• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf Hoogezand

Verhuisbedrijf Hoogezand

Wil je snel en goedkoop verhuizen van of naar Hoogezand? Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf Hoogezand en is gespecialiseerd in het verzorgen van efficiënte verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Met jarenlange ervaring en een team van goed opgeleide verhuizers, staan wij garant voor een soepele verhuiservaring zonder stress!

Verhuisbedrijf regio Hoogezand

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Hoogezand en omstreken. Onze verhuizers zijn regelmatig te vinden in Hoogezand. We helpen je graag bij je verhuizing, maar je schakelt ons ook in voor ontruimingenopslag en transport.

Wijken:

 • Foxham
 • Hoogezand-Noord
 • Hoogezand-Zuid
 • Kalkwijk

Postcodes:

 • 9600
 • 9601
 • 9602
 • 9603

Professioneel verhuisbedrijf in Hoogezand

Of het nu gaat om een lokale verhuizing binnen Hoogezand of een verhuizing naar een andere stad, we zorgen voor een op maat verhuisoplossing die precies aansluit bij jouw behoeften en budget. We begrijpen dat verhuizen best stressvol kan zijn, daarom bieden we een uitgebreid scala aan verhuisdiensten, waaronder inpakken, demonteren en monteren van meubels, transport en meer. Zo zorgen we ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt!

Verhuisbedrijf Hoogezand

Efficiënt en snel verhuizen van of naar Hoogezand

Wanneer je gaat verhuizen, wil je uiteraard dat dit zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Hier kunnen onze verhuizers je bij helpen! Indien gewenst nemen we de gehele verhuizing uit handen: van inpakken tot uitpakken. Of het nu om een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing gaat: wij zorgen voor een soepele verhuiservaring. Ons team werkt efficiënt samen en garandeert dat de verhuizing binnen de afgesproken tijd wordt voltooid. Zo kun je snel genieten van je nieuwe woning!

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Waarom een verhuisservice inschakelen?

Een verhuizing kan best uitdagend zijn. Er zijn namelijk een hele hoop zaken die je moet regelen. Dan hebben we het nog niet eens over eventuele logistieke uitdagingen gehad. Het inschakelen van een professionele verhuisservice zoals Verhuisbedrijf Noord biedt veel voordelen.

Ervaren verhuizers

Onze ervaren verhuizers beschikken over de nodige expertise en ervaring om de verhuizing van of naar Hoogezand soepel en efficiënt te laten verlopen. Ze zijn goed opgeleid en weten precies hoe zij de verhuiswagen het beste kunnen inladen. Zo kun jij je concentreren op andere belangrijke aspecten van je verhuizing.

Alle juiste materialen

Van verhuiswagens tot inpakmaterialen: een professioneel verhuisbedrijf beschikt over alle juiste apparatuur en materialen die nodig zijn om je bezittingen veilig te verpakken en te vervoeren. Je spullen zijn tijdens het transport goed beschermd en dit minimaliseert het risico op beschadigingen.

Je spullen zijn verzekerd

Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over eventuele schade. Wanneer je een gecertificeerd verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Noord inschakelt, zijn jouw spullen altijd verzekerd tot een waarde van 50.000 euro.

Verhuisbedrijf Hoogezand: ontdek de lage prijzen

Zoek je een betaalbaar verhuisbedrijf in Hoogezand? Ook dan zit je bij Verhuisbedrijf Noord goed! Wij werken namelijk met de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je altijd de beste prijs krijgt. Bij ons kun je rekenen op transparante en eerlijke prijzen; dus geen verborgen kosten. Ontdek zelf onze lage prijzen en vraag vandaag nog een gratis offerte aan. Laat ons je helpen bij jouw verhuizing van of naar Hoogezand!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Hoogezand:

  Verhuisbedrijf Noord biedt diverse verhuisdiensten waaronder transport, in- en uitpakken en (de)monteren van meubels. Ook kun je ons inschakelen voor een ontruiming.

  Het is mogelijk om een gratis offerte aan te vragen. Deze is uiteraard volledig vrijblijvend.

  Hoe lang een verhuizing duurt met een verhuisbedrijf in Hoogezand is voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen de locaties en de grootte van de inboedel. Wanneer je lokaal gaat verhuizen, kan de verhuizing vaak binnen één dag worden afgerond.

  Wij bieden ook een tijdelijke opslag voor je inboedel of een deel van je bezittingen. Handig voor als je tijdelijk in een tussenwoning zit.

  Aangezien wij werken met de beste verhuizers en hulpmiddelen is de kans op schade minimaal. Mocht dit wel gebeuren, dan wordt dit vergoed tot een waarde van €50.000.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?