• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Waarom een verhuisbedrijf met opslag?

Ga je binnenkort verhuizen, maar kun je al je spullen (nog) niet meenemen? Verhuis je bijvoorbeeld naar een kleiner huis? Of verblijf je tijdelijk in een tussenwoning omdat je je droomhuis nog niet hebt gevonden? Dan is een verhuisbedrijf met opslag ideaal. Een verhuisservice helpt je niet alleen met het verhuizen van je inboedel, maar geeft je ook de mogelijkheid om je bezittingen tijdelijk op te slaan.

Maar wanneer is het handig om je inboedel op te slaan? En hoeveel kost het? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over een verhuisbedrijf met opslag.

Situaties waarin tijdelijke opslag handig is

Je denkt misschien: wanneer je gaat verhuizen, heb je toch geen opslag nodig? Maar toch is tijdelijke opslag in veel gevallen erg handig. Bijvoorbeeld als je in delen wilt verhuizen of als je niet alle spullen mee wilt nemen naar de nieuwe woning.

Dit zijn situaties waarin tijdelijke opslag van je inboedel erg handig is.

  • Wanneer je door een verbouwing in huis geen ruimte in huis hebt voor meubels en spullen.
  • Als je tijdelijk in een tussenwoning verblijft en je geen ruimte hebt voor (een deel van) je inboedel.
  • Wanneer je in etappes wilt verhuizen. Als je je spullen al hebt ingepakt en deze in de weg staan in je ‘oude’ huis.

Hoe je inboedel tijdelijk opslaan?

Tijdelijke opslag van je inboedel komt in veel gevallen van pas. Er zijn verschillende manieren waarop je je bezittingen kunt opslaan. Hebben vrienden of familie bijvoorbeeld nog wat ruimte op zolder of in de schuur over? Dan zou je een deel van je spullen hier kunnen stallen.

Gaat het echter om een groot aantal spullen of meubels? Of misschien wel je hele inboedel? Dan heb je vaak een grote ruimte nodig. Het is een optie om een garagebox te huren bij een bedrijf of woningcorporatie. Ook is selfstorage een mogelijkheid. Hierbij huur je een ruimte waar je zelf je spullen naartoe brengt. Je kunt tussendoor altijd bij je spullen en je bent zelf verantwoordelijk voor het transport.

Daarnaast kiezen veel mensen voor een verhuisbedrijf met tijdelijke opslag. Het bedrijf verzorgt dan je verhuizing, het transport en tijdelijke opslag.

 Verhuisbedrijf met opslag

Waarom een verhuisbedrijf met opslag?

Een verhuisbedrijf met opslag biedt meerdere voordelen. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat jouw spullen veilig worden opgeslagen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over diefstal of beschadigingen. Bovendien wordt zowel de opslag als het vervoer van en naar de opslaglocatie geregeld.

Daarnaast helpt een verhuisbedrijf je ook bij andere verhuisservices, zoals het in- en uitpakken van spullen. Je kunt de diensten van een verhuisservice gerust met elkaar combineren. Vaak is dit voordeliger dan het inhuren van verschillende partijen.

Voordelen tijdelijke opslag bij verhuisservice

  • Je spullen worden beveiligd
  • Transport wordt geregeld
  • Extra verhuisservices, zoals in- en uitpakken
  • Verhuizen en opslag met elkaar combineren

Kosten van een verhuisbedrijf met opslag

De kosten van een verhuisbedrijf met opslag zijn afhankelijk van verschillende factoren. Onder andere de grootte van de inboedel en hoe lang je je spullen wil opslaan, speelt mee bij het berekenen van de prijs. Zoek je een tijdelijke opslagplaats voor je inboedel? Verhuisbedrijf Noord biedt diverse opslagmogelijkheden. Of je nu je hele inboedel wilt laten opslaan of alleen enkele meubels: je kunt bij ons terecht. Je spullen zijn altijd veilig bij ons! Vraag een gratis offerte aan en ontdek onze lage tarieven.

    Hallo, hoe kunnen we je helpen?