• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Verhuisbedrijf inschakelen of zelf verhuizen?

Heb je net een woning gekocht? Of ga je verhuizen naar een andere huurwoning? Iedereen die wel eens is verhuisd, weet dat dit veel stress met zich mee kan brengen. Met behulp van familie, vrienden en een professioneel verhuisbedrijf kun je de verhuizing soepel en snel laten verlopen. Bij het plannen van een verhuizing is er een belangrijke keuze die je moet maken: ga je een verhuisbedrijf inschakelen of toch zelf verhuizen? Zelf de verhuizing regelen is goedkoper, maar het kost je ook meer tijd. Hieronder zetten we de voor- en nadelen van beide opties op een rij en helpen we je bij het maken van de juiste keuze.

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een professioneel verhuisbedrijf helpt je bij diverse aspecten van de verhuizing Ze nemen indien gewenst alle verhuistaken van je uit handen: van het inpakken van spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie.

Verhuisservices bieden verschillende diensten. Je kunt zelf kiezen welke diensten je graag wilt afnemen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het bedrijf enkel in te schakelen voor het vervoeren van je spullen.

Dit zijn taken van een verhuisbedrijf:

  • Inpakken: veilig inpakken van spullen in verhuisdozen.
  • Demonteren en monteren meubels: meubelstukken zoals kasten, bedden en tafels demonteren en weer monteren op de nieuwe locatie.
  • Laden en lossen: het laden van verhuisdozen en meubels in een verhuiswagen.
  • Transport: het veilig transporteren van je bezittingen van A naar B.

Voordelen van zelf verhuizen

Wil je geld besparen op de verhuizing? Of heb je een kleine inboedel? Dan kan het slim zijn om zelf de verhuizing te regelen. Je hoeft geen professionele verhuizers in te schakelen en dit kan je veel geld schelen. Houd er echter wel rekening mee dat je een verhuiswagen of ander vervoer moet regelen. En hier zitten natuurlijk ook kosten aan verbonden.

Een ander voordeel van zelf verhuizen is de volledige controle die je hebt over je inboedel en het verhuisproces. Je weet precies waar je spullen zijn tijdens de verhuizing en je kunt alles op je eigen gemak doen.

Verhuisbedrijf inschakelen of zelf verhuizen

Redenen om een verhuisbedrijf in te schakelen

Het kan voordeliger zijn om voor zelf verhuizen te kiezen, maar er zijn ook een hoop redenen waarom het inhuren van een verhuisbedrijf een slimme keuze kan zijn. Zo profiteer je van de expertise van opgeleide verhuizers en bespaar je jezelf een hoop tijd (en stress)

GERELATEERD:  Verhuizen of verbouwen: wat is de juiste keuze?

Sneller klaar met de verhuizing

Wanneer je voor een verhuisbedrijf kiest, ben je waarschijnlijk een stuk sneller klaar met de verhuizing. De verhuizers beschikken over alle nodige kennis en de juiste middelen om het proces snel en soepel te laten verlopen. In de meeste gevallen is het mogelijk om je inboedel in één dag te verhuizen.

Veilig transport + verzekering

Opgeleide verhuizers weten precies hoe zij te werk moeten gaan en garanderen een veilig transport van jouw bezittingen. De kans dat er iets stuk gaat, ligt een stuk lager dan bij zelf verhuizen. En mocht er toch iets beschadigd zijn? Dan ben je goed verzekerd via het contract dat je bij het verhuisbedrijf hebt afgesloten.

Je hoeft geen verhuismaterialen aan te schaffen

Een verhuisbedrijf beschikt over alle benodigde verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, vervoer en een verhuislift. Je hoeft deze spullen dus niet zelf aan te schaffen en dit kan een hoop geld schelen. Bovendien zijn de verhuismaterialen van hoge kwaliteit waardoor jouw spullen veilig verhuisd worden.

Conclusie: verhuisbedrijf inschakelen of zelf verhuizen?

Dus wat is nu beter: een verhuisbedrijf inschakelen of zelf verhuizen? Dit heeft grotendeels te maken met jouw persoonlijke behoeften en budget. Heb je maar weinig spullen? Dan zou je dit heel goed zelf kunnen transporteren naar de nieuwe locatie. Aan de andere kant biedt het inschakelen van een verhuisbedrijf veel voordelen, zoals een snelle verhuizing en veilig transport.

Maar er bestaat natuurlijk ook een middenweg. Je kunt een verhuisbedrijf alleen jouw spullen laten vervoeren en zelf de rest doen. Zo kun je ook geld besparen.

Ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in het Noorden van Nederland? Voor verhuizingen biedt Verhuisbedrijf Noord de laagste prijs garantie! Je weet dus zeker dat je nooit te veel betaalt. Vraag hier een offerte aan.

    Hallo, hoe kunnen we je helpen?