboedel te inventariseren en bespreken jouw wensen en behoeften. Zo hebben we het bijvoorbeeld over wanneer de verhuizing plaats moet vinden en of je kantoor tijdens de verhuizing bereikbaar moet blijven of niet.

2. Samen een realistische planning maken

Dan gaan we aan de slag met het maken van een realistische planning. Het is belangrijk dat je werknemers van tevoren op de hoogte worden gebracht over de verhuizing en zo indien mogelijk mee kunnen helpen met inpakken. Bovendien is het ook mogelijk om in fases te verhuizen. Zo blijft jouw kantoor nog bereikbaar tijdens de verhuizing.

3. De kantoorverhuizing uitvoeren

Na het bespreken van jouw wensen en het maken van een realistische planning kan het verhuisproces beginnen. Indien gewenst helpen we met het inpakken en (de)monteren van meubels. We komen op de afgesproken dag en tijd bij je langs om de gehele inboedel te transporteren naar de nieuwe locatie. Dit kan binnen hetzelfde pand zijn, maar ook een externe locatie.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Verhuizing zonder stress met Verhuisbedrijf Noord

Een kantoorverhuizing kan uitdagingen met zich meebrengen. Niet alleen moeten alle spullen netjes worden ingepakt, deze moeten ook veilig en verantwoord worden vervoerd naar de nieuwe locatie. Ook belangrijke documenten mogen natuurlijk niet zoek raken. Het uitbesteden van een verhuizing van het kantoor brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo bespaart het jou en je medewerkers een hoop tijd, zodat jullie weer snel aan de slag kunnen met het runnen van een succesvol bedrijf.

Altijd de laagste prijs: vraag vrijblijvend een offerte aan

Steeds meer mensen kiezen voor het uitbesteden van een kantoorverhuizing aan een professioneel verhuisbedrijf. Ben je op zoek naar een gecertificeerde, maar voordelige verhuisservice in het Noorden van Nederland? Verhuisbedrijf Noord biedt de laagste prijsgarantie! Je betaalt dus nooit te veel voor je verhuizing van of naar Noord-Nederland. Maak je geen zorgen over verborgen kosten. We zijn altijd transparant over onze prijs. Bovendien zijn er zelfs spoedverhuizingen mogelijk. Vraag hieronder snel en eenvoudig een gratis offerte aan en ontvang binnen 24 uur een duidelijke offerte.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over kantoorverhuizing:

  De kosten van een kantoorverhuizing zijn afhankelijk van de grootte van uw inboedel en de afstand tussen beide locaties. Daarnaast heeft het gebruik van verhuismaterialen ook invloed op de prijs. Benieuwd naar de prijzen van een verhuizing? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  We bieden een speciale in- en uitpakservice zodat we je extra kunnen ondersteunen tijdens de verhuizing. Ook (de)monteren we meubels op de oude en nieuwe locatie indien gewenst.

  Een verhuizing van het kantoor uitbesteden is snel en efficiënt. Een verhuisbedrijf beschikt over alle juiste apparatuur en materialen om de verhuizing soepel uit te voeren. Bovendien zijn alle spullen altijd verzekerd.

  Hoeveel tijd een verhuizing in beslag neemt, is afhankelijk van de afstand tussen de twee locaties en de grootte van de inboedel. Meestal ronden wij een kantoorverhuizing in één dag af.

  Het is mogelijk om spullen tijdelijk in onze opslag op te slaan. Dit is handig voor als je alle spullen niet in één keer kunt of wilt verhuizen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?