Zakelijke verhuizing, waar moet je aan denken

Bij een zakelijke verhuizing gelden er andere belangen dan bij een particuliere verhuizing. Zo wil je zo kort mogelijk gesloten zijn en dus zullen de spullen zo snel mogelijk over verhuisd moeten worden. Door je op de juiste manier voor te bereiden voorkom je een hoop ellende en zorg je ervoor dat alles op een efficiënte wijze verhuisd wordt. Hieronder lees je een aantal tips over hoe je een zakelijke verhuizing zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. 

Bereid je goed voor!

Het is belangrijk dat je je op de juiste manier voorbereid, zeker wanneer het om een grote verhuizing gaat. Er zijn wellicht een aantal spullen die je zelf naar het nieuwe bedrijfspand wilt brengen. Maak een lijstje met alle items die verhuisd moeten worden. Categoriseer dit lijstje vervolgens. Zo kun je bijvoorbeeld een indeling maken op: waardevolle spullen, grote spullen, breekbare spullen zoals borden en glazen. Maak vervolgens een plan hoe je deze spullen wilt inpakken, bijvoorbeeld in verhuisdozen. Je zou eventueel de verhuisdozen nummers kunnen geven, zodat je alles makkelijk weer terug kunt vinden. Vervolgens is het belangrijk dat je alle documenten apart legt. 

Verhuisbedrijf inhuren

Het is een slim idee om een verhuisbedrijf in te huren, zeker wanneer het om een grote verhuizing gaat. In dit geval is een verhuiswagen handig en is het raadzaam om ook een chauffeur in te huren. Het voordeel hiervan is dat een chauffeur van een verhuisbedrijf ervaring heeft en precies weet wat er wel en niet moet gebeuren. De verhuizing is als het ware in zijn handen, zodat je er zelf verder geen omkijken naar hebt. Daarbij ben je verzekerd wanneer er eventueel iets misgaat. Het inhuren van een verhuisbedrijf neemt stress weg, bespaart energie en tijd en de spullen zijn in handen van vakkundige mensen met veel ervaring. 

Wat heb je nodig?

Er zijn verschillende dingen die je nodig hebt. Ten eerste is het handig om een aantal verhuisdozen te kopen. Kies voor sterke dozen, zodat je zeker weet dat alles erin blijft. Vervolgens zal je voor de grotere spullen pallets nodig hebben. Dit maakt het in- en uitladen een stuk makkelijker. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf? Schakel dan wel een erkend huisbedrijf in dat het keurmerk ‘Erkende Verhuizers’ heeft. In dit geval is het verhuisbedrijf aangesloten bij het keurmerk en ben je verzekerd tot een bedrag van € 100.000,- mocht er iets misgaan. 

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *