• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Kleine verhuizing? Ontdek hoe je kunt besparen op tijd en kosten

Een grote verhuizing wordt vaak volledig uitbesteed aan een verhuisbedrijf. Maar hoe zit het dan met een kleine verhuizing? Kun je dat zelf regelen of is het beter om dit ook over te laten aan een professionele verhuisservice? 

Of je nu voor het eerst op jezelf gaat of gewoon kleiner gaat wonen: ook bij een kleine verhuizing komt heel wat kijken. Wij vertellen wat je allemaal nodig hebt bij een verhuizing en geven je tips over hoe je kunt besparen op tijd en kosten. En indien gewenst bieden we je ook nog de juiste hulp!

Alles zelf doen of hulp vragen?

Kleine verhuizingen worden vaak zelf gedaan met behulp van vrienden en familie. Maar toch kan het in sommige gevallen beter zijn om bepaalde taken uit handen te geven. Natuurlijk kun je nog een aantal dingen zelf doen, zoals het in- en uitpakken van spullen, maar toch scheelt het erg veel tijd (en soms ook kosten) wanneer je ervaren verhuizers inschakelt. Zij weten namelijk precies hoe ze alles het beste kunnen verpakken en transporteren. Zo hoef je niet bang te zijn voor schade aan je kostbare salontafel of dierbare kunstwerken. 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen het transport uit te besteden. Op deze manier hoef je zelf geen busje te huren of een aantal keer heen en weer te rijden. Want vaak passen je spullen toch niet allemaal in de achterbak. 

Zelf een verhuislift huren

Woon je op de eerste etage of op een hogere verdieping? Dan heb je in de meeste gevallen een verhuislift nodig. Verhuizen via een raam of balkon is in veel gevallen een stuk sneller dan via de voordeur. Verhuisbedrijf Noord biedt de mogelijkheid om een verhuislift te huren waarmee je meubels en zware spullen naar beneden of boven kunt tillen. 

Verhuislift bedienen is een vak apart. Bovendien is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurd. Je wilt namelijk niet dat je spullen van grote hoogte vallen. Je huurt bij ons dus niet alleen een verhuislift, maar ook krijg je er een vakman bij die voor professionele bediening zorgt. 

GERELATEERD:  Op kamers? Checklist voor een studentenverhuizing

Kleine verhuizing

Tips voor een kleine verhuizing

Een kleine verhuizing kan net zo’n uitdaging zijn als een grote verhuizing. Daarom geven we je een aantal tips om het zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

1. Opruimen, weggooien en verkopen

Wanneer je kleiner gaat wonen, is het belangrijk om je spullen uit te zoeken. We raden je dan ook aan om voor het inpakken je spullen uit te zoeken. Wat neem je mee naar je nieuwe woning? En wat heb je eigenlijk niet meer nodig? 

De meeste spullen zul je willen meenemen, maar er zijn ook genoeg items die weg kunnen. Deze spullen kun je weggeven, verkopen of doneren. Door items te verkopen, houd je er ook nog een leuk bedrag aan over. 

2. Huur de juiste materialen

Je hebt een keuze gemaakt: of je gaat zelf verhuizen of je besteedt de verhuizing (deels) uit. Wat je keuze ook is, het is belangrijk dat je de juiste materialen bezit. Schaf voldoende verhuisdozen aan en regel indien nodig een verhuislift. Maar ook is het van belang dat je op tijd een verhuiswagen huurt en voldoende vrienden en familie vraagt, mits je de verhuizing zelf wilt doen. 

3. Vraag offertes op

Wil je wel graag een verhuisservice inhuren? Of je nu de hele verhuizing wilt uitbesteden of slechts een deel, het is belangrijk om offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven. Het vergelijken van offertes kan je namelijk veel geld besparen. 

Kleine verhuizing? Verhuisbedrijf Noord helpt!

Krijg je binnenkort te maken met een kleine verhuizing? Of je nu voor het eerst op jezelf gaat of van een grote woning naar een kleiner huis verhuist; onze verhuizers helpen je graag! Wij kunnen je ontzorgen door het transport te regelen, maar we helpen ook graag bij andere taken zoals het verhuizen met een verhuislift of het ontruimen van een woning. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen!

Hallo, hoe kunnen we je helpen?