_

Verhuisbedrijf in Winsum nodig?

Wij doen verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren.

_

Sta je op het punt om te verhuizen van of naar Winsum? Een professioneel verhuisbedrijf in Winsum kan je helpen om het hele proces soepel en stressvrij te laten verlopen. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing; groot of klein, Verhuisbedrijf Noord helpt je bij het veilig en efficiënt verhuizen van jouw inboedel. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met verhuizingen en garanderen een veilig en snel transport van jouw meubels en spullen.

_

Verhuisbedrijf Noord

_

Wil je een professioneel verhuisbedrijf in Winsum inschakelen, maar niet al te veel geld uitgeven? Met onze ervaren verhuizers en uitgebreide verhuisservice zijn wij dé partner die je nodig hebt voor het soepel laten verlopen van jouw verhuizing. En we bieden ook nog eens de laagste prijsgarantie! Je krijgt dus een top service tegen een scherpe prijs! Of het nu gaat om een lokale verhuizing binnen Winsum of een verhuizing naar een andere plaats in Nederland, wij brengen jouw inboedel veilig van A naar B.

Verhuizers met jarenlange ervaring

Het inhuren van een verhuisbedrijf kan je veel tijd besparen. Zo helpen onze verhuizers je indien gewenst met het in- en uitpakken van spullen. Zo kun jij je op andere belangrijke zaken richten. Daarnaast beschikt Verhuisbedrijf Noord over alle benodigde verhuismaterialen om de verhuizing zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we bijvoorbeeld een verhuislift; handig voor als je op de eerste of tweede verdieping woont.

Ook ontruimingen en opslag

Vele handen maken licht werk! We nemen jouw verhuizing graag uit handen, maar naast verhuizingen zijn wij ook gespecialiseerd in ontruimingen en transport. Dus wil je bijvoorbeeld graag een seniorenwoning laten leeghalen? Dan helpen we je hier graag bij. We zorgen ervoor dat het pand volledig leeg wordt opgeleverd en brengen spullen die je niet meer nodig hebt weg. We doen zowel ontruimingen en transport voor particulieren en bedrijven.  

_

Ontdek onze positieve reviews

_

Gebaseerd op 21 recensies
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te "ontruimen". En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden ... DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!
Herma Reijnen-Beltman
Herma Reijnen-Beltman
2023-03-08
Fantastisch bedrijf. Snel reactie. Kundig en vriendelijk personeel. Als je wil verhuizen raadt ik dit bedrijf aan
Jannie de Vries
Jannie de Vries
2023-01-29
KHS Verhuisbedrijf komt afspraken na; de medewerkers voeren het werk professioneel en netjes uit. De ontruiming van het huis was in no time klaar!
Wouter Veeman
Wouter Veeman
2022-12-22
Een erg leuke verhuizing gehad. De medewerkers werken hard en zijn goed gehumeurd, ook als het even tegenzit. Ze doen er alles aan om hun afspraken na te komen. Zeer aan te bevelen!
Laurie van der Molen
Laurie van der Molen
2022-12-06
Snel beschikbaar. Alles keurig en snel verhuisd. Zeer tevreden.
buffel0105
buffel0105
2022-10-27
Gisteren door deze jongens verhuist. Ik kan jullie dit bedrijf aanraden! Leuk en gezellig team; af en toe een geintje tussendoor, maar toch professioneel te werk gaan en alles schade vrij overgekomen ze werken niet alleen hard maar ook snel zorgvuldig en netjes nogmaals dank en mochten we weer verhuizen komen we hier weer🙏🏻🏆
Rachida El mouridi
Rachida El mouridi
2022-10-11
Super super harde werkers, hebben echt hun best gedaan om alles mee te nemen. Zeker aan te raden, heel rustige en lieve jongens.

_

Vraag Direct Een Offerte

De laagste prijs in Winsum

Ben je op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Winsum of omgeving? Onze verhuizers helpen je graag bij een soepele overgang naar je nieuwe woning. Aangezien we de laagste prijsgarantie bieden in heel Noord-Nederland betaal je nooit te veel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij de verhuizing van of naar Winsum!

Aanvraagformulier: