• Dé verhuisservice van Noord-Nederland!

Laagste prijs Noord NL

Voordelig en zorgvuldig

Ervaren Verhuisbedrijf

NIWO-geregistreerd

350+ Tevreden Klanten

Google reviews 5/5

Tips voor goedkoop internationaal verhuizen

Wil je goedkoop internationaal verhuizen? Je gaat een nieuw avontuur aan in het buitenland! Verhuizen is niet iets wat je iedere dag doet; internationaal verhuizen al helemaal niet. We kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten van internationaal verhuizen. Want wat komt er nu allemaal kijken bij een verhuizing naar het buitenland? En zijn er manieren om kosten te besparen?

Hier vind je enkele tips voor goedkoop internationaal verhuizen.

Internationale verhuizingen prijzen

Er komt veel kijken bij een internationale verhuizing. Van het regelen van verzekeringen tot het vinden van een betrouwbaar verhuisbedrijf. Hier komen logischerwijs ook verschillende kosten bij kijken. De prijzen van internationale verhuizingen zijn afhankelijk van de bestemming en het verhuisbedrijf. Er geldt vaak; hoe verder de afstand, hoe hoger de prijzen. Dit heeft namelijk alles te maken met de vervoerskosten. Daarnaast heeft de grootte van de inboedel invloed op de prijs. 

Wil je weten wat een internationale verhuizing gaat kosten? Vraag dan in 2 minuten jouw gratis verhuisofferte aan. Verhuisbedrijf Noord verhuist onder andere naar België, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Tips voor goedkoop internationaal verhuizen

Een internationale verhuizing kan een uitdaging zijn; vooral als je naar de hele andere kant van de wereld verhuist. Aangezien er al veel kosten bij komen kijken, wil je het liefste besparen waar mogelijk. En uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dit zijn een aantal van onze tips voor goedkoop internationaal verhuizen.

1. Vergelijk offertes

We raden aan om de verhuizing ruim van tevoren te plannen en meerdere offertes aan te vragen. Vergelijk niet alleen de prijzen, maar kijk ook naar de extra diensten, zoals in- en uitpakken, om te zien welk verhuisbedrijf het beste bij jouw behoeften past. 

2. Kies een verhuisbedrijf met ervaring

Kies voor een verhuisbedrijf met ervaring met internationale verhuizingen. Lees van tevoren recensies en vraag in je omgeving of zij een internationaal verhuisbedrijf kennen. 

3. De verhuisdatum

Wees flexibel met de verhuisdatum. Er zijn namelijk bepaalde periodes of dagen waarin verhuisbedrijven lagere tarieven bieden. Voor goedkoop internationaal verhuizen, adviseren we om in een rustige periode te verhuizen. In juli en augustus wordt er veel gereisd en is het druk op internationale wegen. Dit kan invloed hebben op de kosten.

Goedkoop internationaal verhuizen

4. Wat neem je mee?

De grootte van de inboedel heeft ook invloed op de kosten. Zorg er daarom voor dat je niet te veel onnodige spullen meeneemt. Bekijk van tevoren welke spullen je mee wilt verhuizen en doneer of verkoop items die je niet meer nodig hebt. Ga je tijdelijk verhuizen? Kies er dan voor om een aantal spullen op te slaan in een opslagfaciliteit

5. Zelf inpakken

Veel verhuisbedrijven bieden extra diensten aan, zoals het inpakken van spullen en (de)monteren van meubels. Door je spullen zelf in te pakken, kun je veel kosten besparen. Natuurlijk neemt dit wel meer tijd in beslag, maar het kan wel veel geld schelen. Het is echter wel belangrijk om jouw spullen op de juiste manier in te pakken. Zo voorkom je schade tijdens het transport.

6. Informeer naar extra kosten

Wanneer je naar het buitenland gaat verhuizen, kan het zijn dat je te maken krijgt met mogelijke belastingen of douanekosten. Zorg dat je hier van tevoren naar informeert, zodat je niet voor verassingen komt te staan tijdens de verhuizing.

Goedkoop internationaal verhuizen met Verhuisbedrijf Noord

Verhuisbedrijf Noord heeft jarenlange ervaring met internationale verhuizingen. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat jouw inboedel veilig aankomt op de nieuwe bestemming. Of dit nu in Duitsland, Spanje of Italië is: wij zorgen voor een soepele verhuizing! Vraag een gratis offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Hallo, hoe kunnen we je helpen?