Heb je een nieuwe woning gekocht? En wil je zonder al te veel stress jouw inboedel verhuizen? Schakel Verhuisbedrijf Noord in voor een veilige verhuizing van jouw meubels en spullen. Onze verhuisservice is niet alleen betrouwbaar, maar ook goedkoop! We bieden namelijk een laagste prijs garantie. 

Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen in Groningen en omgeving. Ook als je je studententijd in Groningen wilt beginnen of gaat eindigen schakel je ons in. Onze verhuizers zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt in je nieuwe woning!

Verhuisbedrijf in Groningen: zonder stress verhuizen

Wij weten als geen ander dat een verhuizing veel stress met zich mee kan brengen. Maak de verhuisdag iets minder stressvol door een erkend verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuisbedrijf Noord neemt al jouw zorgen uit handen en brengt jouw inboedel veilig en snel naar je nieuwe woning of kantoor. 

Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing: onze verhuizers weten er wel raad mee. Bovendien bieden we een handige in- en uitpakservice om het je nog makkelijker te maken. 

Waarom Verhuisbedrijf Noord?

Ons team verhuist jouw inboedel snel naar een nieuwe locatie. Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de snelle service en het vriendelijke personeel. We doen er alles aan om jouw verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heb je haast? Ook schakel je ons in voor spoed verhuizingen in de provincie Groningen. 

✓ Gecertificeerd verhuisbedrijf

✓ Laagste prijs garantie

✓ Geen verborgen kosten

✓ Extra verhuisservices

✓ Schade? Geen zorgen, dit wordt vergoed

✓ Ook spoed verhuizingen

Meer dan alleen een verhuisbedrijf 

Verhuisbedrijf Noord is meer dan alleen een verhuisbedrijf. Naast een betrouwbare en goedkope verhuisservice bieden we nog een aantal andere handige diensten aan. We nemen indien gewenst jouw hele verhuizing uit handen, inclusief in- en uitpakservice. Maar ook voor ontruimingen van seniorenwoningen en kantoren schakel je ons in. 

We bieden naast verhuizingen in Groningen de volgende services:

✓ Inpakwerk

✓ Uitpakwerk

✓ Ontruimingen van woningen en kantoren

✓ Transport 

✓ Studentenverhuizingen

Altijd de laagste prijs! 

Ga je verhuizen naar Groningen? Of van Groningen naar een andere provincie? Wij zorgen ervoor dat jouw verhuisdag op rolletjes verloopt. En dat tegen een scherpe prijs. Voor verhuizingen in Groningen en omgeving bieden we de laagste prijs garantie! Heb je een lagere offerte ontvangen? Dan passen wij de prijs gewoon aan. Zo ben je altijd verzekerd van een goedkope verhuizing. Wist je trouwens dat we een studentenkorting bieden? 

Schakel ons in voor jouw verhuizing in Groningen

Ga je binnenkort verhuizen? En ben je nog op zoek naar een professionele verhuisservice? Of het nu een particuliere of zakelijke verhuizing is: wij helpen je graag met het verhuizen van jouw inboedel. Dit doen wij uiteraard op een veilige manier. En je bent altijd verzekerd tegen schade. 

Neem direct contact op of vraag een gratis offerte aan. Dan zie je direct dat wij de laagste prijs in heel provincie Groningen bieden. 

Offerte aanvragen ->