Verhuisbedrijf Winsum

Sta je op het punt om te verhuizen van of naar Winsum? Met meer dan 50 rijksmonumenten is Winsum een historische stad. Het werd zelfs tot mooiste dorp van Nederland uitgeroepen in 2020. Een professioneel verhuisbedrijf Winsum kan je helpen om het hele proces soepel en stressvrij te laten verlopen. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing; groot of klein, Verhuisbedrijf Noord helpt je bij het veilig en efficiënt verhuizen van jouw inboedel.

Verhuisbedrijf regio Winsum

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winsum. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jouw verhuizing van of naar het mooiste dorp van Nederland soepel verloopt.

Postcodes:

 • 8830
 • 8831
 • 9950

Gecertificeerd verhuisbedrijf Winsum en omgeving

Wil je een professioneel verhuisbedrijf in Winsum inschakelen, maar niet al te veel geld uitgeven? Met onze ervaren verhuizers en uitgebreide verhuisservice zijn wij dé partner die je nodig hebt voor het soepel laten verlopen van jouw verhuizing. We bieden ook nog eens de laagste prijsgarantie! Je krijgt dus een top service tegen een scherpe prijs! Of het nu gaat om een lokale verhuizing binnen Winsum of een verhuizing naar een andere plaats in Nederland, wij brengen jouw inboedel veilig van A naar B.

Verhuisbedrijf Winsum

Ervaren verhuizers met jarenlange ervaring

Het inhuren van een verhuisbedrijf kan je veel tijd besparen. Zo helpen onze verhuizers je indien gewenst met het in- en uitpakken van spullen. Zo kun jij je op andere belangrijke zaken richten. Daarnaast beschikt Verhuisbedrijf Noord over alle benodigde verhuismaterialen om de verhuizing zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we bijvoorbeeld een verhuislift; handig voor als je op de eerste of tweede verdieping woont.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Waarom voor Verhuisbedrijf Noord kiezen?

Met onze expertise, moderne verhuismaterialen en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat je verhuizing efficiënt en zonder stress verloopt. Maak je geen zorgen over eventuele schade; al jouw spullen zijn verzekerd! Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verhuizingen in het noorden van Nederland. We kennen alle lokale wegen en kunnen jouw inboedel snel transporteren. Bovendien verhuizen we niet alleen van en naar Winsum, maar ook we zijn ook actief in de rest van de provincie Groningen en Drenthe en Friesland.

De laagste prijs in Noord-Nederland: vraag een offerte aan!

Ben je op zoek naar een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winsum of omgeving? Onze verhuizers helpen je graag bij een soepele overgang naar je nieuwe woning. Aangezien we de laagste prijsgarantie bieden in heel Noord-Nederland betaal je nooit te veel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij de verhuizing van of naar Winsum!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Winsum:

  We adviseren om je verhuizing van of naar Winsum ruim op tijd te plannen; bij voorkeur maanden van tevoren. Dan is de kans namelijk groot dat we nog beschikbaar zijn op de gewenste verhuisdatum. Ga je binnenkort verhuizen, maar heb je nog geen verhuisbedrijf? Geen zorgen, ook dan kun je bij ons terecht.

  Ga je al snel verhuizen en zoek je een professioneel verhuisbedrijf? Wij zijn 24/7 beschikbaar en kunnen daarom ook spoedverhuizingen realiseren.

  We bieden indien gewenst ook opslagfaciliteiten voor je bezittingen en meubels.

  Omdat we uitsluitend werken met de beste verhuizers en hulpmiddelen is de kans op schade minimaal. Echter, wanneer er wel iets beschadigt, wordt dit vergoed tot een waarde van €50.000.

  Naast particuliere verhuizingen helpen we ook bij zakelijke verhuizingen. Daarnaast schakel je ons in voor ontruimingen, transport en opslag voor je spullen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?