Ontruiming

Verhuisbedrijf Noord is de specialist in verhuizen en ontruimen. We zijn onder andere gespecialiseerd in de ontruiming van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Ons team gaat zorgvuldig om met je bezittingen en zorgt ervoor dat alle spullen naar de juiste plek worden gebracht.

Meer dan alleen een verhuisbedrijf: ook ontruimingen

Wanneer je op zoek bent naar iemand om je te helpen verhuizen, zul je verschillende verhuis- en ontruimingsbedrijven tegenkomen. Hoewel ze misschien allemaal hetzelfde lijken te doen, is een ontruimingsbedrijf eigenlijk heel anders dan een verhuisbedrijf.

In de basis neemt een verhuisbedrijf alles wat je wilt verhuizen mee van jouw huidige pand naar een nieuw pand. Ze brengen je inboedel van A naar B. Een ontruimingsbedrijf daarentegen helpt je ook met het opruimen van de spullen die je niet meer nodig hebt.

Ontruiming

Werkwijze Verhuisbedrijf Noord bij woning ontruiming

Voor panden die moeten worden ontruimd, bieden we een speciale ontruimingsservice. We zorgen ervoor dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd en ook ruimen we de spullen die je niet meer nodig hebt op. We bieden een speciale opslagmogelijkheid voor spullen, maar ook kunnen we de inboedel een nieuwe bestemming geven. Samen zorgen we ervoor dat de woning helemaal klaar is voor de nieuwe bewoner.

Karin Baas
Karin Baas
2023-12-09
We zijn een paar dagen geleden verhuisd en hebben daarbij verhuisbedrijf Noord ingehuurd. Direct en vriendelijk contact. Een goede offerte. En heel belangrijk meedenken, vriendelijkheid. Aardige en hardwerkende mannen. Onze complimenten en bedankt voor de vlotte verhuizing. Karin en Sharon
Sicco Steendam
Sicco Steendam
2023-11-28
secure en vlugge werkers. erg tevreden over het gedane werk
william van kleef
william van kleef
2023-11-26
Op 15 november heeft verhuisbedrijf Noord voor ons een verhuizing gerealiseerd in 1 woord fantastisch de 3 verhuizers hebben zeker vakkundig werk geleverd dank jullie !! Zou dit verhuisbedrijf zeker aanraden vriendelijke groet William van Kleef
Margaret Janzen
Margaret Janzen
2023-11-17
Graag wil ik een compliment geven aan de jongens van Verhuisbedrijf Noord. Vriendelijk, behulpzaam, hardwerkend en in een ontspannen sfeer is mijn verhuizing verlopen. Ook de de-en montage service is uitstekend. Ga zo door Toppers!!
Minyoung Yoo (Mina)
Minyoung Yoo (Mina)
2023-10-30
I really appreciate the prompt and friendly communication response. The long-distance move was carried out swiftly and with great ease. I had concerns about relocating over a significant distance, but Verhuisbedrijf Noord made the process problem-free. Not only does Verhuisbedrijf Noord offer excellent service, but their pricing is also highly competitive. I'd highly recommend it to someone who is planning to move. Thank you very much Herman and Joost 🙂
Marja Nieswaag
Marja Nieswaag
2023-09-16
Heel goed meedenkend personeel. Heel blij hoe alles is verlopen.
rietschoten40
rietschoten40
2023-09-15
Super verhuisbedrijf...van begin tot eind perfect geregeld zonder beschadigingen. Aanrader. En een mooie prijs...
Arthur
Arthur
2023-08-31
Vlot en keurige verhuizing! Bedankt voor de verhuizing. Een aanrader !
Arnout de Boer
Arnout de Boer
2023-08-30
Zeer snel en correct verhuisd door de heren van Verhuisbedrijf Noord. Ze zijn netjes met onze spullen omgegaan en waren ontzettend behulpzaam, en vriendelijk in de omgang bovendien. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
kelly sanderson
kelly sanderson
2023-08-29
Ik kan Huisdefrijf Noord van harte aanbevelen, professionele en behulpzame service van reservering tot nazorg. De verhuizing was perfect georganiseerd, stressvrij en geruststellend. Niets was teveel moeite en de persoonlijke, zorgzame service is ongeëvenaard. Hartelijk dank dat u al mijn zorgen van Huisbedrijf Noord heeft overgenomen. Heerlijk gewerkt gisteren 👍👍👍

Altijd persoonlijke aandacht

Verhuisbedrijf Noord staat bekend om zijn lage prijzen, maar ook om de persoonlijke aandacht. We snappen dat woningontruiming een heftige en treurige gebeurtenis kan zijn. Onze vakmensen respecteren jouw wensen en gaan ten allen tijde zorgvuldig om met persoonlijke bezittingen. Of het nu gaat om het overlijden van een dierbare, een verhuizing naar een zorginstelling of een andere situatie waarbij een woning moet worden ontruimd: je ontvangt van ons altijd een offerte op maat.

Woning laten ontruimen? Vraag een gratis offerte aan

Is er een dierbare overleden? Of verhuist er iemand in jouw kring naar een zorginstelling? Ons team zorgt ervoor dat de desbetreffende woning professioneel wordt ontruimd. Benieuwd naar de kosten? In Noord-Nederland bieden we altijd de laagste prijs! Vraag hieronder een gratis offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Elders een lagere offerte? Wij passen de prijs aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/7

  Type verhuizing:

  0%

  Stap 2/7

  Ik verhuis van:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Huidige woning:

  16%

  Stap 3/7

  Ik verhuis naar:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Nieuwe woning:

  33%

  Stap 4/7

  Extra service kiezen:

  50%

  Stap 5/7

  Heb je al een verhuisdatum?

  Verhuisdatum:

  66%

  Stap 6/7

  Hoe kunnen we je bereiken?

  83%

  Stap 7/7

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen.

  100%

  Veel gestelde vragen over ontruiming:

  Een ontruimingsbedrijf schakel je in voor het ontruimen en leegmaken van woningen, kantoren en andere panden. Alle meubels en bezettingen worden verwijderd en vervolgens, indien gewenst, vervoerd, weggegooid of gedoneerd.

  Onze vakmensen zorgen ervoor dat het ontruimen binnen één dag wordt afgerond.

  Verhuisbedrijf Noord biedt verschillende soorten ontruimingen, waaronder het ontruimen van een standaard woonhuis, een seniorenwoning of zorgkamer en kantoorruimte.

  Ja, het is mogelijk om specifieke spullen zelf te houden. Je bepaalt zelf welke items je wilt houden en welke niet.

  Ja, we bieden de mogelijkheid om de inboedel tijdelijk op te slaan. Dit is handig voor als je nog geen ruimte hebt voor alle bezittingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?