Verhuisbedrijf Winsum

Sta je op het punt om te verhuizen van of naar Winsum? Met meer dan 50 rijksmonumenten is Winsum een historische stad. Het werd zelfs tot mooiste dorp van Nederland uitgeroepen in 2020. Een professioneel verhuisbedrijf Winsum kan je helpen om het hele proces soepel en stressvrij te laten verlopen. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing; groot of klein, Verhuisbedrijf Noord helpt je bij het veilig en efficiënt verhuizen van jouw inboedel.

Verhuisbedrijf regio Winsum

Verhuisbedrijf Noord is een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winsum. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jouw verhuizing van of naar het mooiste dorp van Nederland soepel verloopt.

Postcodes:

 • 8830
 • 8831
 • 9950

Gecertificeerd verhuisbedrijf Winsum en omgeving

Wil je een professioneel verhuisbedrijf in Winsum inschakelen, maar niet al te veel geld uitgeven? Met onze ervaren verhuizers en uitgebreide verhuisservice zijn wij dé partner die je nodig hebt voor het soepel laten verlopen van jouw verhuizing. We bieden ook nog eens de laagste prijsgarantie! Je krijgt dus een top service tegen een scherpe prijs! Of het nu gaat om een lokale verhuizing binnen Winsum of een verhuizing naar een andere plaats in Nederland, wij brengen jouw inboedel veilig van A naar B.

Verhuisbedrijf Winsum

Ervaren verhuizers met jarenlange ervaring

Het inhuren van een verhuisbedrijf kan je veel tijd besparen. Zo helpen onze verhuizers je indien gewenst met het in- en uitpakken van spullen. Zo kun jij je op andere belangrijke zaken richten. Daarnaast beschikt Verhuisbedrijf Noord over alle benodigde verhuismaterialen om de verhuizing zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we bijvoorbeeld een verhuislift; handig voor als je op de eerste of tweede verdieping woont.

Greet Schipper
Greet Schipper
2023-08-17
Aardige mensen, goede- en zorgvuldige verhuizers!
Theodoor de Jonge
Theodoor de Jonge
2023-07-17
Super goede ervaring vandaag met Herman en zijn collega. We zochten een flexibel verhuisbedrijf die zonder gedoe kon komen helpen met het verhuizen van m`n moeder. En dat deden ze, snel en netjes!
Isa Cigdem Hocuk
Isa Cigdem Hocuk
2023-06-01
Zeer professionele vriendelijke en meedenkende verhuisbedrijf. Van eigenaar tot de werknemers zijn erg behulpzaam en netjes. Je merkt echt dat het niet alleen om geld gaat maar dat je er een goed gevoel bij hebt en echt geholpen bent. Klanttevredenheid staat duidelijk voorop en tevreden waren wij zeker.
Judith Wendel
Judith Wendel
2023-05-20
Heel fijne verhuisjongens, rustig, bekwaam en met overzicht. Ze maakten er een goede verhuisdag van!
Jamelya Bolt
Jamelya Bolt
2023-05-06
Geweldige service. Medewerkers waren hartstikke vriendelijk en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Hele prettige samenwerking ervaren, een volgende keer zullen wij Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
Rick Boyer
Rick Boyer
2023-05-06
Top!!!
Hilde Meijer
Hilde Meijer
2023-04-18
Prima service, de medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt zorgvuldig met de spullen omgegaan. Een volgende keer zullen we Verhuisbedrijf Noord zeker weer inschakelen.
adri spelt
adri spelt
2023-04-03
Niets dan lof voor de mannen die vandaag onze piano hebben gedemonteerd en afgevoerd, en onze houtkachel van de eerste verdieping naar de begane grond hebben verplaatst! Vakkundig en heel prettig in de samenwerking.
Aldert van Buuren
Aldert van Buuren
2023-03-30
Deze verhuizers hebben het begrepen: snel reageren op vragen, meedenken, en nog een mooie prijs ook! Groningse nuchterheid die ons erg goed geholpen heeft met het verhuizen van onze moeder naar een zorginstelling, haar partner vervolgens naar een aanleunwoning en dan ook nog de sleutel ophalen om de flat die achter bleef te “ontruimen”. En wat denk je? Ze leveren de sleutel ook nog in bij de makelaar die de verkoop regelt van de flat (ook aangeraden door de verhuizer trouwens). Wat ook goed is om te vermelden: alles is geregeld op afstand, want de verhuizingen vonden plaats in omgeving Delfzijl, maar wij wonen in Deventer, is toch meer dan 2 uur rijden … DUS: topkerels, wij raden hun 100% aan!

Waarom voor Verhuisbedrijf Noord kiezen?

Met onze expertise, moderne verhuismaterialen en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat je verhuizing efficiënt en zonder stress verloopt. Maak je geen zorgen over eventuele schade; al jouw spullen zijn verzekerd! Verhuisbedrijf Noord is gespecialiseerd in verhuizingen in het noorden van Nederland. We kennen alle lokale wegen en kunnen jouw inboedel snel transporteren. Bovendien verhuizen we niet alleen van en naar Winsum, maar ook we zijn ook actief in de rest van de provincie Groningen en Drenthe en Friesland.

De laagste prijs in Noord-Nederland: vraag een offerte aan!

Ben je op zoek naar een gecertificeerd verhuisbedrijf in Winsum of omgeving? Onze verhuizers helpen je graag bij een soepele overgang naar je nieuwe woning. Aangezien we de laagste prijsgarantie bieden in heel Noord-Nederland betaal je nooit te veel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij de verhuizing van of naar Winsum!

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Adres (straat, huisnummer, postcode & plaats):

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over verhuisbedrijf Winsum:

  We adviseren om je verhuizing van of naar Winsum ruim op tijd te plannen; bij voorkeur maanden van tevoren. Dan is de kans namelijk groot dat we nog beschikbaar zijn op de gewenste verhuisdatum. Ga je binnenkort verhuizen, maar heb je nog geen verhuisbedrijf? Geen zorgen, ook dan kun je bij ons terecht.

  Ga je al snel verhuizen en zoek je een professioneel verhuisbedrijf? Wij zijn 24/7 beschikbaar en kunnen daarom ook spoedverhuizingen realiseren.

  We bieden indien gewenst ook opslagfaciliteiten voor je bezittingen en meubels.

  Omdat we uitsluitend werken met de beste verhuizers en hulpmiddelen is de kans op schade minimaal. Echter, wanneer er wel iets beschadigt, wordt dit vergoed tot een waarde van €50.000.

  Naast particuliere verhuizingen helpen we ook bij zakelijke verhuizingen. Daarnaast schakel je ons in voor ontruimingen, transport en opslag voor je spullen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?